Раждане в МБАЛ ВИТА, София - тема 10

• 67 351
  • 887
  •   1
Отговори
# 135
Д-р Василева не прави ли секцио по Щарк?

# 136
  • Замък сред облаците
Не знам как стои въпроса със следене и раждане при нея сега, нали им оглавява инвитро центъра…

# 137
Ами аз се следя при нея за момента.И съм много доволна,но не сме говорили още за раждане,че съм 6 месец началото. Но знам че тя също прави секцио Щарк.Тякя съм чела.Не съм я питала още лично.

# 138
  • Замък сред облаците
Като наближи момента пиши за нея, за да имаме скорошно инфо 😊

# 139
Да, аз съм при нея. По този метод оперира.

# 140
  • Замък сред облаците
О, супер. Ще взема да го добавя в следващата тема в първия пост Simple Smile

# 141
  • София
Аз бях по Щарк, но не във вита у се възстанових много бързо. Според мен е и до организъм и праг на болка също.
До колкото разбрах и аз доктор Василева оперира по Щарк. Моята АГ ( Мирчева ) , ми каза че ще говорим за израждане чак след 3тата ФМ.

# 142
Отново потвърждавам, че Василева оперира по метода Щарк, вече и от лично преживяване. Моята операция беше на 01.03 и се възстанових много бързо. Нямам опит с предишно секцио и не мога да ставня, но не бих могла да съм по-доволна.

# 143
Ако имаш от класическото секцио вече, не може да се оперираш по Щарк, нали?

# 144
  • Замък сред облаците
За съжаление не.

# 145
  • Sofia
И аз питах АГ за Щарк след класическо секцио. Каза, че не може.

# 146
  • София
Мамчета, а как стои въпросът с клизмата преди секцио ?

# 147
  • Замък сред облаците
И преди естествено, и преди секцио правят клизма. Не е неприятно или страшно, много са мили и въобще не се чувстваш неудобно.
Впрочем клизмата е важна, намаля риска от усложнения при секцио (перфориране на черва примерно, ако са издути).

# 148
  • Sofia
Във Вита си е част от процедурите като те приемат за раждане. Първия път беше  спешно секцио, но не ми я спестиха. Не е болезнено. Но още щом започнат да ти вливат течността започва адски да ти се ходи до тоалетната и това е единственото неприятно нещо.

Имам и един прием за кюртаж при тях. И си знам за клизмата преди раждане, обаче не знаех как стои въпросът с кюртажа и излезнах в коридора да ги издирвам да ги попитам дали и при кюртаж правят клизма. Те започнаха да се смеят - не е част от подготовката, но аз ако съм искала можело да ми направят 😆.

# 149
Да, за другите интервенции рядко имат, за лапарото пих очистително (което при мен подейства на следващия ден...)
Но за компенсация като влязох за раждане отнесох две Joy

Общи условия

Активация на акаунт