2007-та дотича и ОКТОМВРИЙЧЕТО европейче вече се нарича!

• 21 775
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Мирка, да ти е много здрава именничката

# 151
Здравейте, милички  Hug

Честит имен ден на Танчето! Весел и щастлив празник! Здраве и безгрижни игри!

Много малко включвания за съжаление!

Иренка, честито ви за гърнето!  smile3501 За чистенето и аз май съм на подобна фаза. Лошото е, че нямам това време. Само вечер късно, преди да легнем  Sad Не съм забравила да ти се обадя, но тези дни не се задържам много в работата. Вкъщи пък крия мобилния, защото е много сладка "хапка" за някои млади господа  Rolling Eyes  Hug

Кали, благодаря ти за милите думи още веднъж! И още веднъж - обичам да изпращам подаръци на приятели, които не са тук, затова някой път ми пиши, ако искаш, адреса ви на лични  Peace Hug

Рени, благодаря, че си изпратила моите поздрави  Heart Eyes Благодаря и за комплиментите  Embarassed Ти също както винаги изглеждаше страхотно!!! Благодаря и че вчера ми помогна в избора на джинси  Heart Eyes Влюбена съм в тях  Embarassed Благодаря и за координатите на хомеопата.  Heart Eyes Скоро наистина трябва да се чуем за кафенце. Аз ходя постоянно във вашия квартал, защото работех 3 години в една рекламна агенция там и имам много приятели. До скоро  Hug

Биби,аз също бих ремонтирала постоянно, но нямам възможност. Разбирам те идеално  Peace Гогол и Достоевски четат само учениците и пенсионерите  Wink  Hug

Рали, и според мен си постъпила правилно  Peace Успех нататък  Hug

Ние вчера бяхме на консултация с пулмолог. Като цяло, още преди да го прегледа, каза, че Андрея има моята структура (или не зная там как го нарече) - светли очи, светла кожа, дълги мигли, и това е тип, който за съжаление не може да посещава детско заведение!!!   Sad Всяка среда, която е инфекциозна, е изключена за такива деца. Иначе трябвало да внимаваме само за гръбнака му, защото този "тип" имали проблеми с изкривявания и да го насочваме към професия, която не изисква да стои прав дълго време.
Иначе много се ядоса на постъпката на колежката си от пулмологията (която му е и един вид подчинена, защото специализира при него), така че няма нужда да пием тези тежки лекарства за астма. Но явно аз самата преувеличавам понятието "астма", защото той каза, че детето може да дава подобни симптоми при заболяване, но това е нормално и всъщност явно се случва при много, наистина много деца, без да им казват, че това е астма.
Понеже в момента Андрея кашлюка, му даде някои неща. Каза, че този "типаж" като него и мен дава лесна почва за събиране и развитие на разни секрети, бацили или и аз не зная точно как да го обясня, и че ето, в момента назад в носа му се е насъбрал много секрет, който в следващите 10 дена ще "чистим" - с физиологичен разтвор, специално приготвени капки, също вит. С и Синекод за кашлица. След 10 дена пак сме при него на преглед (в частния кабинет) и тогава щял да даде имуностимулираща програма.
Това е в общи линии. И успокояващо, и не много. Направо се разплаках вечерта, защото той става все по-буен и неконкролируем и не зная как ще издържим без яслата. Може би април някъде все пак ще опитам. Ще се видя и с хомеопат.
Искам още да ви се оплача. Снощи много се скарахме с него и ми е много мъчно, защото за пореден път го плесках по дупето. Пляскам го само, когато си удря главата силно в стена или врата или когато бие някого от нас. Вие как постъпвате в подобни ситуации? Изпадате ли в подобни ситуации въобще?

Иначе имах супер интересно интервю със Стела Богомилова - злия език, помните ли я? Но стана вече дълъг постинг, та друг път за нея.

