Това го бях писала и в друуга тема преди. Бог ме е изцелил от алергичен синузит, от който съм страдала около 20 години. Дали съм искала да вярвам, да исках, просто помолих Бог и Той го направи! Преди бяхте коментирали как на някого му пораснала ръка, мой много близъкприятел се е молил за дете без ръка и тя е пораснала. Пред мен същия човек се моли за дете което беше глухо родено и прочу. А аз се молих за жена, на която Бог махна перде от окото...Бог прави чудесата, не защото хората които се молят са неещо или тези за които се молят, а защото Той обича хората!!
И преди писах за нашата кола която като я видят майстори не могат да повярват, че това нещо върви, аз съм изминала 300 колометра с 120 км/час.
Чудесата са реални, но не е необходимо да търсим тях, за да повярваме! Исус беше пратил учениците си по градовете и селата и те се върнаха и започнаха да се радват, че хора сас се изцелявали, демоните им се покорявали...А Исус им каза, да не се радват на тези чудеса (те така или иначе ще следват вярващите), защото най-голямото чудо е когато един грешник се покайва.
И дори и в тази тема най-тежките спорове станаха, когато си говорихме, че сме грешни и имаме нужда от спасение, защото на хората им харесва да си имат своя ценностна система и да си мислят "Ами аз съм добър", или да казват, а лоша карма ще напрвавя нещо доро и ще оправя нещата. Лошото е, че греха не може да се заличи и ние имаме нужда от спасение!
А за тези които които казват, че нямат врагове, много им е лесно, като не могат да им се прочетата старите мнения за свекървите..