Отговори
# 255
Отчет:
взех я в 12. Нито беше закусвала, нито беше обядвала.
Беше плакала за мен на няколко пъти, за кратко.
Била си играла сама - да не повярва човек. С някаква кукличка, в някаква къщичка.
Чу ме, че съм на вратата и нададе страшен рев.
Като си я взех беше цялата омазана около устата (явно са се опитвали да я хранят, незнаейки колко е твърда в злоядството си).
Също така, като я взех блузката й беше мокра. Мили я били, че се наакала, не знам как бяха успели да намокрят цялата блуза. Беше и цялата окапана с някаква храна (май мляко).

И от първия ден сме контактни на рубеола.

Като цяло - нормално. Дано се адаптира бързо и без болести, най-вече.

# 256
  • София
Честита нова година Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ние се завърнахме благополучно от почти едномесечно обикаляне из страната.В къщи си е най-хубаво Laughing.
Иначе си изкарахме страхотно-голям релакс за мен и за татито беше Sunglasses

Виждам,че има нови бременни лентички-честито на бъдещите мами  bouquet

# 257
martea, сърцето ми се къса, като чета за Теичка (мократа блузка, контактна на рубеола)....милата, а какъв стрес изживява само тя си знае и дали изобщо го асимилира с нейното мозъче.....няма ли вариант за бавачка (неискам да ви се меся, но ми стана жал) ?

ками, я разкажи по-подробно къде странствахте Outta Joint?

# 258
.....няма ли вариант за бавачка (неискам да ви се меся, но ми стана жал) ?

засега не. Иначе щеше да е добре, поне до пролетта да е с бавачка.
Аз по принцип държа на яслата, заради контакта с децата. Но ми е притеснено, разбира се.

# 259
Ехо!Честито(на патерици) на вчерашните именници!
Ками,добре си се завърнала! HugХайде разправяй къде гостувахте Laughing.
Мартеа,спокойно!Всяко начало е трудно,сигурна съм ,че с времето ще и хареса на малката.И аз много искам да го дам Наси на ясла,че нещо не се справям нито с гърнето,нито с бибата,нито с храненето,пък там ми последната надежда Sad.Да ама тати не дава Confused,незнам кога ще успея да го убедя,че и за детето ще е добре да е сред дечица.
Камий,ама ти и работиш ли,бе?Евала бе,жена!И учеше, и дете гледаше,и на работа Shocked .Браво!  smile3501
Валя, какво стана?Получихте ли играчките от Памперс?Щото и аз чакам,ама цъ Sad.

# 260
Gita,мерси.Мартеа така е по яслите.Дано Теа се адаптира по бързо.
Ками кажи къде бяхте..
Найстина най- добре децата да са сревд деца.

# 261
Съвсем спокойна съм. Както казах - нормално за първи ден. Не съм очаквала повече. Дано няма болести само Praynig

# 262
martea успех на Теа с яслата и най вече да е здравичка другото отминава Hug
ками звучиш страхотно  Peace

# 263
Мартеа,стискам палци Теа да се адаптира бързо в яслата и да е здрава. Praynig
Ками, добре дошла. Hug
Дона, и аз за първи път чувам, че не е хубаво да се къпят момченцата в по-топла вода. newsm78Иначе, ние в последно време се къпем с душ- Вали стои изправен и го изполивам с душа.

# 264
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ОТ НАС! ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАХА ДОСЕГА ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ!

Ха сега и добро утро!

Ние също се завърнахме от гостита. Беше супер, да ни слагат и да ни вдигат, да има кой да погледа детенце, а ние да поизлезем. Хубав живот му викам аз на това.

Мога да се похваля, че излекувахме на Марти 6 седмичната хрема, като му изби 18 тото зъбче. Махнахме бибата, като я дадохме на едно малко бебче, но в интерес на истината, той я потърси един единствен път и спокойно мога да му говоря, че вече няма биба. Марти почти се храни напълно самостоятелно, единствено му  идва зор когато яде корнфлейкс, че млякото много тече.

мартеа не се притеснявай поне за яденето на яслата. Марти в началото дори не го караха, защото казаха, че той така или иначе първата седмица, дори да е гладен ще стачкува, а после започна сам да си се приближава до масата и да иска да яде. Въпросът е, че трябва май малко да внимават с миенето.

# 265
Мартеа според мен е много добре даже за първи ден. Вярно можело е да не сте с мокра блузка, но пък - рисковете на живото предаване както се казва. Аз също съм много ЗА яслата, градината и изобщо  общото отглеждане на деца.

И ние чакаме от памперс жирафа. Някой ако получи да сиврка колко време е чакал да знам - те ме предупредиха де че към месец ще почакаме  Crazy .

# 266
Отчет:
2ри ден
днес влезе с бодра крачка, като видя сестрата започна да хленчи "утре пак" и да се дърпа към изхода. Увещах я да се облече и да влезем в стаята за игра. Отново с бодра крачка пое навътре, а аз останах на прага. Като се усети вътре, че не съм с нея, настана невероятен рев с писъци. Тичах по стълбите, за да не чувам.
Дупето й е подсечено.

# 267

Ох.... Sad нама начин ще плачка. Важното е ти да издържиш Hug
На Станислава не мога да и оправя дупето откакто пи Аугументин, ту се оправя, ту пак се обрива. Само пиоктанинът помага.

Моето ембрионче има пулс. Продължавам напред, макар, че съм като парцал от гаденето. На всичкото отгоре вчера оперираха по спешност свеки, леля ми не е добре и останах без гледачки. Трябва да ангажирам сестра ми, че тя не е от най-досетливите.

# 268
Катка, честито пулсче! Да се пазиш и наслаждаваш на бременността!

ОФФ
Абе много ми е чудно - това във връзка с линка, дето пуснах за "откраднатата" снимка на детенцето на една потребителка - като влеза в темата, все има поне по един "скрит" четящ.... Май параноята ме е затресла яко.

# 269
Катка, честито и да се пазиш!

мартеа не се притеснявай толкова много, снимките могат да се вземат отвсякъде. Ако го мислиш много много само ще се психираш.

Общи условия

Активация на акаунт