Целувки и до понеделник (вкъщи още не ми работи компютърът)
 Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 152
АААУУУУУУ, момичета, стегнете се малко, де  ooooh!
Къде сте всички  newsm78
Нямам много време, пък и нещо ме мързи да мисля, затова и не съм прочела почти нищо, отгоре  Wink
Искам да ви споделя нещо- не съм излизала откъщи сумати време и сега ми се ще да изляза , без мъж  Mr. Green- той ще приспива децата  Mr. Green
В клюкарника организират януарска среща и това ми идва, като добър повод да се възползвам от случая  Laughing
АЙДЕ С МЕНЕ   newsm47 , моля ви  Praynig...че не ми се ходи сама  Shocked

# 153
Искам да ви споделя нещо- не съм излизала откъщи сумати време и сега ми се ще да изляза , без мъж  Mr. Green- той ще приспива децата  Mr. Green
В клюкарника организират януарска среща и това ми идва, като добър повод да се възползвам от случая  Laughing
АЙДЕ С МЕНЕ   newsm47 , моля ви  Praynig...че не ми се ходи сама  Shocked

Миленка, с теб съм..аз нали вече съм ходила на една..та вече имам малко опит , а сега щом ще си имам подкрепа в твое ЛИЦЕ няма начин да не дойда..а ако ТАТКОТО даде ФИРа и не иска да гледа децата ще ги взема с мене..аз поне на тази процедура съм свикнала..все с мене си ги мъкна... ooooh!

ама верно ви е хванала ЛИПСАТА , май много мързелувате или ЧИСТИТЕ като ИРЕНКА..да вземете и през нас да ОВЪРШЕЕТЕ..че е станало КОЧИНА..а днес и гости ще срещам...след като изпратих вчера МЛАДОТО семейство, който се върнаха от ЛЕНИНГРАД..и надонесоха разни вкусотии за ядене и пиене..та тази вечер ще им видим сметката с ПРИЯТЕЛИТЕ ни...   щом става дума за ОПУСТОШАВАНЕ на риба и водка..всички са НА ЛИЦЕ  bowuu

ПРЕГРЪЩАМ ви всички и вземете напишете по нещичко и вие...   bouquet

# 154
Вили , то и моя татко не е осведомен още, та може и той да даде фира, та нищо чудно и аз да съм с деца, но ще отида, със сигурност  Peace
Тя, срещата е от 6, та така, че няма проблеми  Grinning

# 155
ЕЕееее Миленка,вече не се притеснявам,че ще те изоставя за срещата,вече имаш дружка Heart Eyes Щях и аз да се присъединя,но ще пътуваме в петък и просто няма как.

Мила,този пулмолог много обстоен преглед Rolling Eyes Доста интересни неща е казал Shocked
Само да ти кажа,за удрянето на главата,Иван също понякога прави точно такива сцени.АЗ лично колкото и да ми е гадно изобщо не реагирам по никакъв начин,нищо не правя,не му се карам,не му казвам нищо,даже не го гледам.Той на първият път като види,че не се занимавам с него идва да ми реве в краката и забравя.Поне на мен ми се струва,че ако по някакъв начин реагираме на тези техни изблици те виждат,че ние се ядосваме или тревожим от това и ще започнат повече. #CrazyПри нас поне действа.Не с етревожи ще отмине и този етап ooooh!

Момичета,оставям Ви за сега,много целувки и стига сте спали,ами се включете малко по-активно.Иренка,то остана ли ти още за чистене,ти сигурно вече Уми  прозорците по няколко пъти.Айде вземи ни навести малко. Heart Eyes

# 156
  • София
Биби,от къде си харесахте детската?Аз също съм на такава вълна,но нищо не ми харесва.Искам от Икеята,но не знам как е с доставката.Тази,която там харесах,цялата с легло,гардероб,нощно шкафче,масика,столчета и разни други джуджки,излизаше около 1000лв Shocked
Фирмата се казва Голд Аполо ( харесах една детска на снимка тук във форума и мамата ми даде контакта). Скъпички са (горе долу като Неосет), ама първо тя е доволна от качеството и второ само при тях намерих това, дето ми се въртеше в главата. Бая обикаляхме - и в Айко и в Нова Деница ( тъм са поне 5-6 фирми) и в Арон и по Раковска, ама все тц - не ми вършат работа и са грозни. Дано се тези се справят добре  Praynig Praynig Praynig

