Движение на българските майки -ВИДИН тема 5

• 8 251
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Явно само аз не съм го гледала Rolling Eyesкаквото и да решите с вас съм Peace

Между другото-Весела Коледа на вси4ки Hug

# 121
момичета ,цял ден чакам да си кажете какъв късмет ви се падна ,но уви  newsm78

днес е понеделник ,анонса за тази седмица

1/  днес по-късно Диди -ковчежника Mr. Green ще даде отчет приход ,разход ,на вашето внимание

2/  27.12.06 -среща отчетна,кой ,къде ,какво и за какво ,

3/  28.12.06 ще отидем до Достоен живот ,тъкмо да им занесем и картичка ,а и да ги попитаме за дедето

# 122
Ох аз пак нищо незнам....
Ако искате пак казвам за 27-ми при мъжо в кафето,само кажете колко 4аса та да видя кой и кога да гледа Люби...
Макър,4е днес го оставих за малко той опищял света....И се дра до 1 4аса после,нищо,4е се бях прибрала ooooh!
Незнам какво става с това дете,но хи4 не ми харесва...То е една температура нощем и дообяд,4е ве4е съм се сбъркала...В4ера е спал до 11:30 горкия,4е беше 39 и едвам я смъкнах..В други ден сме на конторлен,ама тая кашлица му идва от дън гърдите,та  Praynig

# 123
момичета ,цял ден чакам да си кажете какъв късмет ви се падна ,но уви  newsm78
НА мен се падна път, на бебока нова къща, на мъж ами нова кола и паричката остана в парчето за дома.Уви бебето се падна при една позната .

# 124
Весела и щастлива Коледа ви желая!!!

Снощи паричката от питката се паднаха за втора поредна година на Ева  Laughing.
Баницата с късмети я правя за Нова година и тогава ще се отчета на кой какво се е паднало.

И накрая не мога да не се похваля с двете си днешни произведения :

Коледната торта

и украсата на Английския коледен кекс

Ева преди малко с събуди иим се радва повече от колкото на играчките под елхата  Laughing.

Хайде приятна вечер и....НАЗДРАВЕ  newsm24 !

# 125
 newsm09 newsm09 newsm09
Малеееее,Зори-браво бе жена PeaceДано мъжо не влезе да види,4е пак ще каже-я виж Зори к'ви благинки прави,а  ти...... Mr. Green

Весело прекарване на ве4ерта и от нас Hug

п.п.Аз тая ве4ер ще докладвам за късмета,сега ще слагам баница Grinning

А утре,ако ме няма да знаете,4е съм се алкохолизирала в Органзата Mr. Green...моя мъж нещо се дърпа,ама ще викна свеки да седи при Люби....епа и аз съм ЧОВЕК бе Mr. Green

# 126
  • край Дунав
Браво Зори!!!Я да спретнеш нещо за срещата вдруги ден, че ние всички не можем да ти стъпим на малкия пръст.Виж-нещо с месце да ти заформя-цар съм!!!

# 127
  • край Дунав
Момичета, отчет за коледния базар с извинение за закъснението/ моя вина/. Без да се простирам в дълги и подробни писания/което ще направя на срещата вдруги ден/- 1147 лв. и още малко за събиране. Благодаря Ви :Светле, Миленка, Люси, Мими, Мели, Рени, Теди, Йоана, Зори,Аз!!!Много сме малко, но важното е, че знаем какво искаме да направим, можем и го постигаме. Това е началото, всички, които до сега ни гледаха и слушаха - да очакват продължение!Не знам тези пари малко ли са или много, но знам, че се мерят по ударите на сърцата ни и радостта в детските очички!Да се организираме да зарадваме и онова момченце до нова година.Знам, че можем!искам да Ви кажа, че сте страхотни- когато съм с една или повече от вас се чувствам като в някаква терапевтична група. Пожелавам на всеки да има подобни приятели!В момента слушам нещо от Роберта Флек и знам вече какво ще правим за следващия базар - МУЗИКА!!!!!Писанието ми няма връзка, но ще Ви обяснявам като се видим.

# 128
Ами незнам дали са малко или много,но според мен това е ДОБРО НАЧАЛО-така да се каже де Peace

И казвайте за срещата-утре трябва да знам,та да видя на кой ще оставя Люби Wink

# 129
 newsm20 Зори , на таланта  ти и на теб самата , Praynig нямам думи

Последна редакция: пн, 25 дек 2006, 22:27 от lorys

# 130
Момичета, отчет за коледния базар с .................

изобщо не са малко ,как можеш да си го и помислиш ,като се има в предвид 2-та дни мръзнене на студа ,скептичните и празни погледи на минувачите  ,а коледните тържества също излязоха цифра ,въпреки ,че в началото мислехме да направим само празник , т.е. само почерпка ,дискотека , в последствие като на Коледа -нямаше да е честно без подаръци ,- взехме и подаръците
 та така картичките са продадени-това също е принос   ,додохме  средства и от нас /както винаги / имаше още неща и от базара -непродадени ,които се продадоха и така  успяхме да  усмихнем децата от Белоградчик и Ново село , а и мисля ние останахме доволни ,и след двата празника се прибирах у дома-доволна , та хем имаше иЗНЕНАДА И  ДОВОЛСТВО НА ЛИЦАТА ДЕТСКИ  ,хем има   и по сметката  сума ,предназначена за нуждите на децата
 никак не са малко Диди парите  Heart Eyes

В този ред на мисли ,дали защото е след 22,00 ч ,или защото си спомних   за децата ,

се сетих за репортажа на Канал 1  вчера и думите които каза нашия Актьор от Белоградчик -за това как се чувстват те самите по Коледа ...................... Heart Eyes

# 131
Само аз ли не съм гледала репортажа Rolling Eyes
Хайде да се разберем за срещата къде и кога ще се проведе, за да предупредя баба Мими( Мели, като напиша баба Мими, се сещам за теб и за чуденката ти коя е тя Mr. Green)

# 132
хайде предлагайте днес ,за да можем да си направим плановете за утре
като  час предлагам 12.00 да е обедна среща ,а сега вие ,не забравяйте ,че трябва да е поне малоко по-спокойно за ад се чуем ,това е отчетна среща ,а не купон Laughing Joy Joy

не се стърпявам и прадлагам -защо не "Театрото "

# 133
Предлагам да се видим в Принцеса/при Орлин/да ви по4ерпим за Рд-то утре PeaceЗа друго по-така няма да имам възможност,а искам да ви по4ерпим Hug

# 134
  • край Дунав
www.hemelCo.com това е за Рени, другите също могат да видят/изберете езика голе вдясно/. за мен мястото на срещата е без значение, само, трябва да е по-тихо и да не е задимено, че ме лови нервата!Може и в Класик.

Общи условия

Активация на акаунт