Отговори
# 345
По темата с интимността най-добре попитайте следящия Ви АГ.
Нашият препоръча много контакти през 9-тия месец, за да омекне и да се скъси шийката, и съответно да спомогнем за по-лесно раждане. Не ми е много удобно да влизам в детайли, но може да са полезни за някой, а и цитирам доктора все пак - каза ни, че е хубаво да имам много оргазми, а семенната течност да е във влагалището. Тя спомагала за омекването на шийката.

Добър вечер момичета!  BlushДа ви попитам  дали в деня преди да родите сте имали някакви симптоми(признаци)(които сте)  за скорошно започващо раждане? И също дали сте били интимни до последно с вашите половинки? Hug

# 346
  • София
Момичета при мен също нямаше никакви симптоми за раждане, просто ме прегледа докторът и започнах да раждам Grinning

Днес бяхме на първа консултация с педиатъра, казаха ми, че бебчо е наддал прекалено много
Изцяло на кърма е. Бяха го изписали 2660, сега е 3300... И ми казаха задължително да изключвам нощното хранене в 3:00 което му е.
Иначе ако така наддавал щели да му се изкривят костите... Confounded
Много се впрегнах на това изказване и цял ден мисля и ми е някакво едно никакво...

# 347
vikksi, не се напрягай много! На една позната детето много наддадете така и беше само на кърма. На килограми беше по-голямо в 3тия месец, ог други деца в 7ми. И на нея ѝ се караха, ама дали го храни повече или по-малко нямаше разлика. После, когато започна да го захранва и се нормализира теглото.

Само да вметна, че и тя е била като него като бебе. Докато е била на кърма първите месеци много е наддала, после се е нормализирало теглото, и няма проблем с костите. Даже си е доста атлетична жена, която редовно спортува.

# 348
Vikksi, смени си педиатърката. Тази май само стрес ти създава.

# 349
  • София
Мерси за успокоението,момичета.  обмислям юни месец да видим за друг педиатър ако все така на контра си вървим. Joy

# 350
Момичета, някоя от вас слага ли на бебчетата контрастни карти вече?
Харесах един комплект и се чудя дали да поръчам.

# 351
Момичета при мен също нямаше никакви симптоми за раждане, просто ме прегледа докторът и започнах да раждам Grinning

Днес бяхме на първа консултация с педиатъра, казаха ми, че бебчо е наддал прекалено много
Изцяло на кърма е. Бяха го изписали 2660, сега е 3300... И ми казаха задължително да изключвам нощното хранене в 3:00 което му е.
Много се впрегнах на това изказване и цял ден мисля и ми е някакво едно никакво...
Викси моя син се роди 3. 450 падна на 3. 300 а ни изписана 3. 470
На 40я ден (защото беше някаква грипна епидемия на 30я) тежеше 6.020 от кърма единствено, а на 2я месец 7.450
Да и аз как ли не се притеснявах и не само заради педиатъра но и  от близки роднини на мъжа ми.. Нищо не промених обаче
Сега момчето ми е на 4г жив и здрав да е няма нищо излишно като мазнини по себе си.. не е клющав но няма и помен от дебелачето което беше

# 352
  • София

Викси моя син се роди 3. 450 падна на 3. 300 а ни изписана 3. 470
На 40я ден (защото беше някаква грипна епидемия на 30я) тежеше 6.020 от кърма единствено, а на 2я месец 7.450
Да и аз как ли не се притеснявах и не само заради педиатъра но и  от близки роднини на мъжа ми.. Нищо не промених обаче
Сега момчето ми е на 4г жив и здрав да е няма нищо излишно като мазнини по себе си.. не е клющав но няма и помен от дебелачето което беше

Ами да, мен изобщо не ме притеснява, аз повече се притеснявах дали наддава добре. Но самата педиатърка е много строга, няма шеги при нея, няма го това спокойствие. Вчера преди прегледа се чувствах все едно отивам на изпит. Много ми е неспокойно като трябва да ходим, а какво остава да и се обадя за нещо.

А да ви попитам, сега този болничен, който ни дадоха от болницата след раждането е до март месец, а след това кой трябва да го продължи или си върви вече майчинство? Педиатъра на детето ли трябва да ми пише някакви документи или моят личен лекар?

# 353
Педиатърът на бебето дава третия болничен.

Викси, не й се впрягай.
Аз ако вярвам на домашня кантар (теглих себе си с бебето и себе си сама и извадих разликата), малкият е наддал 950 грама за 20 дни, само на кърма. Нямам идея какво ще каже нашата педиатърка. На 21.02 ще разбера Stuck Out Tongue Winking Eye

# 354
Айде мами и аз да се разпиша, днес се роди моята принцеса Мария, със секцио в Селена гр. Пловдив, много бързо мина всичко и за сега всичко е наред

# 355
  • София
Айде мами и аз да се разпиша, днес се роди моята принцеса Мария, със секцио в Селена гр. Пловдив, много бързо мина всичко и за сега всичко е наред

Честита госпожица! Heart
Много здраве и щастие!

# 356
Момичетаа, здравейте, да ви попитам някоя от вас ползва ли капки био гая за колики, какво ви е мнението, както и  кога почнахте да ги давате?
😊

# 357
Добре дошла на Мария ❤ Бъдете здрави! И бързо възстановяване на мама!

Аз взех Био Гая с вит.Д, колики си има или поне ръмжи и има газове. Не мога да преценя доколко е ефикасно. От 20тия ден давам.

# 358
Омнибиотик Панда го спрягат за най-добрия на нашия пазар, но и най-скъпия. Нямам база за сравнение.

# 359
Честито бебче, да ви е живо и здраво, а на вас бързо възстановяване! Heart

Общи условия

Активация на акаунт