Движение на българските майки -ВИДИН тема 5

• 8 230
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Моми4ета,искам да ви пожелая весело прекарване на срещата утре и пийнете едно и заради мен.
Аз 4акам мъжо да ми донесе лекарства,4е като станах от слетобеден сън незнам къде се намирам...т.е.болна съм и аз ooooh!

# 151
e kakvo sega i ti be , kazvai bqrzo kakvo ti e

# 152
епа кво ми е-боли ме гърло,вси4ки 4асти на тялото ме болят,едвам гледам и имам темп..незнам кво ми е,ама нямам думи #Cussing out

# 153
  • Видин
Честита Коледа на всички!
Бъдете здрави и весели !

# 154
Мегани,Честита Коледа и на теб Hug
Ти къде се загуби тези дни?

# 155
  • Видин
Момичета,аз имам гости.Ще си заминат утре в 13,00 часа.След това съм своводна.Много искам да присъствам на срещата,затова моля ако има възможност да се отложи за след обяд Praynig
Светле много искам да дойда с теб до "Достоен живот".Затова и ви писах за момченцето.Още като го гледах при Милен Цветков си мислех как мога да му помогна!Извинявам се много,че пиша чак сега,но ВЪОБЩЕ нямах свободно време.Гостите ми спят в стаятя с компютъра.

Последна редакция: вт, 26 дек 2006, 21:52 от Megany

# 156
  • Видин
Минахме днес при Мими и й казах за срещата ако може да е след обяд,но явно и тя не е имала време да пише.И тя каза,че има гости.Ако има възможност да се смени часа,моля ви  ако не потвърдя,че съм разбрала,пратете ми смс,защото губим интернет отвреме на време. Praynig

# 157
  • Видин
Йо,скъпа,имам едно хубаво чайче за кашлица,ако искаш ще ти го дам.Купуваме си го чак от Пловдив.С много билки е и да ти кажа честно ,помага.Е, ясно е ,че само с него не става,но помага.Ако го искаш,утре ще мина да го оставя,само кажи къде!

# 158
Йо,скъпа,имам едно хубаво чайче за кашлица,ако искаш ще ти го дам.Купуваме си го чак от Пловдив.С много билки е и да ти кажа честно ,помага.Е, ясно е ,че само с него не става,но помага.Ако го искаш,утре ще мина да го оставя,само кажи къде!

Трогната съм от жеста ти  bouquetЩе се справя някак си,не се притеснявай...аз утре май няма да мърдам никъде,та не ми се ще да те разкарвам.

# 159
Нека тогава отложим срещата за 13.00ч., за да може и Мели да дойде bowuu Какво ще кажете?

# 160
Йо, я прати мъжо до някоя денонощна аптека да ти купи "Клеева тинктура" .Това е спиртен разтвор на прополис, който е естествен антибиотик и няма нищо общо със гадните, скъпо струващи лекарства. Струва 1,50-2,00,лв. най-много и е страшно ефикасно. Капваш си 30 капки в малко вода или мляко и пиеш по 3 пъти на ден преди ядене. На Люби също можеш да даваш от него по 2 капти във вода 2-3 пъти на ден. Дават се толкова капки на ден на колкото годинки е детето. В случай на болест (както е при вас) се дава удърна доза 3х2 капки на ден. Пийте го цяла седмица.
Моя мъж само така го лекувам, че и той е много кекав, на Ева и давап профилактично когато е в контакт с болни деца или когато се сетя. Аз също пия от време на време.
Ето тук прочети малко за прополиса, голяма работа е :
http://abiconic.dir.bg/bees/propolis.htm
Оправяй се бързо  Hug!

Последна редакция: вт, 26 дек 2006, 22:42 от 3ори

# 161
о`к  момичета срещата остава ли за 13,00-13,15  в класика,е доста шумно дасе качим в Речна гара ,без да ме обявите в пристрастност ????

Трябва да се съобразим с Мели ,Мими ,Люси най-късно 09,00  искам ,моля ви името на жената от Сф и тел ,ПЛС

Последна редакция: вт, 26 дек 2006, 23:44 от lorys

# 162
Значи към 13.00ч. ще бъда в Речна гара, само дето незнам, къде точно да отида. Какво трябва да търся барче, механа или нещо друго newsm78

# 163
последно :
Срещата на ДБМ Видин -
отчетна среща
ще се състой на : 27.12.2006  -13.00 часа
Тема : дейността ни през 2006 година , работата ни през настоящата 2007 -ма

момичета ,моля ви ,да дойдем повечето ,защото ако има някой въпроси и нещо неясно да го оформи като запитване и заедно ще си го разясним
не искам да има  между нас
 въпроси ,останали без отговор  и питанки ,
ще ви предложа да си разпределим силите ,за да можем да обхванем найстина проблемите в областта , а не да си хабим силите понякога и да правим нещо по няколко пъти ,

Надявам се ,нямате нищо против , винаги сме проявявали разбиране една към друга ,надявям се и така да остане ,въпреки че понякога ентусиазма ни увлича и не можем да се наговорим , всяка една от нас има идея и ше бъде найстина прекрасно да ги осъществим последователно ,защото всяка една идея е свързана с децата ,а когато
н есме си разпределили силите , поради липса на време или хаотичност ,пропада предложението на някоя от нас

Ще ви чакам днес !!Елате !!

и не по-малко важно

Честит рожден ден на Люби на Йо ! bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Да ви е жив и здрав ,малчото , от все сърце ви желая здраве и благополучие ,и да му угаждате на детето повече ,чухте ли ,Орлине и Йо ?

# 164
Момичета, искам само да ви кажа, че ще ви помагам от страни с каквото мога, но без да съм член на ДБМ.
Ще ви обясня решението си , когато се видим някой път, тук в темата не ме питайте, защото няма да коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт