Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да съхранявате правилно зеленчуците в кухнята?
Каква е препоръчителната височина за монтиране на микровълнова фурна?
Къде мога да намеря дръжки за кухненски шкафове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да съхранявате правилно зеленчуците в кухнята?
-
Каква е препоръчителната височина за монтиране на микровълнова фурна?
-
Къде мога да намеря дръжки за кухненски шкафове?
-
Как да изберем подходяща дръжка за кухненски шкаф?
-
Къде мога да намеря и закупя дръжки за шкафове, различни от Икеа?
От наводнение до наводнение има разлика-едно е да си в къщи като протече,съвсем друго -ако отсъстваш няколко дни и се случи това.В къщи сме с ламинат в кухнята,висок клас уж,но в наше отсъствие е протекло бойлерчето под мивката.Като казвам протекло, действително беше поркапало,но тази капка за няколко дни беше направила доста голяма локва.В резултат -шкафа под мивката е раздут,ламината също е за смяна.След като подсушихме и всичко изсъхна,ламелите някакси се наместиха,обаче най-вероятно влагата е останала под подложката,защото се усеща една неприятна миризма на...влага.Изчаквам малко по-благоприятно време и ще трябва да се маха цялата кухня (правена е преди години и вече няма такъв цвят пдч, нито като ламината на пода) и лошото е ,че независимо че влагата е само в една зона,ако трябва пак да е еднакво,ще трябва да се смени пода в цялото помещение(хол,трапезария и кухня)-добре,че не е целия апартамент с еднаква настилка! Трудиемко,изисква време и майстори,да не говорим за неудобствата на непланирания ремонт и разходите.За мен решението е: гранитогрес в кухнята.По добре да гледам някаква снадка между настилките ,от колкото да му треперя на ламината и да ремонтирам кухня периодично.Това си е мое решение,всеки знае за себе си,но исках да споделя моя горчив опит . Добре ,че няма щети при съседите и ремонта ще е само у нас,хаха
/ и там беше много ясно дадено, че под кухненските шкафове е желателно да се сложи гранитогрес. И аз в началото си мислих че мога да си го спестя меренето до милиметри при полагането на гранитогреса, но ......
и имам огромна нужда от Вашите съвети.