Отговори
# 195
Здравейте,
Дидке и аз съм така понякога, избухвам и после съжалявам.
Вале ,дано да не се стигне до боцкане PraynigЦункай малката от нас.
Деспина Heart Eyes Hug
Ние от утре щяхме да сме на ясла,но засега се отказваме, здраве и живот ще я дадем от пролетта.
Болните майчета да се оправят бързо.Пийте лимон с мед, много помага.

# 196
  bouquetЗдравейте майчета!Бих искала да ви се представя.Казвам се Стела от Бургас съм и съм мама на две майски дечица-Марти-на 9год. и Нина-на 1год.и7мес.В добавка към това мъжът ми също е роден през май.Ще се радвам да обменяме информация за отглеждането и възпитанието на децата и ще се опитам да бъда максимално полезна със своя скромен опит.Пожелавам на всички здрава и благодатна Нова година и се надявам да обсъждаме само приятни теми.

# 197
Стела, добре дошла! Много майски творения си имате във вашето семейство Laughing Да са ти живи и здрави!

Malejna, благодаря! Татито ни вече е по-добре. Жалко, че нищо не усети от празниците, беше много зле, но...лошото е вече зад гърба ни, в миналата много лоша за нас година Peace

# 198
Stella_70, добре дошла в отбора  Hug  Включвай се често да разказваш за дъщеричката ти  -  адашка ми е, прегърни я от мен!  Heart Eyes
Валя, стискам палци да оздравее бързо малката. Стискай зъби и действай ....
Мартеа, и на теб - скорошно оздравяване.
Гита,  Hug Продължавай напред!
Аз да се оплача , че пак сме с хрема - на връх Нова година се появиха сополи.  #Cussing out А трябваше днес да ходим за контролно изследване на секретите! Пфууу, писна ми!

# 199
Стела добре дошла wavey
Вале дано бързо мине на малката принцеса, при всички случай ще направиш най-доброто за нея. Аз преживях същото с баткото лежах и в болница с него беше на 1г.11м. Ти ще се справиш стискам ви палци всичко ще се оправи...

# 200
Дидкей да не ги пишеш такива.... от хормоните е, а и не само от тях... моите не ас в бременелски вихър и пак на моменти ми избиват нервите - в тая връзка има ли други, които от сутринта почват - не искам памперс, не искам блуза, и вечерта завършват с не искам чувал - всичко това придружено с подобаващи писъци и имитация на рев със страхотни муцуни?
Деспинка  Hug .

Валя съжалявам да прочета такива новини от вас. Ще се справиш и скоро ще сте чисто нови    bouquet   .

Стела    welcome . Силен човек си ти с толкова рогати в къщи  Laughing .

Мартеа за вас специално довйна доза здраве пожелавам!

Сиска добре си го решила с влизането във форма  newsm39 !

Аз пък от днес стартирах едни процедури, че от сума години влача една болка в крака, която се оказа в много ранен стадий две дискови хернийки. Сега ще се наслаждавам 15 дни на масажи и други процедурки и силно се надявам с това моят кошмар да приключи  Tired .

# 201
# 202
  • София
Здрасти, Стела   bouquet Мноого ще се радвам да пишеш в темичката ни  Simple Smile

Тиа, чак толкова не...може би няма да шляпам по дупето, а ще съм в усмирителна риза   bouquet
Тръшкането при нас е за памперса...напоследък. Преди си казваше и ме водеше да му го сменя.  Сега си трае и се тръшка, ако го вдигна и сложа за смяна. Днес ме изкара извън нерви заради храната...не искам да ям, пък после реве, че му взех паницата. За капак започна да ме удря...което предизвика и ответен удар по памперса. Общо взето при Любака тръшканията са, ако не получи нещо. Лигльо мамин. Покрай кучето, може би, като му кажа "шшшт" и спира да реве, говори и т.н. Та нямам ядове с реването. Направо, така, като те чета и...ми се иска да имам твоите нерви   bouquet

# 203
  • Sofia
Брутро мамета Grinning
Добре дошла на Стела  welcome при нас е весело, тъй че се включвай по-често.  Wink
Мартеа, да се оправяш бързо, че то вашите болежки....
Тиа, то при нас подобно положението, даже имаме нов гърлено чегъртащ звук, който с удоволствие използва предимно навън, гарнирано естествено с тръшкане и танц "гумения човек"...направо откачам понякога...и в този ред на мисли Дидке, недей така да говориш, почти всички Майчета са май буйнички...
Вале, дано не се стига чак до там, да се оправяте...
Сиска, за каква форма говориш, ти си изглеждаш екстра Peace
Деспинка, аз пиша втора година, но имам чувството, че е минало много време, толкова близки чувствам всички вас Hug
Вчера влиза майка ми в тоалетната  и Сава който отказва да приеме, че в тоалетната се влиза без него надава традиционния рев. Ние го оставяме да се лигави и не му обръщаме внимание. След малко се умълча и продължи да си чопли по стената. в един момент се обърна и вместо Сава в нас отпери нахилен поглед физиономията на Фантомас...понеже стените са мазани с постна боя и като се облегнеш се цапа в бяло, та той си беше намазал лицето, косата, ръцете и дрехите. И съвсем непедагогично се изсмях, щото си беше смешно...
Желая ви лек ден на всички

# 204
kroche, много ме радват постингите ти LaughingПиши по-често! Дени винаги е с нас в тоалетната.... BlushА и мерси за комплимента, ама има още какво да се желае. Никога не съм изглеждала така, както сега, а искам да се чувствам добре като стана работеща.

Намерих си компания за фитнеса, една съфорумка, татито е обещал, че ще гледа Дени поне 2 пъти в седмицата...така че, ще се възползвам. Дано не се откажа бързо-бързо Wink

Моя син се превръща във вампир ConfusedЗаспива все по-късно....снощи заспа в 1 без нещо. Сутрин се събужда след 9,30. Яденето ни съвсем се обърка - в момента закусва (около 11 ч. обикновено) и после  трябва да обядва около 1 . Иначе следобедното му спане си е същото, не спи повече....не знам защо стана така.

# 205
Здравейте момичета Simple Smile Честита Нова година! Нека донесе на всички повече здраве, любов, късмет и поводи за усмивки! Да са ни живи и здрави дечицата и да са послучни и добрички.

Аз не съм писала от много време.. къде заради работа, ангажименти, мързел и прочие...

На първо място - благодаря на всички за чудесните поздрави за рождения ми ден Simple Smile Беше наистина чудесно, празнувахме в Караокето на Библиотеката с приятели, беше мноого весело.

Годината ми не тръгна хич добре... направо вече ми иде да се гръмна от каръщина.. навръх Нова Година ми дойде... към 3ч. през нощта отивайки за пореден път към тъпия селски дворен кенеф (на вилата празнувахме с приятелски семсйтва две).. познайте какво се случи... телефона ми, който си седеше в задния джоб падна.. няма да описвам подробности... сега съм без телефон.
Втресе ме и вдигнах Т точно час преди Нова ГОдина.. гърлото ме боли така, сякаш 30тина бръснарски ножчета се прободат... от вчера съм на антибиотик. За капак 3тия ми пореден мъдрец, който отдавна е порастнал започна да ме боли вчера.. венеца целия ми е подут и ми иде да вия от болка. Силно се надявам да мога да се вредя за зъболекар днес... та ей така.. вече нямам думи... какво ли още има да ми се случи...
Слава Богу, че детенце е добре... от вчера пак на ясла.. пак се връща недоспала и зверски гладна...

# 206
За много години момичета  Hug
отдавна не съм писала т.к. моите мъже са болни и времето ми минава в грижи по тях.
Катка от все сърце те поздравявам и ти желая лека и безпроблемна бременност.

# 207
Voila!Най-сетне и аз да се включа Grinning.Малкото чудо ми беше прецакало клавиатурата,та за това вчера се включих с малко целувки Wink.Ха сега  santa2Да ви е Честита новата 2007 година! santa2Да ни носи много радост,още много мили моменти,да сме здрави и усмихнати през цялата година!Мойто Наси беше болничко,два дни потдържа температура,червено гърло,кашлица Confused.Изпихме си антибиотика,сега си пие Исбиритокс и сиропче за кашлица.Дядо Мраз ни донесе още куп подаръци един от които е този ,ей голяма игра пада Grinning.Стела welcomeСиска,точно така ,спорт  му е майката  jump.Ние новата година също си я изкарахме в къщи.Мъжо в 22.30 отид на работа Confused,пък аз и малкия си легнахме,в полунощ го завих през главица та да не чува гърмежите и не успяхя да го събудят Wink.Валя,знам как се чувстваш,стискам палци да се оправят щерките ти Praynig.Дидке,и тебе те разбирам(и кой ли не би Wink),успокой се,човешко е да изпушиш понякога Simple Smile,аз колко пъти съм си изпускала нервите #Splat.Искам и да благодаря на всички ви за куража и подкрепата Hug.Забравих да кажа,че от баницата на мен ми се падна щастлив брак и нова любов Joy,а на мъжо нова къща.Казах му,че май ще пръскаме панаира hahaha.На Наси пък му се падна пътуване и учение-студент ще става детето JoyСиска,защо не пробваш да го събудиш Дени сутринта по-рано,че да му се приспи след обяд по-навреме и да си извърти някак режима,той сега покрай празниците се е поразбутал Grinning.Ох,малко се поолях,ама като съм била 2дни без клавиатура така е Simple Smile.а всички болнички пожелавам светкавично оздравяване Hug.

# 208
Ето ме и мен!
Благодаря ви за топлите и успокоителни думи,явно момчетата ни са едни немирници!Всеки път като изляза от вкъщи с Данчо се заричам,че това ще е последното такова.Особенно в МОЛ-а,не се отлепя от асансьорите и ескалатора! ooooh!
Тиа,и при нас важи това с надуването да плаче,ама го докарва и до сълзи,като се върти за памперса-давам кремчето да бърка вътре и се оправя положението.Абе вкъщи се справям,но навън е ужас.
Валя,дано скоро оздравеят децата!Надявам се да нямате усложнения! Praynig
Шуша,кофти е започнала годината ви,но дано да е само това,занапред само добри неща!
Мегстар,и на вас здраве желая!  bouquet
Стела,добре дошла! Heart Eyes
Кроче,Савата артистична натура ми се вижда! BlushВинаги от твоите постинги ми се е струвало,че е голяма хала!Ох,и аз си имам една такава! SunglassesДано второто е по-кротко

# 209
  • София
Честита Нова Година!

Бъдете здрави и щастливи!
Дано 2007 да бъде по-добра от 2006!

Общи условия

Активация на акаунт