Раждане в МБАЛ ВИТА, София - тема 10

• 67 357
  • 887
  •   1
Отговори
# 720
С наближаването започнах да се паникьосвам, въпреки, че е второ раждане, съответно и да забравям. При секцио кога Ви пусна упойката в краката, започнах да изпитвам ужас, че няма да ги усещам. Първият път ми стана лошо на операционната, вероятно от страх, та сега май няма да е по-различно.

# 721
  • Замък сред облаците
Предупредете АГ и анестезиолога, дават едно успокоително коктейлче в тези случаи.

# 722
Много благодаря, ще го направя със сигурност, те ще видят и сами де Grinning

# 723
Nud, кога ще ти е секциото? Да знам колко време горе-долу преди раждането ще ме хване шубето Simple Smile

# 724
Пак съм с въпрос, тези, които са се следели при д-р Василева, за тонове пак ли запазвахте час, или отивахте на датата, която Ви е казала. Каза ми кога, но съм толкова разсеяна, че забравих да попитам, а часовете ги запазвам през superdoc.

Няма нужда да запазваш час за тонове. Аз минавам през регистратурта, казвам, че съм за тонове и след това със записа отивам и чакам пред кабинета - като излезе сетрата взима записа и д-р Василева го разчита.

# 725
Супер, много благодаря. Началото на октомври, може би около 5-ти. Аз по принцип съм бъзла, така че може теб да не те хване Simple Smile

# 726
  • София
Мен шубето ме хвана като седнах на масата за упойката Joy и започна цирковото изпълнение...

# 727
  • Sofia
Аз още предната вечер предупредих АГ ми, че ме тресе здраво предсекционна треска и още тогава се уговорихме, след като извадят бебето да ме поупоят. Това беше най-приятното ми секцио 😆 - витаех някъде из облаците.

# 728
Аз пък се успокойх, точно след като го извадиха и видях, страхът ми е преди това.

# 729
Здравейте. Полага ли се на бебчето контролен преглед след раждане във Вита? Ако да - кога и как се уговаря?

# 730
  • Sofia
Полага се, да - в рамките на месец след раждането. Обаждате се на регистратурата за записване на час.

# 731
  • София
Вижте си в епикризата, защото и аз мислех, че е месец, а се оказа че е до 14тия ден.
Обадих се да питам дали все пак ще ни вземат за преглед, отказаха ми!

# 732
Благодаря ви, записах час.

# 733
Да не би да има някаква промяна, януари имах право на 2 прегледа до 30 дни след раждането? Аз си записах часовете при едната педиатърка през Супердок.

# 734
  • София
Не знам, аз родих на 19ти юли. От регистратурата ми казаха, че каквото е записано в епикризата това е. А на нашата пише 1 преглед до 14тия ден, много се учудих и мека казано се разочаровах.

Общи условия

Активация на акаунт