# 157
  • Русе
Здравейте момичета, и аз да се включа за малко. И ние имаме вълнения с оформянето на детската стая. През миналата седмица получихме леглата, които бяхме поръчали, а сега чакаме и скрина към тях. Ние се спряхме на дървени мебели от чам, при нас са известни като "Велинградска мебел", макар, че не знам дали се правят там. Матраците поръчахме от "Тед"- модел Комфорт, с пружини. Избрахме ги пружинни, защото бях чела мнения, че с течение на времето латексовите се улягат, но още нямам мнение дали са добри- определено са по-добри от стария ни, издънен матрак, но малко съм разочарована, че дъното е затворено само с юталин (не знам дали точно така се нарича, но е тънко като подлепващо). bibi, Голд Аполо са русенска фирма и тук цените им не са високи, но може би в София продават на други цени, знам, че продават и на изплащане и тъй като магазина им е до нашия блок, виждам, че често сменят стоката в него, значи много продават и дано качеството им да е добро. Peace Преди ме беше питала дали познавам Марги Събева от "Дунавска коприна", но името нищо не ми говори, може би не сме работили по едно и също време, аз съм работила там в периода 1994- 2000 г. 
Момичета от днес съм на работа в една израелска фирма за производство на чорапи. Работата ми е близка и мисля, че бързо ще навляза- ще трябва да следя за поддържане на определени количества от мострени прежди и паралелно ще се обучавам в технологичната работа и разработването на нови артикули и контрола на качеството. Хубавото е работното време (ако е така, както обещават) от 8 до 16,30 ч. и  в събота- не по-вече от веднъж месечно. Лошото е размера на заплатата, осигуровките са на минималния праг и това, че още не знам какъв договор ще се сключва (това е много, много мътен въпрос).
Дано следващият път да имам повод да се похваля с тази работа. Praynig

# 158
  • София
bibi, Голд Аполо са русенска фирма и тук цените им не са високи, но може би в София продават на други цени, знам, че продават и на изплащане и тъй като магазина им е до нашия блок, виждам, че често сменят стоката в него, значи много продават и дано качеството им да е добро. Peace Преди ме беше питала дали познавам Марги Събева от "Дунавска коприна", но името нищо не ми говори, може би не сме работили по едно и също време, аз съм работила там в периода 1994- 2000 г. 
Момичета от днес съм на работа в една израелска фирма за производство на чорапи. Работата
Да Русенска са точно. При нас почти всичко е по прроект и може би и затова излиза по-скъпо знам ли.няма кака да проверя цените в Русе, а и да ги проверя няма кака да я взема оттам. А и плоскостите им са по-дебели от на всички останали, които гледахме и с много хубав кант ( антишок, като за две талибанки Crazy Crazy). В Русе може и на изплащане да дават, ама тука са железни - 50% аванс, 40% при доставка , 10% след монтаж -ако искаш Rolling Eyes. Честита ти нова работа и дано всичко да е о.к. Евреите са стиснати, ама пък дано са по-честни от българи, турци и гърци.  Sick А Марги беше ( може и още да е де) председателка на синдикалната организация една нисичка и дебеличка Grinning.
Питах педито за консултациите - каза ми чак през април т.е. на 6 месеца.

# 159
Привет, Момичета!

Ралниче, честита ти нова работа и от мен! Дано всичко се подреди с времето!
Иренка, честито за гърнето. знам каква радост е! И не мисли че само на Мамарени си липсвала, всички усетихме липсата Ти!
Миленката, честит Ти нов аватар.
Вили, как минаха гоститата? Ти май пропусна маскеният Коледен бал, но дано сега разберете с Миленката.
Мили, разказвай за таз Стела Богомилова, изглежда само аз не знам за кой става въпрос, но Ти винаги имаш доста добри попадения с интервюираните хора.
Мамарени, върви ли ремонта на новото жилище?

Момичета, имат ли си вече дечицата пълният набор от зъбки, на нас ни ничат последните два кътника?

Хубав нов ден Ви желая!

# 160
 HugЗдравейте Hug
Ми то май и аз не съм липсвала на никой Cry

Рали, честита ти нова работа. Дано са коректни с теб и да успееш да се докажеш без много ядове. Няма идеални работодатели, все нещо куца - я договор, я нередовно заплащане....

И ние купихме матраци *ТЕД*. За Здравко: http://www.ted.bg/?page=cms_instance&structure=mattress& … 959749fc71b9573c#
а за Ками: http://www.ted.bg/?page=cms_instance&structure=mattress& … f6e6948c46b67adf8
Нарочно не избрах с пружини. Стария му беше такъв, а и на спалнята ни е с пружини и нещо нИ мЪ кефят- скърцат яко след няколко месечна употреба. Сега ще пробваме с такива. Здравко каза, че не е спал така хубаво от години. Малката не може да си каже. По- натам ще сменим и този от спалнята. Засега съм намислила да му сложим отгоре едно шалте от дунапрен за по- мекичко Heart Eyes
Накупихме и възглавници за всички от сърце Joy
В склада на Тед, на Илиянско шосе имаше всичко, което произвеждат. А като обикаляхме по магазините и пишман търговците като започнат: Давате капароооо, чакате 1 седм. и ако има такъв модел ще ви го докараме до маг., а до вас + 15лв.
Ядосах се, звъннах на една колежка на мъжа и да дойде с буса и за половин час отидохме до  склада, и свършихме работа. Даже в склада можахме и да ги пробваме, и разрези да видим.
Латексовите са мнооооого яки, обаче за леглото на Здравко е около 500лв. - ай, нема нужда Naughty Като си надвия на масрафа, тогава.

Иреноооо, де си би и ти камшика? И в Скайп-а те нема #2gunfire

Величке, кво стана с диетата, мари? Почна ли я? Аз си купих книгата, почти съм я прочела и май вече ми идва ищяха Joy за глад.
Само ще трябва да се шмугна в другата темичка и да питам мамите- разбирачки дали 2 или 3 дни при мен трябва да е ударния период newsm78 В книгата пише 2, ама нещо ми малеят, знам ли Rolling Eyes

Кали, Камелия също има всички зъби (без последния кътник). Но сигурно до месец и той ще изкара. При вас колко са вече температурите? Я виж тук ква е жега, кви са бацили. То не прилича на зима ooooh! Децата кога ще видят сняг и ще се наиграят в него?

Мила, това за Андреята, че няма астма е добре. Обаче как ще я карате без градината newsm78 Направо не ти завиждам #Crazy Ще те побърка. Пробвай го март-април, пък може и да не реагира вече така. Все пак ще по- голям, а и ще е по- топличко времето....
За Стела да ни разкажеш задължително. Моя хаймана Здравко миналата седмица се запознал с дъщерята на другата *зла вещица* (сега не се сещам за името и, с черната коса, слабата, с кривия нос). Ама вика много устата, не ми трябва такава- дървена философка като майка си Wink Laughing

Биби, да даваш после снимков матРиал, да се кефим на детската. До месец ще стане ли? Или като е по индивидуален проект е повече време? Поне ни я опиши, деееее. Аз като стара клюкарка не мога да изтрая... Heart Eyes

Айде, много ви здраве засега, че имам да пера кошара и количка, да къпа котка, да се карам с майсторите на комшийте (изкарваха някакви чували с боклуци и сега и в моя коридор влезнаха- никога не си чистят #2gunfire), да мисля нещо за манджа.....АМАААААНННН!!!

# 161
  • София
Биби, да даваш после снимков матРиал, да се кефим на детската. До месец ще стане ли? Или като е по индивидуален проект е повече време? Поне ни я опиши, деееее. Аз като стара клюкарка не мога да изтрая... Heart Eyes
И аз тия матраци с пружините не ги харесвам и си мислех, че е щото ние сме дебели, ама ето че и нормалните хора се оплакват  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. И ние сме за смяна на возгловниците - чакам отзиви от вашите ...
Стаята ще я поръчваме на 27-ми,щото сега събираме капарото Confused Confused Confused. Значи две ъглови легла е първото е нормално, а второто е на 1.30 височина и застъпва първото (ако ме разбрахте  ooooh!) и в дупката, която остава има шкаф 4 чекмеджета и 1 вратичка. на второто се качва с подвижна стълба. Стандартен трикрилен гардероб - 1 крило с лост за закачалки и 2 крила с по 6 рафта - всяка кифла да си знае нейните парцали къде са. И една етажерка  с рафтове като тухлички (разминати) за книги, играчки и секви прахосъбирачки. Засега съм се спряла на цветова комбинация - оранжево с бреза (имитация на много светло дърво) ама ще ги гледам още веднъж цветовете на място. И за стените на съм решила дали да е тапети или латекс май клоня към второто, ма и тука цвета е плаващ или по-светло оранжево или зелено (гледам по италианските сайтове за обзавеждане много добре пасва с оранжа) може пък и комбинация тапети с латекс - абе ще ме изхвърлят от къщи ама не е ясно само кога  Embarassed Rolling Eyes Laughing

# 162
Момичета, от вчера влизам и гледам - никаква активност, та чаках да се насъберете малко, че да пиша пак  Hug

Миленката,не казваш ходи ли на женското парти, организирано от Клюкарника  Wink  Hug

Мила,този пулмолог много обстоен преглед Rolling Eyes Доста интересни неща е казал Shocked
Само да ти кажа,за удрянето на главата,Иван също понякога прави точно такива сцени.АЗ лично колкото и да ми е гадно изобщо не реагирам по никакъв начин,нищо не правя,не му се карам,не му казвам нищо,даже не го гледам.Той на първият път като види,че не се занимавам с него идва да ми реве в краката и забравя.Поне на мен ми се струва,че ако по някакъв начин реагираме на тези техни изблици те виждат,че ние се ядосваме или тревожим от това и ще започнат повече. #CrazyПри нас поне действа.Не с етревожи ще отмине и този етап ooooh!

