Не мога да коментирам ситуацията с взимането, подозирам, че коментарът е бил от типа "колкото да се каже нещо уж шеговито, което всъщност не е тяхна работа". На мен изрично ми казаха, че ако имам нужда от почивка могат да си я вземат, когато кажа.
За къпането - добре че са я изкъпали чак тогава, даже не съм питала. Навсякъде се прокламира по-рядко къпане по ред причини.
Дума не са ми казали за добавката. Ако я чуят, че е кисела, докато ми я водят, ми оставяха по-пълно шишенце, но не съм чула коментари за това колко е останало вътре. Тя даже наддаде преди изписването, тъй че не е имало причина да ми търсят сметка какво и колко яде и от както сме се прибрали не е помирисвала шише.
Единственото, което не ми допадна, беше, че не позволяват смяна на памперс, докато не ти покажат как. Това отне малко време, но пак не мога да очаквам, че при пълно отделение ще могат веднага да отделят човек, който да се занимава с мен.
И не ми казаха нищо за това, че си бях занесла Линимента, а имах известни притеснения по въпроса