Движение на българските майки -ВИДИН тема 5

• 8 233
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Мацки аз отпадам,4е баща ми ще дойде утре на обяд заради Люби,4е ве4ерта май плановете отпадат-с бронхит #Cussing out

# 136
Мими4ета,помолете се с мен за Люби Praynig
Днес се е будил за 20 мин общо-през цялото време спи ...незнам ве4е-още куп лекарства му изсписаха...Къв рожден ден,к'ви празници ooooh!Дано само той се оправи бързо,4е днес го няма никакъв..молете се за него..страх ме е,молете се да си караме празниците вкъщи Praynig Praynig Praynig

# 137
еи Йо,
не ме плаши моля те,какво става с Вас бе,как така само спи??? ShockedАбе ти като го води на лекакр какво ти казаха??? Не може така това дете вече колко дена и не се оправя а го тъпчеш с кви ли не лекарства Twisted Evil, я вземи някакви мерки 

# 138
Йо, спокойно, ще видиш, че Люби бързо ще се оправи и не мисли глупости. Хванал е някой гаден вирус от детската градина, а заради температурата спинка през цялото време. Милия, ще видиш, че ще се оправи Praynig
 За утре, като час 12.00ч. ме устройва, и Театрото също ме устройва, макар, че не е от любимите ми заведения, но това няма значение Peace

# 139
Мими4ета,помолете се с мен за Люби Praynig
Днес се е будил за 20 мин общо-през цялото време спи ...незнам ве4е-още куп лекарства му изсписаха...Къв рожден ден,к'ви празници ooooh!Дано само той се оправи бързо,4е днес го няма никакъв..молете се за него..страх ме е,молете се да си караме празниците вкъщи Praynig Praynig Praynig

Йо, Люби е мъж и ще се оправи! Ще видиш!
Само горе глава и не си мисли глупости.
Изпращаме му с Евка много целувки и сили, за да пребори гадния вирус  Hug!

# 140
Jo , pisah ti na isq ,kak e sega deteto ,ne chakai a bjagai na lekar ot nas mnogo obich i pregrqdki  i pishi !!!!!!!!!!!!

# 141
забравих за кажа : мен не ме бройте за събирания поне до Нова година, защото програмата ми е запълнена с гости. Цялата рода ще се извърви в нас до девето коляно  Laughing и трябва да се занимавам с близки и далечни роднини.

# 142
Моми4ета,днес го водих на лекар-бронхита ни е налице ве4е Confused

Благодаря ви за милите думи Hug
Светла,ти май по-4есто трябва да звъниш,4е като зина да вика това дете Laughingнаправо се у4идих,като знам как е спал цял ден и то4но до преди ти да звъннеш Hug

# 143
  • край Дунав
Щом не казвате нищо конкретно , ето- 11.30 часа в Класик и без повече уговорки, че ще се изпообъркаме. да приключим за около час и нещо , да се видим и т.н.Мими, къде изчезна? А Мели и Люси, и ТЕДИ?СТАВАЙТЕ ОТ МАСИТЕ !Това на нищо не прилича!

# 144
 Кой утре иска да дойде с мен в " Достоен живот" ?

# 145
  • край Дунав
аз. като си видим първо и после огиваме, че не мога по-рано

# 146
Didi,как i kyde gledate predawaneto ot onzi link deto si dala???

# 147
  • край Дунав
онзи линк е за козметика

# 148
онзи линк е за козметика

Aham :oops:az vidqh,4e ne e ne swyrzano,ama ... Embarassed

# 149
  • край Дунав
Нищо. Можеш да го разгледаш. аз ползвам част от тези неща

Общи условия

Активация на акаунт