Рени, благодаря за както винаги успокоителните думи  Heart Eyes По-спокоен е сега, но инатът е голям и не вярвам да се размина с "кризите". Забелязах, че като сменя обстановката, се успокоява поне временно. В събота вечерта например беше при другите си баба и дядо, днес го гледа за първи път у нас другата му баба. Надявам се тези промени да разсейват упоритостта му  Laughing Как е Ванката? Целувки! Hug

Рали, успешна и доходоносна нова работа! И бързо да разрешиш проблемите, които те вълнуват! Hug

Кали, миличка, тази Стела Богомилова по принцип е социолингвист - една специалност, която лично у мен буди страхотен интерес, но това е друга тема. Тя беше участник в едно предаване, което вървеше успоредно с Биг Брадър и се наричаше "Голямата уста" - едни много устати и нахъсани хора правят сеир на народонаселението - викат, надвикват се, спорят заради хората в Къщата, защитават ги, хулят ги. Та тя беше един от тези "зли езици". Всъщност много интересна личност, която има образователен център за ученици с много нестандартни методи на обучение.
Между другото от известно време се каня да те питам - ти няма ли да даваш Дана Сладурана на детска? В болницата лежах с една ужасно симпатична жена, която се беше върнала тъкмо от Канада. Там живели 3 години и нещо, момиченцето им е на 3 и половина. Тя ми разказа ужасни неща за детските градини в Канада - нямали легла, често родители пращали децата си с шарка дори, защото няма на кого да ги оставят, когато са болни, децата не били слагани на гърнета от лелките и мн.др. Ти какви впечатления имаш? Въобще май тамошните принципи за отглеждане на децата са доста по-различни от българските  newsm78 Hug

Марго, и аз не си завиждам без градината. Не завиждам главно на майка ми  Tired Tired Tired Но ще опитам пак през април вероятно, живот и здраве. Ками добре ли се чувства в яслата? За Стела - имам страхотни впечатления. Много интересна, ерудирана, чувстителна жена. Ще ти копирам само началото на интервюто ми  Hug:
Не очаквайте от мен да ви опиша Стела. Не ме карайте да ви я преразказвам. Най-малко да я наричам „злият език”. Тя не може да бъде вкарана в рамките на каквото и да било определение, за нищо на света не може да й се сложи точка, камо ли знак за равенство. Абсурдно е да я разбереш, ако не можеш да я усетиш. Далеч съм от мисълта да ви пудря образа й – тя не го заслужава. Но няма как да не си призная, че за първата ни едночасова среща аз успях да й дам едно определение все пак – мой приятел. „Знаеш ли колко съм притеснителна аз – казва ми и в погледа й чета очакването, че не вярвам. – Аз се притеснявам пред собствения си мъж да се съблека.”
Облечена е спортно, пуши, говори, разбира се, много... много интересно, но е внимателна за състоянието на човека отсреща. Не би те отегчила и за миг. Напротив – води те, пали те, вълнува, събужда. „По принцип не обичам такива снобски заведения – казва по повод мястото на срещата ни. – Аз съм по народния тип места.”
Няколко дена след интервюто ни ми изпраща свои две стихосбирки: „Нощно къпане” и „Еленови рога”, със сърдечни посвещения. Там, в редовете, отново я срещнах. Енергична, забързана, мислеща, наблюдаваща, убеждаваща, болезнено откровена.

Момичета, имам още да пиша (подобни гениални умозаключения  hahaha) и затова ви оставям. С надеждата, че като вляза следващия път, ще са се появили и останалите. Междувременно мога ли да помоля някой да ми каже как да смаля снимка, която съм качила в snimka.bg, за да мога да си направя аватар тук?  Embarassed
  Hug Heart Eyes Hug

