Смешки от форума 40

• 84 872
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Мани, и във форум „Мазда“ е същото, а дори децата знаят, че мазда е от женски род.

# 211
Защото бг татковците, преоткриват тайнствената си скрита женска същност😂😂😂

# 212
Жените си мислят, че БГ Мамма е като женската баня, а за мъжете е нудистки плаж.

# 213
Жените си мислят, че БГ Мамма е като женската баня, а за мъжете е нудистки плаж.

Тъкмо мислех нещо подобно, но ти го формулира по-добре.

# 214
Ботовете вече да почнат да надушват кой мъжко, кой женско. И всички под ножа. Мъжете у десно, жените у лево.

# 215
А, надушват те мъжко или женско... във всеки сайт те питат човек ли си, камо ли друго да ти познаят по-подробно Joy

# 216
.....да се налага на компютър да доказваш, че си човек....

# 217
  • Бургас
Ми аз едно време си мислех, че в Бг-мама пишат само майки. И като разбрах, че съм бременна с голяма радост се регистрирах! Викам си "ето, най-накрая ще стана една от тях " 😁 Влязох и: Малееее, колко народ има тука, и съвсем не всички са майки! И мъже има 😱
Не ми пречат мъжете, но ми харесва, че във форума пишат най-вече жени.

# 218
😁 Влязох и: Малееее, колко народ има тука, и съвсем не всички са майки! И мъже има 😱
Мъжете са тука да си търсят майките.
 - "Абе що не ходиш на майната си...", и аз се регистрирах.

# 219
  • Бургас
И намери ли я? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 220
Намерих жена си.
Но практически от как се набута да се омъжи за мен тя ме е осиновила. Така че Да.

# 221
Цитат:
"Къпе се само този, който го мързи да се чеше."

# 222
  • Другата България
Цитат
Зъбите не трябва да се мият всеки ден,според един познат зъболекар. Когато усетите,че има нужда,тогава.

# 223
Оле, ужас! Не си го представям...

# 224
  • Другата България
И в подкрепа на твърдението:
Цитат
Як мъжага гол до кръста в зноен летен ден и носещ тежък клон от дърво на рамото си без да се поти.
Такъв човек няма нужда да се къпе всеки ден,просто защото тялото му не се поти. Същото е и за зъбите... Някои имат нужда от често миене,други – не...

Общи условия

Активация на акаунт