Няколко въпроса към тези с Хашимото. Алтернативно лечение?

• 640 630
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 2 295
  • София
Имаш ли представа за какво може да помогне дядото-само за щит.жлеза,или и за друго?

# 2 296
  • Пловдив
Доколкото знам, той лекува само заболявания на щитовидната жлеза. Прави повърхностни разрези на небцето, напречни и чрез болка (импулс) изгражда жлезата наново.

# 2 297
  • София
Доколкото знам, той лекува само заболявания на щитовидната жлеза. Прави повърхностни разрези на небцето, напречни и чрез болка (импулс) изгражда жлезата наново.
Благодаря Hug

# 2 298
  • Sofia
Не бих се подложила на такова нещо,а и ме е страх от инфекции...сигурно ли е ,че са му изварени инструментите и работи със стерилни материали?

# 2 299
  • Пловдив
Ти си носиш скалпел и после го изхвърляш. Купуват се от санитарен магазин или дрогерия. Засега съм ходила само веднъж на 26.01. Половин час се чувства лека болка 2 часа след това ти няма нищо.

# 2 300
Какъв е този лечител - разкажи подробности, след като си ходила пир него.

# 2 301
  • Пловдив
Ами този дядо е придобил уменията си от някакъв френски лекар и вече 66 години лекува хора (да доста е възрастен). Преди години моя братовчедка излекува  възли при него. Поразрових се в нета и открих доста позитивни коментари, дядото в момента взима символичната сума от 10 лв, а други двама доктори които са взели занаята от него и работят в клиника в София взимат по 100 лв и доколкото разбрах от мнения на хора по форумите, има доста недоволни. От една група във фейсбук се свързах с жена с моите проблеми, а именно хипофункция на жлезата и Хашимото, тя е посещавала дядото от Гълъбово и сега вече 5-6 години всичко й е в норми. Ще публикувам някои неща които ми каза. "аз съм много доволна от този човек, мисля че при бай Тоньо ходих около 5-6 пъти, аз имах проблеми с напълняването стигнах от 47 кг. до 84, имам доста познати на които е помогнал този човек, а съм ок, засега всичко ми е в норма. Преди да отида при него ми предлагаха операция за да ми отстранят по голямата част от жлезата и от там хормони до живот. Когато след 6 месеца си занесох резултатите при моя лекар не можа да повярва че с това съм се оправила. Той ти казва кога да спреш да ходиш. Гледа ти очите и ти казва "след месец ела" или пък "вече си добре няма нужда да идваш вече". Трябва да му се обадиш и той ще ти каже кога да идеш. И след това точно на 30 дни се ходи нито ден по - рано, нито ден по късно и така докато ти каже че си добре. После си правиш изследвания и виждаш че си добре. Той не го прави за пари. Колкото му дадеш. Виждала съм хора при него от Турция, от Гърция да са там като ходя. Виждала съм и мъже." - Това ми написа жената, вдъхна ми доверие и дядото също не изглежда шарлатанин. Опипва ти жлезата, гледа ти очите, в началото като ти направи разрезите тече мътна кръв. Смучеш и плюеш докато стане алена. Това е общо взето.

# 2 302
А така - какви са тези разрези? Преди време се писа нещо - на небцето ли ги прави наистина. И защо, с каква цел, как така плюеш кръв, сори, но ми прозвуча доста страшничко.

# 2 303
  • Пловдив
Правят се 3 разреза, напречно на небцето, повърхностни са но тази част е богато кръвоснабдена и е нормално да тече кръв. Не се ползват обезболяващи, чистият болков импулс трябва да се предаде на хипоталамуса. Отнема няколко минути, засмукваш и плюеш застоялата кръв. Половин час наболява, два часа не трябва да ядеш и да пиеш нищо и след това все едно нищо не е било.

# 2 304
  • София
Здравейте, днес ми правиха ехограф на жлезата.Възлите освен че са се увеличили, но има и нови
Според доктора трябва да се оперира.
По този повод се сетих,че в темата съм чела рецепти за алтернативно лечение.Много ще съм благодарна ,ако някои е успял с такива методи да сподели

# 2 305
Здравейте, днес ми правиха ехограф на жлезата.Възлите освен че са се увеличили, но има и нови
По този повод се сетих,че в темата съм чела рецепти за алтернативно лечение.Много ще съм благодарна ,ако някои е успял с такива методи да сподели
  Пишете ми на мейла,за да ви кажа мойте възли как изчезнаха след 4 месеца.А той е  ninadoi4eva@abv.bg

# 2 306
  • София

Luna Luna, аз ползвам масло от тамян на доТЕРРА, но нямам възли. При мен паднаха антителата, а ТАТ дори влязоха в норма.
Позната с 8 възела и пред операция стопи възлите с масло от тамян и масло от смирна.
Успех във възстановяване на доброто здраве!

# 2 307

Luna Luna, аз ползвам масло от тамян на доТЕРРА, но нямам възли. При мен паднаха антителата, а ТАТ дори влязоха в норма.
Позната с 8 възела и пред операция стопи възлите с масло от тамян и масло от смирна.

Как се използват тези масла?

# 2 308
  • София

Благодаря за напомнянето за това масло.Преди време в темата беше коментирано, но тогава не успях да намеря качествено масло на изгодна цена

# 2 309
  • София
Маслото трябва да е качествено (приемам предложения за по-евтини варианти, понеже маслата на доТЕРРА са по-осезаем разход, Young Living също са качествени, но са също толкова скъпи).

Сутрин по 1-2 капки от маслото от тамян се слагат в чаша вода и се изпиват (може да се добави и масло от лимон, но тамянът е по-важен).

Отделно аз мажа жлезата само с тамян по няколко пъти на ден, понеже нямам смирна, но ако човек има и смирна, е още по-добре. Слагам си по 1-2 капки на пръста и мажа в областта на жлезата. Правя го по няколко пъти на ден, но може и само по веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт