Движение на българските майки -ВИДИН тема 5

• 9 131
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Желая Ви Весели и спокойни празници,много любов,много усмивки, да имаме любящи половинки до нас, да имаме истински приятели,да се развиваме духовно, да сме истински, да бъдем добри майки и съпруги,дъщери и приятели, да правим всеки ден поне по един човек щастлив, да даваме,без да чакаме да получаваме,да сме щедри,да сме с добри сърца, да бъдем достойни!!!!!!!!!!!    Hug Hug Praynig Praynig Praynig 

# 91

избрах тази карти4ка,защото за мен вие сте много специялни хора Hug

Весели празници и от мен!

# 92
Момичета, весели празници и от мен!
Аз днес и утре няма да готвя Grinning Довечера сме при баба Мими, а утре вечер при моите родители, та готвенето и тази година за празниците, ми отпада Mr. Green

# 93
12:00 канал 1
незнам точно ама треябва да гледаме  Thinking

# 94
12:00 канал 1
незнам точно ама треябва да гледаме  Thinking

хехе,ок-ще гледаме Wink

# 95
Браво...друго незнам какво да кажа Hug
Репортажа бе супер,а вие се справихте 4удесно  bouquet
Много сте танцувални бе Joy

п.п.Надявам се дане съм само аз тази дето при подобни репортажи пла4а,но не защото сме ние на тях,а защото хем съм радостана,4е помагаме на тези деца,хем много ми е мъчно за тях...

# 96
страхотен репортаж!!!
направо нямам думи   bouquet

# 97
Някой, дали го записа, аз чак сега видях, че сте писали, че ще дават репортажа. Умирам от яд Close

# 98
Ренка,дове4ера ще го дават пак-мисля,4е в 20 4аса Peace

# 99
В 20.00ч. нали са вечерните новини и сигурно ще дават само малка част от репортажа. Всъщност кажете нещо повече, колко време беше репортажа, какво даваха Thinking Умирам си от яд, че го изпуснах #Cussing out На нетерата няма канал 1 , ако някаох знае от интернет, от къде мога да го гледам, бързо да казва Praynig

# 100
Дадоха те как играеш Joy
Мими държеше един микрофон и говореше нещо...Мегани и тя кършеше снага Joy
Мом4енцето дето е снимано във филм,говореше....
И една мацка говореше от някаква си транспортана агенция...
АААААА и не на последно място-Светла държеше ре4и Joy
И кадър от базара дадоха,там се показват стър4ащите уши на Шрек-демек на Люби главата и моя милост Joy

Ей хем ми е смешно,ама съм много радостна и ме е яд 4е бях под упойка и не дойдох да потанцувам с вас Joy

Този репортаж ме зарази с положителни емоции за дни напред-то4но това ми трябваше,4е нямах желание за нищо...

# 101
  • Видин
Весели празници на всички!
Мими,радвам се ,че изненадата ти е харесала!С Миленчето отидохме да скрием букета в "Заведението",за да не го видиш!Искахме да си помислиш,че сме те завравили,ама нали се сещаш ,че е невазможно!!! Peace
Как беше купона???

newsm68

Последна редакция: пн, 25 дек 2006, 02:25 от Megany

# 102
  • Видин
Добре дошла на Зори и от мен!
Хей,не се стягай толкова за тези топки...Мацката просто искаше да разбере как стоят нещата с тях.Мисля,че вече всичко е ОК!Благодаря ти за идеята за баклавата! Peace
Сега ще вляза да видя и другите ти рецепти!
Весели празници!!!

# 103
  • Видин
Йоанка,мила,сладка,не се коркай за "кършенето"-винаги можем да се поразкършим,нали!
Добре,че се видях по ТВ-то-УЖАС!Станала съм е..ати плондера!От 26-ти-ГЛАД!!!
Давайте изпитани диете-скоростни!
МОЛЯ ВИИИ... Praynig

# 104
  • Видин
Йо,откъде ги изнамираш тези картинки бе,скъпа?
Забравих да благодаря на ФИОНА  за пожеланията!Миличка,желая ти и на теб всичко добро !
Весели празници и за мамите от Италия!!! Hug
 Heart Eyes
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт