Храната е различна от тази във ВРБ и Родилно отделение, т.е. само бременните и родилките получават по-балансирано и богато меню, а в Гинекология е като в останалите отделения. Доколкото знам доц. Нашар е натиснала в АГ-то да получават по-добра храна и честно казано бях неприятно изненадана, че не важи и за Гинекология, нищо, че там не лежат бременни, не допусках, че важи само за ВРБ и Родилно.
Един от формулярите съдържаше следното:

Т.е. няма как да бъде отказано по нечий случай да работят както специализанти, така и студенти и стажанти. На моята операция присъстваха поне 2 момичета, които в момента се обучават под доц. Марков и присъстваха както на прегледите ми преди това, така и на всяка визитация.
Както и в другите две отделения, акушерките са прекрасни и много грижовни. От четири или пет двойки акушерки на смяна, само една-единствена беше дръпната и кисела, останалите бяха много мили.
Ако някой има въпроси по операцията, за доц. Марков и отделението като цяло, съм насреща.
Едит: прие ме д-р Василев и съм с прекрасни впечатления от него, беше много подробен, внимателен и не бързаше при прегледа за прием. При предишните ми два приема беше дежурна д-р Кирякова и доста по-претупващо ме прегледаха заедно със специализантките тогава.
Вижте разликата е следната:
Когато искаш да си направиш красива прическа и си отделил една солидна сума - ще отидеш при някой именит фризьор и ще очакваш той да те подстриже, а не стажантът му, но под негово наблюдение.
От друга страна има академии, където много бъдещи фризьори се учат - там обикновенно си викат моделите и ги подстригват безплатно, заради факта, че се съгласяват да се учат на тях.
Двете неща заедно - да си плащаш не малка сума, за да се учат на теб, макар и под надзора на специалист на мен лично не ми се връзват.
То в реанимация беше страшно с някои сестри. После като ни качиха ден след раждането в отделението там пък са скандални някой как се отнасят с бебета. Явно трябваше като в МД да си взимам памперси и да си сменям детето, че на някоя въпросна женица не и се работеше