Отговори
# 90
Добър ден и от нас.
След колебанията ни за подавък,ония ден купихме люлеещо се конче.И най-интересното беше,че никъде нямаше,само в нашия квартал.И къщичка,като палатка искахме и таква нямаше. ooooh!
Детето беше доволно в крайна сметка.Вече не обръща таборетките и да се клати на тях.

# 91
Честито Рождество Христово,мамчета!Да сте здрави,румени,засмени вие и семействата ви!Да се обичате и  да се множите! Wink

Валя,на патерица,честит имен ден на твоите съкровища!  bouquetДа сте вечно   заедно и да се обичате до полуда!Целувки!  Heart Eyes

Ние бяхме на двудневно гостуване на свекърите.Изкарахме чудесно!Даката е влюбен в баба си и дядо си,забавлява се,абе въобще е едно чудесно дете!Пожелавам си и следващото бебче да е здраво и жизнерадостно като батко си! Laughing
Дядо Коледа донесе много подаръци на всички!Може би тия дни ще кача малко снимки и ще ви покажа някой!Сега ставам,защото прочетох че днес се празнува и деня на бащата,та съм се развихрила в кухнята да зарадваме тате!
Обичам ви и ви желая най-прекрасните неща да ви се случат! Hug

# 92
 santa2Весела Коледа! santa2 Ние два дни обикаляхме по баби и дядовци,по именни дни,по тържества ,та РС-то си почина малко от мен Whistling.Подаръци естествено -много,бонбони,шоколади и разни други боклучки още повече и в резултат Нако съвсем отказа да се храни ooooh!.Иначе от подаръците най се радва на едно одеаце/испанско,много мекичко/ от баба си и на една плюшена възглавничка Туити Grinning.Хе,той преди си умираше от кеф като го слагах да спи пък сега е направо малък празник Joy.Поспаланко си ми мъничето Grinning.Валя ,да са ти живи и здрави именниците  bouquet.Дона,къщовник ще си имаш Grinning,мамина отмяна.

# 93
Момичета,давате ли някакви таблетки за профилактика и улесняване избиването на зъбките?

# 94
TsvetyR освен обезболяващи във вид на кремчета или хомеопатички хапчалъчета и ако е нетърпимо - панадол, не знам да има нещо конкретно за улесняване на избиването.
Ако има - свиркайте.... къде сте бляли да не споделите....

# 95
Честита Коледа!
Желая ви много 3драве,любов и кьсмет!

Честито и на именниците!

# 96
  madnoelВЕСЕЛА КОЛЕДА! С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ПОВЕЧЕ ДОБРИНА И ТОПЛОТА В СЪРЦАТА НИ!

ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ!ДА СА ЗДРАВИ!

Ние бяхме в Сливен при мама, тя готви вкусотийки, а ние похапвахме. Много вкусни празници бяха. Марти остана на санаториум в Сливен на чист въздух, че нафтата и влагата му разказват играта. Сега 3 дни ще сме само с тати, но се заформят гости всеки ден.

Иви дано всичко е ок при теб.

А на всички болни да им е донесъл дядо Коледа и по един пакет здраве.

# 97
брей... все аз викам ДОБРЮТРУ-то....

Така ми харесват нещата - 4 почиваш, 3 работиш и после още 4 почиваш  Grinning .

В тоя ред на мисли - какво ще правите в новогодишната нощ? Ние миналата година под заплахата от събуждащо се дете от гърмежи останахме в къщи тримата. Сега още не сме решили какво ще правим....

# 98
  Хайде на КАФЕ, от мен ще е тази сутрин.

Аз съм без детенце, а сън не ме хваща. Тати тръгна на работа, а на мен остана домашната работа.

Tia, ние ще ходим в София за НГ, ще бъдем на ресторант, а Марти ще е в Сливен при баба и дядо. Миналата година го оставихме пак при майка ми и баща ми но си бяхме в града. В интерес на истината беше много смотано дано сега е по добре.

Опссс, забравих да честитя на именниците днес.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!

# 99
Честита Коледа и от мен!
Много любов, здраве и благоденствие ви пожелавам!

Ние бяхме традиционно при нашите в Кюстендил. Голяма игра падна между дядо и внуче, майка ми съшщо се занимава доста, та успях да си почина.
За Нова година обаче ще сме си в къщи, но ще имаме гости, та няма да ни е скучно.

# 100
Добрутру!Хайде и аз вече на кафенцето kaffeetrmker_2.Сега да почерпя,че днес със съпружето правим 3год.брачен живот Grinningfood010  food010 beer beer3 Wine Glass cook cook Popcorn .

# 101
  • Варна
Честито на всички именици!
Гита, честита ви годишнина. Бъдете все така щастливи и много се обичайте.
Моите и двамата вече са болни. От миналата нощ и Ивчо е с температура. Сега чакам да мине 14 часа и да ги заведа при личната лекарка, която днес е следобед. Нямат край тия гадни болести и вируси у дома. Sick

# 102
Честито на именниците днес  bouquet
Гита, честита годишнина  bouquet

На мен кафенце  не ми се пие Rolling Eyes почнаха неразположенията вече. Ако е като първият път направо не знам как ще се оправям. Ще трябва да пласирам малката на някоя баба Rolling Eyes
Авата получи много подаръци - акордеон, надуваеми кресла с масичка, люлеещо конче, лаптоп, прахосмукачка  и слонче с кубчета.
Дона, твоят мъж го давам за пример за коледното театро, моят хич не се сети да зарадва така детето  Sunglasses

Деспина, дано  не е сериозно и да се оправяте бързо.

Днес ще успея да се добера до гинеколог, слава богу. Да видим какво ще каже...

# 103
Честита годишнина Gita  bouquet много txtloves

# 104
Деспина, аман с тези болести, много е гадно така. Но щом каката е постоянно в контакт с други деца е неизбежно.  Sad Пожелавам бързо да ти се оправят дечицата Simple Smile
Катка, чакаме какво ще каже доктора Peace

Общи условия

Активация на акаунт