За чистенето и аз май съм на подобна фаза. Лошото е, че нямам това време. Само вечер късно, преди да легнем
Не съм забравила да ти се обадя, но тези дни не се задържам много в работата. Вкъщи пък крия мобилния, защото е много сладка "хапка" за някои млади господа 

Благодаря и за комплиментите
Влюбена съм в тях
Скоро наистина трябва да се чуем за кафенце. Аз ходя постоянно във вашия квартал, защото работех 3 години в една рекламна агенция там и имам много приятели. До скоро 
Гогол и Достоевски четат само учениците и пенсионерите

Успех нататък 
Всяка среда, която е инфекциозна, е изключена за такива деца. Иначе трябвало да внимаваме само за гръбнака му, защото този "тип" имали проблеми с изкривявания и да го насочваме към професия, която не изисква да стои прав дълго време.

, моля ви
...че не ми се ходи сама
, моля ви
...че не ми се ходи сама 

Щях и аз да се присъединя,но ще пътуваме в петък и просто няма как.
При нас поне действа.Не с етревожи ще отмине и този етап 
Преди ме беше питала дали познавам Марги Събева от "Дунавска коприна", но името нищо не ми говори, може би не сме работили по едно и също време, аз съм работила там в периода 1994- 2000 г.
Преди ме беше питала дали познавам Марги Събева от "Дунавска коприна", но името нищо не ми говори, може би не сме работили по едно и също време, аз съм работила там в периода 1994- 2000 г.
). В Русе може и на изплащане да дават, ама тука са железни - 50% аванс, 40% при доставка , 10% след монтаж -ако искаш
А Марги беше ( може и още да е де) председателка на синдикалната организация една нисичка и дебеличка
.
Здравейте 

Като си надвия на масрафа, тогава.
за глад.
В книгата пише 2, ама нещо ми малеят, знам ли
Децата кога ще видят сняг и ще се наиграят в него?
Направо не ти завиждам
Ще те побърка. Пробвай го март-април, пък може и да не реагира вече така. Все пак ще по- голям, а и ще е по- топличко времето....

), да мисля нещо за манджа.....АМАААААНННН!!!
) и в дупката, която остава има шкаф 4 чекмеджета и 1 вратичка. на второто се качва с подвижна стълба. Стандартен трикрилен гардероб - 1 крило с лост за закачалки и 2 крила с по 6 рафта - всяка кифла да си знае нейните парцали къде са. И една етажерка с рафтове като тухлички (разминати) за книги, играчки и секви прахосъбирачки. Засега съм се спряла на цветова комбинация - оранжево с бреза (имитация на много светло дърво) ама ще ги гледам още веднъж цветовете на място. И за стените на съм решила дали да е тапети или латекс май клоня към второто, ма и тука цвета е плаващ или по-светло оранжево или зелено (гледам по италианските сайтове за обзавеждане много добре пасва с оранжа) може пък и комбинация тапети с латекс - абе ще ме изхвърлят от къщи ама не е ясно само кога 

При нас поне действа.Не с етревожи ще отмине и този етап 
По-спокоен е сега, но инатът е голям и не вярвам да се размина с "кризите". Забелязах, че като сменя обстановката, се успокоява поне временно. В събота вечерта например беше при другите си баба и дядо, днес го гледа за първи път у нас другата му баба. Надявам се тези промени да разсейват упоритостта му 

Но ще опитам пак през април вероятно, живот и здраве. Ками добре ли се чувства в яслата? За Стела - имам страхотни впечатления. Много интересна, ерудирана, чувстителна жена. Ще ти копирам само началото на интервюто ми
:
) и затова ви оставям. С надеждата, че като вляза следващия път, ще са се появили и останалите. Междувременно мога ли да помоля някой да ми каже как да смаля снимка, която съм качила в snimka.bg, за да мога да си направя аватар тук?

ЧЕСТИТО ви МАТРАЦИ да си ги ползват със здраве и да не се продънят скоро... колкото до вашият ... имам идея що се е изтърбушил така... ами с тези 2-3 дневни МАРАТОНИ с вожда в леглото ти какво очакваш..това да не ти е КАМЪк..то при това натоварване и камъка ще се РАЗМЕКНЕ...
а за Диетуването правих го този УДАРЕН режим 4 дни , но в събота така се ОРЕЗИЛИХ с купона у нас..че после ме беше срам да се кача на кантара... а тъкмо беше почнал да помръдва от ПЪРВОНАЧАЛНОТО си положение... такаче и без да се съветваш с ДЮКАНКИТЕ аз ти казвам УДАРНИЯТ ти режим да е поне 4 дни и после СМЕСЕНИЯт... аз сега почнах една друга ДИЕТКА, направена от ДИЕТОЛОг на една моя приятелка, която има да сваля 50кг и той и е обещал , че ако спазва тази диета за лятото ще я направи МАЦКА...
e аз не мисля да ослабвам с 50 кг... но ако поне с 5 кг намалее моята МАСА, пак ще е хубаво 

ЧЕСТИТО ви легла и матраци за малките, ние също сме с ЧАМОВИ мебели - както в детската така и в спалнята..и за сега нямам оплакване, а детскато легло ми е на 10г. вече и е като ново... 

Е хайде честити матраци.За старият Вилито ни светна що се продънил
Ох,и Митко го е ударила вълна 'диети' и направо и аз покрай него
Съвсем ще изчезна,то мога ли да готвя,едно за него,друго за нас
Все пак гледам за Иван да има по питателна храна.
Любимка ми.Интервюто ми хареса
А тези стихосбирчици дали ги има да се продават,бих си ги купила.Доста нестандартна и в същото време народна е.Абе с една дума много ме кефи. 

АЙде и вас лека ви нощ да спите в кош и утре свежи да пишете