Не сме боледували (да не казвам голяма дума) от есента, по нова година беше малко хремав, но се оправихме с осцилококцинум и малко витаминчета. От 1 март ще го пускам на детска градина, ще бъде с най-малките дечица, които пак са по-големи, но до края на май ще е с тях, а като сформират малката групичка, ако не му е добре там ще го преместя. Много бърбори, все по-правилно и постоянно ми задава въпроси:" Мамо, какво е това? Там какво има? Къде отиваме? Искаш ли Валентинчо да угаси лампата? Искаш ли да отидем при играчките? Познаваш ли баба? Ти тати обичаш ли?"

а ако знаете каква НОЩНА птица е станала..пак влязохме във фаза събуждане и ИГРА през нощта... полудя ли тава дете или какво, ето и снощи се събуди в 1ч през нощта и интересното е че си става сама от спалнята и си пали лампата и почва да си играе..т.е не иска да еи правя компания..но НОРМАлно ли е да е така.. ако я оставя може и цяла нощ да си откара в игра..а после през деня ще ДРЕМУЦА...

Само вируси и това е! А какви са ви температурите? Питаш ме за Ками- не ходи на ясла. Вчера звънях на една от сестрите от групата им да я питам какво е положението с болните от грип. Жената като ми каза, че имали от 25деца само 4 присъстващи /и те със сополи и кашлица/ и направо ми се стъжни. Може и другата седмица да не ходи. Ще си купувам вече розовите хапчета на едро и ще си паля всеки ден наргилето с ганджа 
си очите с Вожда вчера. Искам да ходя, а той ми развива теории, че сега не му било времето..., че бил студен месеца да разкарваме Ками напред- назад....
А аз така искам да походя на работааааа......Тъкмо ще имам цял месец после за цяла заплата! Още повече, че имаме такава нужда от пари
, че няма накъде.
настроението....
В книгата пише, че било нормално, даже можело да си върна 1кг., ама мен това нИ мЪ грее.
засега не се сещам. Куха съм като лейка!

Иван като беше по-малък и не искаше да спи,майка ми един ден го приспивала и някой звъннал на звънеца и била една циганка
и мнооооого действаше.НО от много отдавна не съм.Иван обаче от няколко дни като чуе ,че в коридора по стълбището нещо се тропа идва и вика ЦИН(циганката) 

Но това е добре, когато влизаме в детските магазини! 
, а аз лежа и чакам, че не иска да заспива иначе, става да играе, и аз като пазач: "Лягай бързо, затваряй очички, гушкай играчките!" И всичко това, след четенето на книжки, пеене на песнички... Мисля си, че ако го оставя сам никога няма да заспи... а по-рано заспиваше самичък (за кратък период от време)! 
. За лягането вечер - към 22.00 ляга ,а заспива към 23.00 гушнал светкавицата Макуин или някоя друга кола.

ако се сеща де... 

Мамка му също
Успокоявам семо, че работата ми е до входа на блока на свеки, та ако видят зор- ще отскоча за половин час да я приспя. А после, идния петък за дневната, ако още не е тръгнала на ясла, ще се гледат у нас. А и баща и може да си я гледа, стига да му позволи тогава графика.

Опазих я от грипа и сега не смея умишлено да я дам и да се зарази от някое недоизлекувано дете.
, но пък е жилав. Не се притеснявайте нито ти, нито Мила. Ще израстнат всичко. Тъкмо ще надделеят болестите и докато се обърнете, ще почнат да пушат или да хитруват на дребно.
.
. Та последните (майсторите) в понеделник нахлуват у нас за замазки и прочеее да видим сагата още колко ще продължи.
.
или пита баща си "Ти като си махна брадата от бузите, защо не си махна и тая оттук "(и му сочи гърдите), а пък Плами каза, че като стане голяма ще носи "истински пръстенчета и на мама цицитииии" абе купон.