Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 133 143
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 105
Др атанасова в токуда преглежда само бременни. В МЦ афродита могат да отидат небременни при нея.

# 106
А обратното може ли - в Афродита да приема бременни? Че тези чакания в Токуда ще станат исторически направо .

# 107
Току-що получих смс от болницата да попълня въпросник за престоя си. След раждането не съм получавала, явно е новост. Споделих за храната, че не е ок, но надали ще го вземат под внимание.

Относно бремените в Афродита - питали са ме по телефона за какво записвам час и ако не е гинекологичен преглед, обичайно отказват, но сигурно зависи от случая или периода, защото последния път видях бременна жена да чака пред кабинета.

# 108
Аз ходя извън болницата за гинекологични прегледи при нея, но за пръв когато ходих, беше в Токуда, а не бях бременна, отидох именно за второ мнение за миомата.
Атанасова къде извън Токуда преглежда профилактично?

# 109
Аз ходя извън болницата за гинекологични прегледи при нея, но за пръв когато ходих, беше в Токуда, а не бях бременна, отидох именно за второ мнение за миомата.
МЦ Афродита

# 110
Това изобщо не го знаех, че преглежда небременни там.
Аз ходех при Станулов в Афродита.

# 111
Може ли да споделите къде другаде преглежда д-р Атанасова? Simple Smile

# 112
А обратното може ли - в Афродита да приема бременни? Че тези чакания в Токуда ще станат исторически направо .

Не може - аз се пробвах. По телефона като запазвах час ме попитаха за геникологичен преглед нали и аз казах да бременна съм в еди си коя седмица и ми казаха съжалявам д-р Атанасова преглежда бременни само в Токуда. И аз обясних, че няма часове месеци наред в Токуда, примолих се да направят изключение. Но казаха - съжаляваме няма как и така.

# 113
Може ли да споделите къде другаде преглежда д-р Атанасова? Simple Smile

Написала съм - два поста над Вашия.

# 114
МЦ Афродита

МЦ Афродита на Хенрик Ибсен, срещу мол Парадайс, ин витро клиниката?

# 115
# 116
Това изобщо не го знаех, че преглежда небременни там.
Аз ходех при Станулов в Афродита.

В Токуда има специфични изисквания. Някои лекари работят само платено там, а на други места може и с НЗОК.
Ето например д-р Добрева АГ в Токуда не преглежда деца, в Неоклиник приема деца.
Попитайте на съответната регистратура кой, какво и как може.
В Гинекология отделение работят същите лекари като в родилно, просто има “диференциране”.
Ето както са написали по-горе д-р Танчев е основно за миоми, не следи бременност. В Родилно няма да попаднете на него за прием примерно.
д-р Атанасова не прави профилактичен преглед в Токуда (от регистратурата веднага ще ви откажат), освен ако самата докторка не ви предложи да ви направи профилактика. В Афродита съвсем спокойно може да отидете на профилактика при нея.

# 117
Здравейте, мами, имам няколко въпроса към вас, тъй като съм новак в нещата и би ми била от полза вашата помощ. Бременна съм в 15 г.с. и вече се реших да  се преместя да се следя и съответно раждам в Токуда. Към този момент съм ходила един път на преглед там на 3 етаж,а на 5 етаж само се качих да си запиша час за съответния доктор, който съм избрала.
1) Може ли да ми кажете къде точно се намират кабинетите, където преглеждат, защото нямах време да "огледам" етажа?
2) Когато ти взимат секрет за микробиология и цитонамазка в самия кабинет ли го прави доктора или се ходи на друго място? Питам тъй като в една друга клиника АГ взима секрет за микробиология и ти сам  трябва да го занесеш в лабораторията.
3) Къде се намира лабораторията, разбрах че е някъде на първия етаж, нооо не ми се е налагало до сега да ходя и определено не съм много ориентирана.

Към този момент май това са ми въпросите 😀. Предпочитам да се информирам предварително, тъй като когато съм под напрежение и на място ковто не познавам, както ще бъде следващата седмица (понеже съм на преглед), започвам много да се притеснявам и да не осъзнавам какво правя и какво ми обясняват хората.

# 118
1. Зависи при кой лекар сте, но масово на ет5 са прегледите, май само Добрева и Евтимова са на ет3. Кабинетите се намират след регистратурата на ет5 по коридора, имат си номера, като дойде вашия ред от регистратура ще ви кажат номера на кабинета.
2.В самия кабинет се взимат секретите и се предават на регистратурата на ет5, дават ви парола, за да ги проверите.
3.взимането на кръвни изследвания е на ет1, по коридора до лафката.

# 119
Много благодаря за информацията! 🥰
При доктор Богданова съм си записала час. Знам, че преглежда на 5 етаж.

1. Зависи при кой лекар сте, но масово на ет5 са прегледите, май само Добрева и Евтимова са на ет3. Кабинетите се намират след регистратурата на ет5 по коридора, имат си номера, като дойде вашия ред от регистратура ще ви кажат номера на кабинета.
2.В самия кабинет се взимат секретите и се предават на регистратурата на ет5, дават ви парола, за да ги проверите.
3.взимането на кръвни изследвания е на ет1, по коридора до лафката.

Общи условия

Активация на акаунт