Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 16

• 33 664
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Колан на Tom Tailor, аз си пуснах един.
https://www.aboutyou.bg/p/tom-tailor/kolan-sofia-9150083
Яке, но има само L
https://www.aboutyou.bg/p/urban-classics/prehodno-yake-4948443

# 706
# 707
Пристигна ми раницата Desigual
https://www.aboutyou.bg/p/desigual/ranitsa-8371474
Харесва ми, доволна съм. Размерът е супер за мен, изглежда много добре. Дойде с етикети и хартия по дръжките и циповете.

И аз днес получих раницата и върнах предната такава, на която за 2 седмици й се скъса дръжката, излязоха конците и й се изтриха металните части, при това без да я товаря особено. Надявам се новата да е една идея по-добре, ама като за цената си става. На мен не ми харесва само , че не мога да събера А4 формат без да го сгъна.

# 708
Много неприятна история с носените и мръсни дрехи. Явно няма никакъв контрол от страна на АЮ. Отвратително направо.

iren11, хм, дано раницата не се окаже толкова некачествена, защото е много симпатична и лека. Нямам особен опит с марката, само една тяхна чанта имам. Здрава е, но не съм я експлоатирала кой знае колко.

# 709
Ами на тези, които връщат ден, след като са получили дреха, която не ги устройва, да връщат цялата сума, или до 5 дни от получаването. Това яке е върнато на 98-мия ден от 100-те възможни... Носено е доволно време! От тотална мърла! Такива са и тези, които носените гащи връщат.

И това не е критерий. Вчера върнах четири чифта обувки, купени през ноември, защото досега не ми се занимаваше и гледах да са повече наведнъж. Всички са летни обувки, няма и как да нося сандали от ноември досега.
Взех панталон на Samoon, искам да го помисля повече време, но няма да го нося естествено.

# 710
  • Бургас
Oтвратително!
Явно контрола на АЮ е никакъв, дори не е и слаб. Те носят вина, че приемат дрехи в такъв вид и ги изпращат отново на клиентите си!
Такива същества и 5 дневен срок няма да ги спре. Ще си поръча рокля и гащЯ за някой повод, ще ги носи една вечер и пак ще ги върне. Единственото спасение е търговеца да си следи връщанията.
Вече със страх ще си отварям пратките. Persevere

# 711
  • Златна Добруджа
Дамски обувки Тамарис 40 номер

# 712
И това не е критерий. Вчера върнах четири чифта обувки, купени през ноември, защото досега не ми се занимаваше и гледах да са повече наведнъж. Всички са летни обувки, няма и как да нося сандали от ноември досега.
Взех панталон на Samoon, искам да го помисля повече време, но няма да го нося естествено.
Като купиш летни обувки през ноември и ги върнеш през януари, се очаква да не са носени, освен ако не пътуваш по Коледа из топлите страни.
Иначе за мисленето за дрехи - получа ли, обличам и ако не се одобря, няма шанс пò нататък да ми хареса. Връщам веднага, но това съм аз. Разбира се, че може да мислиш за дреха, ама да мислиш два месеца и накрая да върнеш, за мен е съмнително дълго време.
Вече на няколко пъти виждам хора с дрехи с етикети по тях и то дрехи, които не са ежедневни, а за повод. Купуват, носят по повод и после връщат. И не им пука, че картончето се вижда отвътре...

# 713
  • София
Такива същества и 5 дневен срок няма да ги спре. Ще си поръча рокля и гащЯ за някой повод, ще ги носи една вечер и пак ще ги върне. Единственото спасение е търговеца да си следи връщанията.
Точно контролът е важен. Обичам да се подсигурявам с подаръци. За Коледа и януарските именни дни купих подаръците още през октомври-ноември. Каквото не ставаше върнах през януари. Именно трите месеца са фактор да пазарувам за подобни поводи точно от този сайт.

Отказали са ми една блузка. Нямали наличност. Има и втори имейл за извинение, но са само думи, не и код. Joy

# 714
Качвам един код за отстъпка

# 715
Да го беше опрала момата, поне. Тъжно. Ще внимаваме повече покрай намаленията, а и не само.

# 716
Днес си пуснах едно предаване по TLC за спестовниците, да вземе да ме прихване нещо и да спра да гледам, ама явно повече серии трябва да гледам.
Пълнолуние, и аз съм пробвала с гледане по TLC на не една серия както за спестовниците, така и за вещоманиаците, включително и съвсем наскоро, ноооооо....уви - от миналия петък до днес съм с 16 поръчки само от АЮ (само 2 са с по 1 нещо и 2 са с по 2 неща...). Но, все пак това са дрехи и обувки, а не каквито и да било вещи....Flushed

# 717
  • близо до брега на морето
Здравейте, момичета! Не пиша в темата,но от както си търсих маратонки Найк и се интересувах от мнения относно размера Ви чета. Тогава имаше дами, които се отзоваха и ми помогнаха. Та да си дойда на думата: И аз съм поръчвала продукти от сайта,но досега нищо не съм връщала. Едно поло беше с бримките (скъсано),Ма си казах -айде,сега за двайсет лева ще се занимавам! После се подведох и пак поръчах- лека греда,имам си пуловер,марков за в къщи. Спрях се,но нали има взе нещо "уж"изгодно се метнах да поръчвам отново. Маратонките си дойдоха ( преди месеци) и често казано докато не отворих пакета бях лекооо притеснена ( какво ли има вътре) .Само като чета в момента и като видях снимките на якето,съм ПОТРЕСЕНА! Как е възможно това и кой ги приема тези дрехи?! Сега пак съм в очакване на няколко пратки,но този път ще има внимателно отглеждане и връщане. Подобно яке или дреха никога  в гардероба ми няма! Даже и тези,дето ходя до кварталния магазин са по- чисти и читави. Благодаря на всички, които пишат в темата! Вашият опит ни е от голяма полза!

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 14:17 от ludetina ulusoy

# 718
  • Бургас
Подобно яке или дреха никога  в гардероба ми няма! Даже и тези,дето ходя до кварталния магазин са по- чисти и читави.

И аз това се замислих - тя освен, че го е върнала в такъв вид, преди това го е носила така. Dizzy Face

# 719
Дрехите които получаваме, дали са само за българският пазар или са общо за всички държави?

Общи условия

Активация на акаунт