Добър гастроентеролог в гр. София – 2

• 47 345
  • 276
  •   1
Отговори
# 270
  • София
В София Мед миналата година ми насрочиха гастроскопия за след 2 работни дни. Беше лято, но все пак може да проверите и там.

# 271
Здравейте, препоръчайте ми добър гастроентеролог в София, който работи с бременни.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 05:50 от densy123

# 272
Здравейте, колебаем се между проф. Петко Карагьозов и проф. Стоян Ханджиев за провеждането на колоноскопия + гастроскопия. Можете ли да препоръчате кой от двамата да изберем (при равни други условия като период на изследването и цена)? Интересува ме дали изследването се провежда лично от тях или от специализанти, и кой е по-прецизен (имаме неколкократно премахвани полипи от дебелото черво преди това и фамилна анамнеза). Благодаря предварително!

# 273
  • гр.София
Здравейте,
Предстои ми колоноскопия + гастроскопия в Софиямед, при доктор Кадиш. Моля, за мнения за него..изчетох темата, но нищо не откривам

# 274
  • в страната на чудесата
Е вие сигурност сте била поне на преглед при него. Разкажете

# 275
  • гр.София
Е вие сигурност сте била поне на преглед при него. Разкажете

Бях на преглед при друг лекар, но процедурите ще се извършат от др Кадиш, затова и търся мнения за него.
Иначе съм с направление и заплащам само упойката 180лв + 40лв и за гастрото, общо за двете 220лв.

# 276
  • София
Здравейте, някой да сподели отзиви за прегледа при д-р Александър Кацаров? Отделя ли достатъчно внимание, ангажиран ли е към проблема на пациента?

Общи условия

Активация на акаунт