Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 16

• 33 828
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Bright Аз якетата ги нося на химическо, не ги пера вкъщи, освен ако не искам да се разделя с тях Grinning Аз само 1 програма знам на сушилнята и не смея още да експериментирам. 😁
За пране на 30 и 40гр гарантирам, че държат, нищо им няма освен, че са чисти. С моите лиготии и 3 деца- мързи ме, и ми свиди честно казано за химическо. Светлите ги пера на 5 обличания. За сушилня обачее..не смея все още.
По етикет моите са ок и за пералня и сушилня, но основно не смея заради малките кожени лентички и тн.
Ще ме заплюете, но нищо..ама нищоо не пера на ръка. Нямам фалове, и вълна и тн. Ако нещо се прецака, няма да купувам подобни просто.

# 616
  • Варна
About you е единствения сайт,  с който постоянно имам проблеми с кешбека.

# 617
85ф сутиен трябва, тия детските дето ги размятате, не стават Simple Smile ама всичко много скъпо
Как F, бе, жена?! На мен Е ми е голямо, а ме знаеш каква съм! От Нюанс и Ласкана ми става D.

# 618
Какво се случи с цветните боксерки ТХ, бяха една от първите ми поръчки, а още ги няма?
Някой получил ли ги е до сега?

# 619
Пътуват. И цветните и едноцветните.

# 620
Ми така Flushed за съжаление не стига че няма номера, няма и намаления. Много материали явно отиват Flowers Hibiscus

# 621
Какво се случи с цветните боксерки ТХ, бяха една от първите ми поръчки, а още ги няма?
Моите дойдоха.

# 622
Другарки, някой друг има ли проблем с качването на реални снимки? От вчера се опитвам да кача снимки на кубинките Тамарис- дава някаква грешка 🤔
Засилих ги големите, заедно с парката Онли, ще следя колко време ще им отнеме да върнат парите.

# 623
На мен ми казва, че са много големи като МБ самите снимки затова им правя скрийншот и пускам скрийншота.
Ще се радвам да видя кубинките.

На мен ми остана да чакам само една тениска на ТХ. Няма ли още нещо интересно за поръчване да излезе Joy

# 624
Ето тук качи снимките и ползвай линка от Директна връзка.
https://postimages.org/bg/

# 625
Ето ги кубинките Тамарис.Аз нямам проблем с качването на снимки

Вече ако искате да ги видите на крак ме мързи, някой друг да снима.Аз днес дори пробвах само по една обувка от чифт 🤪

# 626
И аз вчера получих, харесаха се Wink

# 627
Боксерките на TH ги взех и аз. Хубави са. Станаха на половинката. Аз също чакам, но още не са дошли моите.

Това чакам и още е налично, ако някой ги хареса

След малко ще поровя още.

# 628
Супер са
Аз чакам тези

# 629
Аз чакам много неща, от about you ме уведомиха, че ще ми ги изтресат всичките утре 😬
Иначе днес дойде това, шапето е много хубаво, цвета е убиец, но роклята.... поръчах я единствено заради цвета, с идеята да си я ползвам за домашна, но, не ми стои добре и я върнах:

Общи условия

Активация на акаунт