Отговори
# 75
Честито Рождество Христово!
Здраве и късмет за всички!

# 76
Честито Рождество

# 77
Честито рождество Христово! На всички желая много здраве, щастие и късмет.
Ники получи парички, една музикална рибка, един музикален хипопотама днес очакваме още подаръци,че ще идват роднините.
Снощи направо преядъхме в майка ми.
Днес аз ще съм домакиня.
Лек ден на всички и много целувки от нас Heart Eyes Hug

# 78
Включвам се на този светъл ден за да почерпя за имениците си-Иса и Ицо.....да са ми живи и здрави....много си ги обичам!!!

# 79
Здраве и благополучие ви желая, любов и топлина!
Валя, да са  ти живи и здрави имениците!  bouquet

# 80
Весела Коледа
Поздрав

# 81
Честито рождество и от нас! Да сте много здрави, а за щастливи - не се съмнявам - нашите МАЙ-ски разбойници ще се погрижат  Hug .

Честито на всички именници!

# 82
Честит имен ден на всички именици!

# 83
Честито Рождество Христово и от нас! Много здраве за малки и големи! Весело изкарване и чудесни подаръци!

# 84
  • Mediterraneo
Весела Коледа, момичета! Да сте живи и здрави вие и вашите семейства  Hug
Вале, да са ти живи и здрави имениците и много да те радват!

# 85
  • Пловдив
Весела Коледа!Да сте здрави и усмихнати и любов да озарява домовете ви!
Честито на имениците!

# 86
  • Варна
Честито на всички именици!
Да сте живи и здрави!  bouquet Hug

# 87
Честито Рождество Христово! Пожелавам на всички дечица, майки и семействата ви да сте здрави и да сте заобиколени от доброта и светлина!
Честит имен ден на Иса и всички останали именници!
  bouquet

Пламен получи мноооого подаръци Grinning Още от следобяд вчера му говорех, че дядо Коледа ще дойде и ще му донесе играчки, защото много е слушал, а той слушаше много внимателно и някак с респект и плахо Simple Smile, само сочеше вратата, отиваше до нея и чакаше Grinning Когато дядо Коледа позвъни на вратата той отиде колебливо да вратата, а като го видя (баща си всъщност, маскиран с маска на дядо Коледа, един червен лъскав халат от не знам къде изкопан, препасан с колана на хавлията ми Joy) го гледаше с жив интерес, примесен  със страх. Голям смях падна Grinning
Днес пък му смъкнах дъската за гладене много ниско да може да я стига, дадох му една малка ютийка, а той си "гладеше" едно пуловерче - глади, оставя ютията на съответното място, пипа и оправя пуловера и пак взима ютията да глади, много беше сладък. Въобще детето е голям къщовник  - глади, чисти с прахосмукачка, чисти с парцала и кофата... Heart Eyes
От вчера Пламен е  и с нова прическа - постригахме го късичко, момчешки. Много ми се щеше да му пусна сега зимата косичката да порасне да му видя къдричките, но баща му отсече, че изглежда като занемарен и обрасъл Confused и го заведох на фризьор - добре, че го заведох, защото процедурата приключи много бързо, а аз щях много да се бавя и да го изнервя Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 дек 2006, 23:16 от Дона

# 88
Добрютру!

Нашето първо оставяне на дребен да спи при баба мина успешно  Whistling .... обаче много странно е да се събудиш сутрин и дете не врещи... после пиеш кафе и не викаш нон стоп "внимавай"... в общи линии смесени чувства  Laughing .

Дона разсмя ме с вашия дядо Коледа!

# 89
Здравейте и от нас.
Ники вчера получи и едно прасенце касичка- музикално и ми е надула главата.По цял ден пуска монети и касичката пее.
Мен ме боли зъб и днес съм на зъболекар.Направо умрях вече. Twisted Evil Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт