ЧЕТА добре сте си изкарали по празниците..но няма как иначе да е.. нали затова са .. да се ПОВЕСЕЛИМ, понаядем и понапием
а после друг ни виновен че ни УТЕСНЕЛИ панталоните...
Иренка, стига яла ушите на КАЛИ, не всички могат да си РАЗГОЛЯТ живота пред форума, където всеки може да полюбопитства и не е много приятно.... така че ако иска КАЛИ сама ще си ни разкаже, а не под твоите ИЗДЕВАТЕЛСТВА... за сметка на това ти РАЗКАЗВАШ превъзходно и със всякакви подробности, няма как да не ти завидя на спокойствието, с което така добре пресъздаваш живота си...
за да сме в течение на патилата ти... СНИМКИТЕ са ви много хубави, но тази от Новата година с Никол на дивана ви е НАЙ-НАЙ- хубава... 
Дори, май наистина трябва да я разкарате тази НАЕМАТЕЛКА от свекито..че както разказваш не е СВЕТ човек.. да не вземе да омагьоса бабето...
Миленка, Скравена е доста красива пресъздадена от тебе с помощта на снимките ти... а за ПРОМЕТЕЙ как да ти кажа ами има си нужда от един такъв ОБЕДИНИТЕЛ , колкото до КЪНКИТЕ, може би щях да се ПРЕЖАЛЯ да се кача, но какво щях да правя с Диди, че и тя беше с нас и нали си представящ , че няма да ни чака в кафето до пързалката, а ще иска с нас... а на пързалката е само за майка без никакъв опит с кънките и малко дете в ръцете и....

обещах ви малко снимки и аз... но от новогодишната нощ нямам с изключение на няколко - ама фойерверки... а другите са от пързалката...
на пързалката....това е КЛИПЧЕ, и ако не ви се чака не го гледайте....
Пожелавам ти да не върви така цялата година

аз отивам да чистя, че откакто заведох Никол на ясла сутринта, е сега се прибрах .. досега се шматках по магазините ...
и да не ме нападне Вили, ако искате кажете, ако не - недейте

и ти прочете мислите ми 

До по- добри за моето душевно равновесие дни!
. на 31 обаче бяхме на ресторант само с мъжа ми и компания, а чаветата с мама и леля и понеже съм една либерална майка им отпусах 15 минути говеч с лягането ( положили са ги в 21.15 по мои указания
), ама иначе са спали като пънове напук на гърмежите. та това е в кратце. сега сам на вална избор на детска стая и няма да мирясам , докато не поръчаме. мъжа ми горкият се е примирил и само се съгласява с мен.
. Може би и раздялата ви с тати малко или много му оказва влияние, защото да ви кажа децата ни вече съвсем не са малки и разбират много неща , па макар и подсъзнателно. изобщо интуицията им е почти безгрешна.
Изненада ме