Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 16

• 33 730
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
И моето синьо яке Тх ме очаква в офиса на Еконт. Дано ми е попадение.

# 436
Само на мен ли не намалява от "червената" цена? Как използвате кодовете за намаление? Намалява от реалната цена и е по-скъпо от намалената.
Оферта за яке
https://m.aboutyou.bg/p/sisters-point/zimno-palto-dusty-ja-88166 … _campaign=product

# 437
Докато има кой да им ги плаща на тия в групите във фейса ще има и тарикати. Не са само в тази група, Манго, Зара и т.н.- пълно е с хитреци, които "правят бизнес" Grin
4 пратки днес трябва да получа според смс известяването на Еконт.

# 438
Просто на Томи Х преливат артикулите из всевъзможни групи.😂

# 439
# 440
Еегати, какви хитреци, и сигурно дебнат в темата за линкове и кодове.

# 441
Пазаруват от тук, за да препродават?! И, ако никой не им го купи, имат 100 дни да го върнат, ба си... човек вече се чуди, от мързел как да изкара пари за сметка на някой заплес.

# 442
  • Варна
.

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 11:51 от Toni_baraboni

# 443
Пазаруват от тук, за да препродават?! И, ако никой не им го купи, имат 100 дни да го върнат, ба си... човек вече се чуди, от мързел как да изкара пари за сметка на някой заплес.
Още миналата седмица видях в "находките" светло синьото яке на ТХ на цена от 220 лв.,беше само снимка от сайта.Та се замислих кога ги получиха,кога почнаха да продават.

# 444
Боже, как не ги мързи?! То ме изнервя чакането на куриер вече, та камо ли да ходя по офиси да препращам и да си чакам парите после. Значи не са толкова мързеливи, просто се мислят за по-хитри. Ми... темата ни е източник на информация за такива елементи. Убедена съм, че нерегистрирани четат тук, за да се възползват от офертите.
Едно време по разни форуми не можеше да се чете без регистрация, а регистрация без активност, се деактивираше, щото не може само да четеш клюки, трябва и да участваш в дискусията.

# 445
Аз пък съм на мнение, че за всеки влак си има пътници. В крайна сметка и да ровиш и следиш за някакви оферти и тънки цени коства някакво време. Има хора, които не го правят, макар и да имат същия достъп като мен до всички тези сайтове и оферти. Все ще се намери за кого и 220 лв. да са изгодна цена.
Аз като гледам с дрехите на Зара какво става последните години....аз също съм продавала доста техни дрехи на по-високи цени отколкото съм ги взела. Не съм ги купувала с такава цел, но съм ги продавала след това. И изобщо не се чуствам гузна. Всеки е свободен да си пазарува откъдето и колкото иска, да си дебне за оферти или пък не.

# 446
Обаче вече кодовете при мен намаляват от основната цена. Даже и инфлуенсърските.
Добре,че сутринта поръчах още няколко сутиена.

# 447
  • Sofia
Вече не би трябвало да е лесно да купуваш/продаваш, НАП следят и наложените платежи на физически лица. Ако е прекалено често, сигурно минаваш към търговците.

# 448
Те затова някои търговци са го измислили,

# 449
Ох и аз се чудя защо станах толкова чести изискванията за плащане чрез револют Laughing Не ставам за търговец...

Общи условия

Активация на акаунт