Движение на българските майки -ВИДИН тема 5

• 8 224
  • 283
  •   1
Отговори
# 165

Edna виртуакна по4ерпка от нас,полсу4ай Рд-то на Люби nbirthday  bigdance2

Пожелавам си-Да ми е живо и здраво детето и много да ме радва!Щастливо детство му желая и весели игри!

# 166
честит рожден ден на малкия Люби !!!
да е жив и здрав и много да радва мама и тете

nbirthday  ura nbirthday

# 167
  • Видин
Честит рожден ден,Люби!
Бъди жив,здрав,много весел и Щастлив!!!
Да са живи и здрави и мама, и татко,за да те слушкат! newsm51
За срещата-13,00-13,15-Речна гара,Добре!
Само ми пояснете какво по-точно да търся,че не разбрах точно? newsm78

# 168
Йо, честит ти рожденник!

Пожелавам му да е здрав, щастлив и ви прави горди родители!

# 169
  • Видин
Ходихме с Диди до "Достоен живот".Имаше бележка,че ще работят на 03 януари.
Ще отидем пак на трети.
Мими,Диди ме закара до вкъщи и затова не ти се обадих. Heart Eyes

# 170
  • Видин
Йо,не се притеснявай ако искаш чая,ще ти го донеса! Въобще не ме притесняваш-само кажи и ще дойда където кажеш!Говоря съвсем сериозно!

# 171
Честит рожден ден на малкия Люби newsm59 nbirthday newsm59
Йо, да ви е жив здрав и много да ви радва smile3525
 Как е днес Люби?

# 172
Моми4ета,благодаря за пожеланията  bouquet
Пожелавам и на вашите деца,да са ви живи,здрави и щастливо детсво Hug

Ами сутринта имаше темп,а аз бях по4ти цяла нощ с тем.И сега едвам гледам..Но на Люби му се пока4и настроението,когато му донесох колата,която на Орлин шефа му подари JoyСлед малко вуй4о му го изненада с един много,ама много голям льольон-камион.Много му се зарадва и като запо4на да вика JoyЕдвам се найгра и с двете придобивки и сега спинка сладко,сладко WinkДове4ера ще продължим с гостето,а утре ве4ер има продължение с на мъжо братов4едите...та не ми се мисли,ако и те се изсипат с някоя по-голяма игра4ка,къде ще ги дявам ooooh!То в дядовата ръкави4ка,няма място за нищо ве4е,да не говорим,4е е минно поле Joy

Отивам на пе4ката да готварствам...до по-късно Hug

# 173
  • край Дунав
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88889 момичета, ако някоя е закъсала за подарък - това е останало, защото разчитахме да се продаде в арт-галерията, но ...Нещата са от много хубавите. Йо, ЧРД на Люби! Да ти е жив и здрав, нищо, че ти боледува честичко.И моите имаха такива периоди, но с годините - отшумява. Ти се оправяй!Най-важен е духът!Той ни води!

# 174
момичета,
Люси остави вчера при мен 52бр сокчета БББ- 0.200л. от  фирма "Чарли" за децата от който дом ние прецениме   bouquet

# 175
  • край Дунав
Браво на "Чарли"!да им върви по вода и идващата година!браво и на Люси! А къде е Люси?

# 176
момичета ,
искам да ви попитам нещо ,

ужасно ми се  ходи до децата в Белоградчик ,сега звънях на г-жа Директорката там ,има 22 деца които ще останат през празничните дни в дома ,ще ми се да идем до тези деца ,да ги видим да си поговорим с тях преди празника ,
мъчно ми е ,за тях ,че няма къде да отидат

а и можем да им занесем нещичко ,въпреки че г.жа Григорова каза ,че са насъбрали много сладости покрай Коледа и наблягали на тях отколкото на  храната  Laughing

знам ,че сме много ангажирани ,на мен ми и също нанагоре ,но все пак да ви питам ?
Някой желаещ ? Каква ще кажете ?

# 177
момичета ,искам да споделя нещо с вас
1/ за да подобрим комуникативността между нас самите и момичетата от другите градове ,ще ви предложа нещо , знаете ,че имам навика да ви разпращам смс на всички ,
но ,искам и вашето мнение
затова ви предлагам да произведем в
** Ковчежник на ДБМ Видин - Диди ,**
тя и до сега е държала ключето от касата ,плащала ,пазарувала ,абе въртяла е парсата ,а и стиска ключа здраво Mr. Green
**връзките със социално слаби мами ,деца  в нужда ,да титуляризираме Мими **
защото тя е най-близо до Социолното направление , и държи връзка със шефа , тя ще комуникира с тях ,техните нужди и т.н.
за всички други въпроси , за връзките със самите домове и директорите , и децата ,момичета не ме жалете ,познаваме се ,предлагайте ,давайте предложения, 

ако нещо съм забравила ,за вид дейност или нещо друго ,
до сега работихме много сплотено , за което само мога да ви благодаря ,
всички сте достатъчно интелигенти всички ,и можем да преценим ситуацията ,нуждите и силите ни ,

ако имате нещо друго впредвид ,то ще ви моля ,да споделите ,може и нещо да съм забравила  Hug

ще изчакам вашето мнение и след което ще публикувам инфото и в другите теми ,за да знаят и останалите градове

и занапред разчитам на вас да сме заедно при посещенията ,при акцийте ,в проблемите ,защото мисля ,че си доказахме една на друга ,в определени моменти на радост и сълзи си помагаме ,
в тези празнични дни
за вас само :

Яки запивки,
чаровни забивки и
 много усмивки,
успехи в бранша
и чупки в ханша,
здраве в изобилие
и радост до безсилие.
 Наздраве
!

http://xumor.ru/img/jinglesanta.swf --разгледайте  тук !!

Последна редакция: чт, 28 дек 2006, 18:46 от lorys

# 178
Аз утре към 11.00ч. ще съм свободна, в смисъл без дете Mr. Green и, ако и вие можете по това време, с удоволствие ще дойда и аз.
Светле, за предложението, което си дала, веднага ще се съглася с теб Peace

# 179
Светле,съгласна съм с предложението ти Peace

Аз за тези дни при вси4ки положения отпадам,Люби все още е така с малки подобрения мисля,но това ще каже докито в петък.А за мен-да не говоря,4е едвам намирам силици тези дни...

продължавам с приготовленията и днес,4е днес  еголямия купон...утре 4акайте снимки,4е от снощи не са много интересни,ама ще има и от в4ерашните де-две-три Wink

Общи условия

Активация на акаунт