Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 16

• 33 891
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте. Някой случайно да си е поръчал тези обувки? Ще съм благодарна ако някой изкаже мнение.

# 721
То ясно, че трябва да си доста кофти човек, за да върнеш дреха в такъв вид, но вината е изцяло на търговеца, че го е приел така и на всичко отгоре го е изпратил на друг в този вид. Аз допускам, че може и никой от служителите да не е погледнал пратката, защото трябва да си сляп да не видиш това. За мен е редно дамата получила якето да бъде много сериозно компенсирана, но едва ли. И недейте да отричате правата ни като потребители, моля ви. Това че някой си пробутва номерата не означава, че не е хубаво да имадълги срокове за връщане. Просто трябва да има контрол.  Аз например за това харесвам така оплюваната марка Aless, защото при тях и след две години може да върнеш стига артикулът да е в изряден вид.

# 722
  • София
Не се знае как в организиран склада им.
Има складове където връщането на бройките по стелажи се извършва от машини и очевидно няма да се провери старателно.
Смятам че не е нужно да им пилим сол, защото накрая ще направят доставката и връщането платени, а на тия цени на доставка от последните месеци си е голямо удобство да ти идва нещо безплатно.
Относно това че е носено - да ужасно е но винаги ще се намери някой тарикат.
Както се каза по нагоре дори може за една вечер за повод да носят бельо или рокля и да я върнат.
Така че и 30 дни да е срока не е гаранция а човек не винаги има възможност да пробва и прецени на момента и да трябва и да бърза с връщането не е приятно.
Аз например нямам близък офис на еконт и не винаги съм у нас, затова избрах вс поръчки да са ки до офис, ще взема вс накуп, и после ще връщам на куп. Но не на вс е удобко така

# 723
Онемях..това и онези снимки на носените боти са ми топ 2, не съм предполагала, че е възможно.
Иначе получих и съм много доволна, зимната е точно лек неформален, хижарски стил, на мен и е до коляно чудна с тъмно сини кубинки и палто.
Лятната е супер, не прозира, пада много добре и не я настъпвам с моите 166..ура..
Нямам идея какво ми стана с тези шарении, но мн им  се радвам.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/s-oliver-black-label/pletena-roklya-8454 … _campaign=product

Зимната
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/gap/pletena-roklya-9055535?utm_medium=re … _campaign=product

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 14:45 от BrightT

# 724
Току що получих едни боти. Проблема е, че трябваше да имат синджири, а тях ги няма.
Не са скъпи, няма и 30лв, но ме подразни факта, че липсват. Отделно обувките бяха извън торбичката и в обикновена картонена кутия. Харесват ми, не ми се иска да ги връщам. Да им пиша ли, и ще имали някаква реакция от тяхна страна?

# 725
Имайте предвид,че якето беше запечатано в опаковка, която аз разкъсах, което ме навежда на мисълта, че е опаковано от служители след връщането. А това, че нямаше етикет е 100 % отказ за връщане, но явно за тях не е

# 726
# 727
  • Пловдив
Относно носените дрехи.. Ами не мога да проумея как някои хора и то жени носят каквато и да била дреха без да е минала през пералня..
Та аз и чантите, раници, сакове пускам в пералнята преди да ми влязат в употреба.

# 728
По принцип често има пробвани дрехи с петна от грим. Но якето е много зацапано и на ръкавите. Това вече е много много много носено. Аз си пера якетата между веднъж седмично и веднъж на сезон, различно според това колко съм ги носила. И то много много много преди този вид. Дори и цял сезон да е носено, не знам как е носено.

# 729
Ужасна история с това яке! Дано на никого не се случва повече, да получава такива пратки. Това ми напомни на една забавна случка. Коя потребителка беше споделила снимка на два чифта обуща, със около 10 номера разлика един от друг? Култово беше🙂

# 730
Момичета, дънките Gap отговарят ли си на размера? Наръчника ме съветва да поръчам 25ти,но мисля, че ще ми е многоо малък. Нося 27-28,съответно 36-38 от европейската.

# 731
Снимката беше на Есме и беше разлика в токовете, много се смях тогава. Есме, минавай от време на време от тук... 🤗

# 732
За закръглени дами , пуловер ТХ за 49 лв.
https://www.aboutyou.bg/p/tommy-hilfiger-curve/pulover-8639468

# 733
Пристигна ми раницата Desigual
https://www.aboutyou.bg/p/desigual/ranitsa-8371474
Харесва ми, доволна съм. Размерът е супер за мен, изглежда много добре. Дойде с етикети и хартия по дръжките и циповете.

И аз днес получих раницата и върнах предната такава, на която за 2 седмици й се скъса дръжката, излязоха конците и й се изтриха металните части, при това без да я товаря особено. Надявам се новата да е една идея по-добре, ама като за цената си става. На мен не ми харесва само , че не мога да събера А4 формат без да го сгъна.
Имам три раници на Desigual, и трите съм ги тъпкала доволно, и досега нищо не им се е изтъркало или разшило.Двете са същият модел и размер като тази пъстрата, но в други цветове

# 734
Еййй, успях да кача снимки. Проблемът е в една конкретна снимка, нея не успявам да я кача. Но другите станаха. Днес разносвам кубинките Тамарис- страхотни са, мекички, леки са и са много удобни. За фин крак обаче май са широки, въпреки, че връзките предлагат възможност много да стегне. Груби са може би, но на моя едър крак много ги харесвам, а и такива ми допадат като за кубинка.
От вида на якето и аз съм в потрес...каквото и да коментираме няма да променим мърлявите жени, но ако има контрол, това не би могло да се случва.
Днес получих и малката крос боди чантичка на Desigual- много е сладурска, ще я снимам по- късно. Предходни поръчки ги няма още...🤔
lalla^oopsi, можеш да им пишеш, но едва ли ще ти предложат друго, освен да ги върнеш и да ги поръчаш пак евентуално. Нормално е да си разочарована. А ботите са си чудесни и без синджира 😉

По- късно ще скрия снимките, през телефона не знам как...

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 16:36 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт