Смешки от форума 40

• 84 698
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Мхм, сигурна бях за автора на това. Този профил изцяло се е посветил по един такъв характерно тролски начин на громенето на всяка идея за ясла, градини и пр. И провокира където свари.

След като я четох веднъж в една тема, където обясняваше, как трябва да се посветим все цяло на детето, дори да си самотна майка без средства, т.е. да не работиш и да разчиташ на подаяния, реших, че с фанатици не се спори.

# 571
А, аз нямам проблеми с безработни, които желаят да осмислят съществуването си с "гледане" на дете до 30 години. Все пак в тази трактовка от ноември, като тръгне малкото на ясла, аз съм мома пак. I'm freeeeee! 😜

# 572
  • Сф
Малей, ще трябва да влеза в темата. Хем без работа бях, хем си дадох детето на ясла . Сигурно тази Руми ще получи удар!

# 573
  • France
Обичам този форум. Когато ми е меланхолично, винаги се намира някой джаснат У главата да ме разсмее. Joy

# 574
  • София
Зависи за какво джасване става дума. Понякога са просто забавни и креативни, а друг път ти се приисква да се молиш за душите им /при положение, че не си от най-ревностните християни/. Някои теми във форума заприличват на това, което според мен би бил Адът.

# 575
Зависи за какво джасване става дума. Понякога са просто забавни и креативни, а друг път ти се приисква да се молиш за душите им /при положение, че не си от най-ревностните християни/. Някои теми във форума заприличват на това, което според мен би бил Адът.

Ами Абуто винаги ме разсмива и без да “джаснат” в главата.

# 576
  • Пловдив
Цитат
Мен ме вълнуват по-тривиални въпроси, и се надявам тук да ме просветите. Ако публикувам нещо съм writer. Ако публикувам нещо чуждо с copy-paste - прави ли ме това copywriter?
Trollface

# 577
  • София
Не, прави те copypaster.

# 578
Joy Joy Joy най-смешната концепция, която съм чувала, за да не кажа малоумна.
Цитат
На Кобилкина новата линия е за свабодна жина и как трябва да има 5 мъже (но спи само с един, другите 4 за да не изглежда needy, че муж бяга от такива)

# 579
Опит за оригиналност:

Цитат
Ние сме 100% с български произход, макар и от Северна България.

# 580
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Опит за оригиналност:

Цитат
Не го разбрах?

# 581
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
имаше селца край Дунава, в които старите хора не говореха български,само влашки. и във Видин имаше такъв квартал. предполагам за тях намеква.

# 582
Опит за оригиналност:

Цитат
Не го разбрах?
Там има много власи, македонци също и много от хората са със смесено потекло.

# 583
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
само от любопитство, къде в северна България са македонците?

# 584
В селата на север от Монтана. Wink

Общи условия

Активация на акаунт