Хитринки за всякакъв случай - 34

• 51 675
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Мастило от химикал и петно от флумастер как да махна? Вече са третирани с разни препарати за петна и изпрани, но няма успех.

# 646
Разтварят се със спирт. Някъде четох, да се напръска с лак за коса. Има и специализирани препарати точно за петна от мастило, например на Бекман.

# 647
Много зависи и от тъканта попила боята от флумастера и химикалката.
В някои случаи спиртът е вършил работа, в други не.
След като веднъж вместо да го отстраня, петното стана по-голямо и съвсем малко по-бледо,
се отказах от спирта.

# 648
Здравейте, интересна тема! Имам въпрос: някой знае ли някаква хитринка за умалени дрехи вследствие на пране? Не са от естествени материали, не знам защо стана..

# 649
Намираш някой по-малък на ръст и му ги подаряваш.

# 650
  • Велико Търново
В този ред на мисли, ако умаля дрехи, ще им се смалят ли петната Simple Smile не се шегувам, децата ми имат 2 еднакви суитшърта, но и двата са им големи. Естествено, те нямаха търпение да ги сложат и се омазаха с едни шоколади и маркери. Шоколада излезе, но неизвестните маркери не. Та, ако ги пусна в сушилня и ги смаля, дали и точките ще станат по-малко забележими?

# 651
  • Пловдив
Най-вероятно ...

# 652
Неее Joy не работи така..

# 653
Аз съм чувала за обратния случай - една си харесала в интернет стра-хо-тен клин на маргаритки, пък като пристигнал и го обула се оказало, че е на слънчогледи...

# 654
  • Велико Търново
Их... Добре де, аз все пак мисля да опитам и ще докладвам после. Току виж е нова хитринка Simple Smile

# 655
  • Sofia
Надраскани обувки с перманентен маркер могат ли да се почистят с нещо?
Материята е лъскава и изкуствена.

# 656
Skk, опитай с други препарати за петна да третираш. Може след 2-3 пранета петната да изчезнат.

# 657
Skk007 малки деца са и "носят" на шарения- нямаш ли от лепящите стикита , които раздаваха от Кауфланд да им наслагаш ?

# 658
  • Велико Търново
Нямам, А точно такива щяха да не спасят. И аз търсих и гледах в шкафа с дреболийки, но нямам.

# 659
Нямам, А точно такива щяха да не спасят. И аз търсих и гледах в шкафа с дреболийки, но нямам.
Ако са малки точки, можеш да зашиеш някакви цветни копчета отгоре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт