Няколко въпроса към тези с Хашимото. Алтернативно лечение?

• 647 462
  • 2 534
  •   2
Отговори
# 1 845
  • София
Тук предписват едни машинки за спане...за Бг не знам какво правят
Да не са такива, които използват болните от апнея - с маска на носа?
http://cpap24.bg/?gclid=CLCGr_ufwcQCFYvnwgodal4Aaw

# 1 846
От този тип да,

# 1 847
.... Sleep Apnea да е причината за Хашимото.

Знам, че тук едва можеш да намериш лекар работещ на такова ниво. Знам че в България също е много трудно, не казвам, че няма, но е нещо наистина съвсем ново в медицината...та заслужава си.

Има една лекарка която точно това специализира, ако някой се интересува - имам някъде визитната и картичка.
В София е, преподавател е в Спортната академия.

Цитат
свързано е с нивата на кислород в кръвта
за нивата на кислород в кръвта помагат много дихателни практики - като тези в йога ( то вече ме е страх да я спомена Embarassed )

# 1 848
Кърмя, но съм и с Хашимото.
Има ли някакви стойности на ТСХ, под или над които не е добре да се кърмим?

Някой дали е наясно?

# 1 849
 Питай в другата тема за Хашимото, май имаше нещо, но не си спомням вече.

# 1 850
  • София
Кърмя вече тече година и пет месеца, ТСХ ми беше по едно време 6 и нещо, не съм имала проблеми, кърмя. Д- р Начев не е казвал нещо конкретно.

# 1 851
Момичета, някой пил ли е селена на Now Foods?
Конкретно какво мислите за този продукт?

# 1 852
Не съм го пила но смятам че е хубав. Гледам че е от 100 мкг в такъв случай трябва да пиеш по 2 или си вземи опаковка която е от 200 мкг.

# 1 853
Това ме подсеща да попитам друго - лекарите ми изписаха селен по 100мгк дневно, а навсякъде се препоръчва по 200 на ден. Да следвам ли препоръката на докторите?

# 1 854
Аз пия по 200 от една година и за себе си виждам полза. Не мога да ти кажа да не следваш препоръките на доктор но доктори в чужбина предписват по 200. Безопасна се смята дозата до 400 мкг. За 100 съм чела че е поддържаща доза и няма да има ефект за намаляване на антителата. Ти си прецени

# 1 855
Зависи какви са нивата на селен в кръвта ти. Когато коментирах с лекарката ми количестовто което е добро за моето състояние тя ми предписа 100 мг. Така, че не всички лекари в чужбина препоръчват 200 мг.

# 1 856
Здравейте. Виждам, че на някои са изписвани хомеопатични лекарства за хашимотото. Може ли да ме насочите към хомеопат, който има опит с хашимотото от София? Ще съм ви много благодарна.

# 1 857
Да се похваля и да ви ентусиазирам. Антителата ми продължават да падат - ТАТ е 101 (нормата е до 115), а МАТ - 54 (нормата е до 34). Май месец миналата година бяха над 500 и двете. ТСХ за съжаление се върти около горна граница. Сега е 4,05 (норма 0,27-4,20),спаднал е последния месец, но с малко, надявам се това да се дължи на Метизола, който пих в началото за потискане на жлезата, и да спадне още.

# 1 858
Аз пия по 200 от една година и за себе си виждам полза. Не мога да ти кажа да не следваш препоръките на доктор но доктори в чужбина предписват по 200. Безопасна се смята дозата до 400 мкг. За 100 съм чела че е поддържаща доза и няма да има ефект за намаляване на антителата. Ти си прецени

Niss, моля те сподели каква полза има при теб. Благодаря!  bouquet

Аз пък от месец и половина пия Левзея и мога да се закълна, че при мен действа. Мнооого бях скептична, майка ми я набута насила, но наистина се чувствам много по-добре. Не знам обаче дали няма противопоказания при Хашимото, на листовката не пише нишо такова. Някой ако е наясно, нека сподели Hug

# 1 859
Montessori за какво пиеш Левзея ? Как реши ? Аз нямам Хашимото, само намалена функция, но понякога съм адски уморена. .... а чух  , че добре действала . ПРи теб как е ? Разкажи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт