Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 16

• 34 058
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
# 226
При мен 2 пратки вече са с променен статус в приложението.
Еха даже вече имам имейл и са изпратени. Очаквана доставка четвъртък /петък

# 227
При мен 2 пратки вече са с променен статус в приложението.
Еха даже вече имам имейл и са изпратени. Очаквана доставка четвъртък /петък
И при мен, но го чета като другата седмица Joy

# 228
Имам поръчка от 18 и утре ще е при мен.Другите пет поръчки още не са предадени към Еконт. Чудя се на това яке от няколко дни  и не мога да реша кой размер да поръчам. По принцип нося л или 40 номер.Доверявате ли са на съветника от приложението или вземате точен р-р?
[/quote
Сестра ми е межди М и Л,взе си Л и и заспа. Става и с по-дебели неща отдолу. Но от миналата година,не знам тези,дали са със същите размери...

# 229
  • София
Имам поръчки от 16, 17, 19, 22 и днес. Joy

Нищо още не е предадено на Еконт.

Малко ваучери:

Скрит текст:

# 230
# 231
Якетата Navahoo и Marikoo тежки ли са? Имате ли наблюдения?

# 232
Якетата Navahoo и Marikoo тежки ли са? Имате ли наблюдения?
Зимните,които са с поларена подплата са по тежки,но съм нямала толкова топло яке до сега.Преходните са по леки.И една тениска Томи s размер https://www.aboutyou.bg/p/tommy-jeans/teniska-8780767 за 22.17 лв

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 20:53 от Maya Zhelyazkova

# 233
  • Пловдив
Всичките ми поръчки от това намаление до 20.01 включително са вече в офис на Еконт и утре ще ми ги доставят. Както всеки път светкавично бързо пристигат.

За сметка на това все още не съм си получила парите от връщане на 7.01...

Някои пратки ще взема утре, но други ще отлагам...

# 234

Много благодаря! Имам същата в цвят "вишна" и много я харесвам.

# 235
На мен ми е много интересно от къде идва стоката. В никакъв случай не е от Германия. От 19 на обяд до днес до 18и30 стоеше очаква приемане от еконт. В 6и30 се прие от еконт и хоп след малко към 20 часа беше гледам вече е в офиса готова утре за доставка...не е ли странно всичко това? Само имат склад в софия, друго обяснение нямам. И за втъщането ви разказвах преди как за броени часове събота срещу неделя го приеха и получих имейл

# 236
Честно казано ми е все едно от къде идва стоката. Но според мен е логично пратките да идват в склад в България и да се взимат от него от Еконт. На товарителниците пише адреса на един от складовете на Еконт. Така, че може да ползват и тяхната складова база, а тя работи 24/7.

Моата пратка от 18.01 няма движение, чака си взимане от Еконт. От 19.01 утре ще са в офиса на Еконт.

# 237
За всички вече получих имейл, че са тръгнали.
Това е май знак да поръчвам нови неща Joy

Бихте ли споделили дали и при вас, след като се въведе код за 25 % от инфлуенсърите и цените се променят нагоре?

# 238
Бихте ли споделили дали и при вас, след като се въведе код за 25 % от инфлуенсърите и цените се променят нагоре?
[/quote]
Гледай да няма син етикет

# 239
  • София
Скрит текст:
На мен ми е много интересно от къде идва стоката. В никакъв случай не е от Германия.
От 19 на обяд до днес до 18и30 стоеше очаква приемане от еконт.
Скрит текст:
В 6и30 се прие от еконт и хоп след малко към 20 часа беше гледам вече е в офиса готова утре за доставка...не е ли странно всичко това? Само имат склад в софия, друго обяснение нямам. И за втъщането ви разказвах преди как за броени часове събота срещу неделя го приеха и получих имейл
Точно това е времето за пътуване - от момента на създаване на товарителница до приемането в Еконт. И при връщането е така. Доставят на склада/офиса в София още на следващата сутрин, но после им трябва време да стигнат някъде другаде, за да ги обработят. През това време статусът е "Връщането е инициирано". Най-вероятно затова не искат обединени поръчки. Предполагам, че тук дори не ги отварят, а само четат товарителницата, която е свързана с конкретна поръчка.

Утре ще получа поръчки от 16, 17, 19-ти. Имам още една от 16-ти, но още не е стигнала до Еконт. Обработиха ми и връщане от 17-ти. Интересно кога ще дойдат парите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт