Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 133 304
  • 1 007
  •   2
Отговори
# 150
  • София
Аз звъня на централата, обикновено късен след обед е най-добре.

# 151
Здравейте! Знаете ли по кое време има най-голям шанс най-натоварената регистратура в държавата да вдигнат телефон 😊

Не знам дали не е съвпадение, но на мен ми вдигнаха, когато звъннах от друг номер. Бях им звъняла от личния си многократно в продължение докато оператора не каже "абонатът не отговаря". Веднага след това звъннах от друг номер и вдигнаха.

# 152
Здравейте. Първа бременност ми е и планирам раждане при др Нашар. Била съм два пъти до момента при нея ноември месец и януари в 25 гс.
От коя седмица започват по-чести прегледи при нея, тонове и тн
Искам да попитам има ли такива от вас, на които са им правили вливки желязо в коя седмица е било и при какви показатели? Някоя да се е следила при ангиолог др Минкова? Също така правила ли си е някоя изследване на очите на Голдман в болницата?
Благодаря!
Аз се следях при д-р Минкова бах на терапия заради Тромбофилия.
Много съм доволна.

# 153
Всичко, което казвате за тези девойки, е крааааайно неприемливо и абсурдно...
Знаете ли дали на консултацията в 36г.с. правят на всички жени преглед за разкритие? Имам приятелка, която се следеше при д-р Атанасова и тя ѝ е направила такъв преглед. Задължително ли е това и ако крие рискове за по-скорошно раждане, защо го правят, някой има ли идея?

# 154
Здравейте, знаете ли дали е възможно и при какви условия партньорът може да присъства на раждането?

# 155
Не се допуска в токуда бащата при раждането.

# 156

Освен ако не сте звезда или инфлуенсър...справка Антоанет Пепе...и не само Rolling Eyes

# 157
От ковид пандемията насам не се допуска бащата на раждането, последното дете антоанет пепе си го роди сама в родилна зала.

# 158
Здравейте, аз питах в административния офис, в който почти никаква информация не могат да дадат, но поне за това момичето се обади и пита. Потвърди, че придружител може преди и след раждането. Аз не питах за по време, тъй като не ме вълнува този въпрос.

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 00:33 от cplay

# 159
Някой правил ли е зъби в Токуда с пълна упойка?

# 160
Момичета, на близка приятелка й се наложи да освободи час при доц. Нашар на 21.02. В случай, че на някого е необходим, може да се свържете с регистратура.

# 161
Здравейте,
Някой знае ли как стои въпроса със стаите като придружител  в неонатологията с бебето ви. Ако се налага процедура, за която трябва да останем една нощ (два дни) има ли самостоятелни/единични стаи? Не става дума за раждане и веднага след това процедура, а става дума за прием на по-голямо бебенце.

# 162
Момичета, на каква стойност излизат тези изследвания в болницата - ПКК, урина, Кръвна захар, TSh, ТЖСК, Желязо, общ белтък, албумин, кръвна група,  WASS,  HbsAG, HIV?  Понеже трябва да си ги пусна, но не попитах.

# 163
Аз бях на лекции Януари и казаха, не.
След това звънях на регистратура да питам и казаха, че може.
Февруари питах на Администрация и те също казаха, че може, но зависи и от доктора, както и че може да остане като придружител.
Не бих била на 100% сигурна докато не говоря с докторката, при която ще раждам.

Здравейте, знаете ли дали е възможно и при какви условия партньорът може да присъства на раждането?

# 164
Още ли е задължителна клизмата при раждане там?

Общи условия

Активация на акаунт