Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 16

• 33 656
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Навсякъде се проявяват такива мърлячи и невъзпитани хора. Ето в Лидл например взел си пиле охладено от витрината, ама се сетил, че не го иска и хоп зарязано на стелажа с препарати или при текстила. Вчера в нашия Лидл така смърдеше на мърша, че си помислих кой ли пак е зарязал някъде пилето.  Трябва си контрол.

Аз имам пратка днес, взех я и сега със страх ще я отварям.

# 736
Търговецът трябва да осъществи контрол, което тук не се е случило. Вчера или онзи ден друга потребителка писа за носени боти и поло. Явно не е прецедент.

# 737
  • Бургас
И аз тръгвам към еконт за две пратки, тръпна! Grin

# 738
  • София
Код за Веро мода

# 739
Здравейте, някой може ли да ми изпрати код за About you - обувки/adidas?

# 740
И аз съм потресена, що за мърла трябва да е тази, която го е носила!
Отивам и аз за раницата и боти Тамарис, мисля направо там да ги гледам и направо да ги засилвам обратно, ако не са моите.
Направо ми се отщява да си получа останалите пратки след такива случки.

# 741
# 742
Ходих до еконт за обувки на Адидас.. нямаха кутия, бяха хвърлени в плик и директно ги върнах… да цената беше 94лв, но все пак..

# 743
Никаква кутия ли нямаха, в смисъл кутията с обувките беше в плик, или обувките в плик директно,  аз чакам за 58лв, та нз просто

# 744
Като ви чета, направо със страх вземам поръчките си. Scream
Днес за пореден път момчето в Еконт ме попита дали искам да си видя пратката, бяха ботите на Рилкен, отговорих, че няма нужда, вкъщи ще гледам, ако се наложи и ще връщам, но след това показано яке май трябва да отварям всичко.
https://www.aboutyou.bg/p/rieker/kasi-botushi-8608181
Този път съм доволна за 42 лв, явно съм за "по-големия" номер от техните ботушки.
Също нямаха оригинална кутия, обикновена и обикновена хартия, вероятно са връщани и мерени. Нямам против такова нещо, стига да не са мърлячи. Все пак и в магазин да отиде човек, винаги може някой пред него да е премерил стоката. Wink

---
Симпатично палтенце:
https://www.aboutyou.bg/p/dorothy-perkins/prehodno-palto-dolly-9082877
Панталончета:
https://www.aboutyou.bg/p/dorothy-perkins/pantalon-s-rab-8171712
https://www.aboutyou.bg/p/dorothy-perkins/pantalon-s-rab-8170173

За слабички кожена рокля/сукман Wink
https://www.aboutyou.bg/p/aligne/roklya-fenella-7906661

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 17:31 от annysy

# 745
Никаква кутия ли нямаха, в смисъл кутията с обувките беше в плик, или обувките в плик директно,  аз чакам за 58лв, та нз просто
нито кутия, нито хартия, само плик и се виждаха ясно.. Аз работя в магазин за дрехи, често пробваните обувки, отиват за брак, не исках да рискувам и върнах всичко от поръчката..

# 746
  • София
нито кутия, нито хартия, само плик и се виждаха ясно.. Аз работя в магазин за дрехи, често пробваните обувки, отиват за брак, не исках да рискувам и върнах всичко от поръчката..

Как така пробваните обувки отиват за брак? Нали във всеки физически магазин може да се пробва? От вс номер по една бройка ли отива за брак?

# 747
Естествено, че не отиват за брак, що за щуротия. Щом се виждат и няма следи от употреба или нараняване, аз бих си ги взела.
Фабрично по нисък клас обувки са без кутии, извън това в денковете от Китай и тн идват в пликове и кутиите се сглабят на място. Важи и за играчки, и какво ли не. Често палетата с кутитии и продукта пристигат в склада от различни дестинации.
Допълвам се, за да не звучи като празни изказвания.
Брак са артикули с дефекти, минали по грешка контрола на фабриката и отишли в търговската мрежа. Забелязва се дефекта и спрямо договора бранда връща на фабриката, искайки компенсация. Пример Адидас Франция, праща 2000о0 чифта към Пекин за разлепено, крив бранд и тн. Фабриката компенсира или не поръчващия. Една фабрия ютилизира и шие мулти бранд..или произвежда тоалетни за Рока, Грое..който поръча.
Проба..брак..и тн..ако не са чанти Ермес..просто е летене в облаците.

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 18:07 от BrightT

# 748
  • София
Аз си отворих пратките и всичко бе в отличен търговски вид.
Това якенце на Марк'О Поло наистина е попадение:
снимките са с линкове
Скрит текст:
Трябваше да заложа на по-малкия размер, сега ако се появи едва ли ще е на тази цена 116лв. Много дълги ми идват ръкавите за размер 36. Якето е топ, наистина много пипнати детайли с овърсайз цип и лентички на качулката.
Шала на МаркО Поло не съм го отворила, изглежда супер. Искам да го видя на дневна светлина. Изчерпан е.
Скрит текст:
Панталон или по-скоро дънки на марката Pieces, от която за първи път поръчвам. Не е моята кройка и ми е голям, защото послушах препоръките за размер на сайта. Има уширения на ханша като бричове. Ще го върна.
Скрит текст:
Все още е на 20лв. Някой ако иска повече подробности за 29 размер да пише. Чакам и 28 размер от него, но и той ще е греда предвид кройката.
Шапката на Веро Мода не ми хареса, защото е твърде тъничка и седи плътно по главата. И тя си пътува обратно.
Скрит текст:

# 749
За раниците Desigual. Тази раница си я взех преди около три години от FD. Нося я всеки ден. Впоследствие купувах и други, но никоя не успя да я замени. Ходя с нея на фитнес, прибирам се, разтоварвам, отивам на работа. На връщане минавам през DM, купувам 5 кг. котешка тоалетна, бутам в раницата и мъкна. Шевовете не са мръднали, циповете не са мръднали, цветът не е мръднал дори след многократното пране.

Общи условия

Активация на акаунт