# 163
привет Hug

Марго, стига плакала, че не си ни липсвала..ти какво искаш през ДВА реда все за тебе ли да върви РЕЧ... нали щяха да ти пламнат УШИТЕ..а и си имаше други по-приятни занимания с ВОЖДА...та стига си се жалвала...  hahaha ЧЕСТИТО ви МАТРАЦИ да си ги ползват със здраве и да не се продънят скоро... колкото до вашият ... имам идея що се е изтърбушил така... ами с тези 2-3 дневни МАРАТОНИ с вожда в леглото ти какво очакваш..това да не ти е КАМЪк..то при това натоварване и камъка ще се РАЗМЕКНЕ... Joy а за Диетуването правих го този УДАРЕН режим 4 дни , но в събота така се ОРЕЗИЛИХ с купона у нас..че после ме беше срам да се кача на кантара... а тъкмо беше почнал да помръдва от ПЪРВОНАЧАЛНОТО си положение... такаче и без да се съветваш с ДЮКАНКИТЕ  аз ти казвам УДАРНИЯТ ти режим да е поне 4 дни и после СМЕСЕНИЯт... аз сега почнах една друга ДИЕТКА, направена от ДИЕТОЛОг на една моя приятелка, която има да сваля 50кг и той и е обещал , че ако спазва тази диета за лятото ще я направи МАЦКА...  newsm78 e аз не мисля да ослабвам с 50 кг... но ако поне с 5 кг намалее моята МАСА, пак ще е хубаво  #Crazy

Кали, и ние вече си имаме всички ЗЪБИ в устата, но като хапваме МАНДЖА не ги използваме ВЪОБЩЕ... гълта като ПАТКА, без да дъвчи и редовно ДРАЙФА после.. само когато РУПА вафли- дъфчи.. което ме навежда на мисълта, че знае за какво служат ЗЪБИТЕ..но я мързи да ги използва...  #Crazy

Рали, успех в новата ти работа, дано условията ти харесат и да ти предложат добър договор с съответните осигуровки   bouquet ЧЕСТИТО ви легла и матраци за малките, ние също сме с ЧАМОВИ мебели - както в детската така и в спалнята..и за сега нямам оплакване, а детскато легло ми е на 10г. вече и е като ново...  Hug

Миленка, май ще те ИЗОСТАВЯ за купона в СЪБОТА, че идни приятели точно тогава са решили да се събираме и няма как да им откажа, че едни от тях идват чак от Пловдив , за да се видим.. и не върви да откажа техният купон  ooooh!

Рени, а ти с какво си запълваш времето, докато Ванката е на градина.. ще почваш ли работа или още се ослушваш...  bowuu

Иренка, къде се затри пък ти....  Naughty

Биби, дай линк към тази мебелна фирма, че ми прозвуча доста примамливо твоето описание... не че ще правя нова детска де...

Леко бременеене на мамите и поздрави на всички Ви !

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 15:39 от wily

# 164
Добър вечер изобщо непишещи мами Crossing Arms

Използвам да се включа,преди съвсем да ми падне батерията  Sleeping

Марго,най-накаря се появи Hug Е хайде честити матраци.За старият Вилито ни светна що се продънил Mr. Green
Камито как е ,как е на яслата?

Вили,за моята работа все още се ослушвам във всеки смисъл на тази дума.Не ми се ще пак с тези зъби да се занимавам,но ще видим.Няма дълго да се моткам де,затова се наслаждавам на последните моменти Grinning Ох,и Митко го е ударила вълна 'диети' и направо и аз покрай него Sick Съвсем ще изчезна,то мога ли да готвя,едно за него,друго за нас #Crazy Все пак гледам за Иван да има по питателна храна.

Мили,Стела Богомилова ми е много симпатична PeaceЛюбимка ми.Интервюто ми хареса PeaceА тези стихосбирчици дали ги има да се продават,бих си ги купила.Доста нестандартна и в същото време народна е.Абе с една дума много ме кефи. newsm10
Ванката,е неспасяем дивак.Измисля всякакви щуротий.А нощес беше хита.Стана и започна да плаче и ми се кара-мамааа,дай ам-ам.Ама той спи,реве и го говори това.Явно,че сънуваше и недава да го пипам и като почнах да ми говоря,той още по-силно ревна.Слава богу бързо се успокои,ама аз после будувах два часа Shocked

Кали,ремонта е в лек застой.Митко ходи на едни процедури,заради кръста и му казаха никаква работа свързана с навеждане и всякакви такива Shocked А за него пък добре дошло.На вълна тапети и цветове съм.НО има още мнооооого работа Crossing Arms

Биби,аз съм решила за детската да сложа тапети.Харесахме тези 'Раш" ако ги знаеш.Имат страхотни детски серии.Аз май ще заложа на раета в основата и нещо по-сепло на горе.Дай наистина координати на тази вашата фирма.

Мъжо вече хърка здраво  sleepuu АЙде и вас лека ви нощ да спите в кош и утре свежи да пишете  love001

Общи условия

Активация на акаунт