Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 133 831
  • 1 007
  •   2
Отговори
# 255
Много интересно, не знаех. А кое определя категориите?
Лекарите са разделени на категории - на касовата бележка до прегледа пише - А,B,C или D.
Цената е различна спрямо категорията, а не според титлата на лекаря, т.е. може за доцент да е по-евтино от лекар, да.

# 256
Момичета някоя може ли да ми отговори колко е първичния преглед при Нашар и следващите обикновено по колко са, горе долу колко часа се чака в момента и стандартно на какъв интервал вика бременните.Втора бременност ми е и знам че е според проблемите на бременната, но някой викат веднъж месечно, ако няма изявени проблеми, други по-често за това питам.

160 лв вече е първичния преглед при доц. Нашар по информация от регистратура. Винаги съм чакала изключително дълго, дори да имам първия записан час - между един час и три часа чакане на посещение, може и аз да не съм уцелила дните. В началото ходех по веднъж на месец, в по-късните месеци на всеки 2-3 седмици в зависимост от това какво препоръча доц. Нашар.

Има ли значение титлата на лекаря, спрямо цените, които се определят или докторите сами ги заявяват?
През декември 2022г. първичен преглед при д-р Богданова беше 190лв., а сега разбирам че при д-р Нашар, която е доцент е по-евтино .... No Mouth
През февруари платих при д-р Богданова 160лв. за първичен преглед.

# 257
Това което заплатих през декемрви при д-р Богданова беше:
- 130лв. - преглед
- 60 лв. - ехограф
Така беше описано във фактурата.

# 258
Винаги, когато звъня на АГ регистратура, не ми вдигат. Винаги, когато съм там, поне едно момиче отговаря на телефона 😀
Съвет-звънете рано, към 8-9

# 259
90 лв за вторичен преглед след увеличаването на цените през 2023. За цената на първичен преглед за тази година нямам представа. Аз започнах да се следя при нея ноември 2022 и по спомен първичният тогава беше 100-120 лв.
А при Атанасова колко са прегледите?

# 260
Ако има пациенти на доц Нашар, четох във фейсбук групата на Токуда, че е отменила час за края на април. Бихте ли попитали, ако някоя от вас има час при нея скоро дали планира да отсъства края на април /май. Благодаря много!

# 261
Здравейте, някой доволен от очен лекар в Токуда? Трябва ми за премахване на папилом на клепача при миглите и дерматолозите казват очен лекар.

# 262
Здравейте, някой доволен от очен лекар в Токуда? Трябва ми за премахване на папилом на клепача при миглите и дерматолозите казват очен лекар.

Не съм доволна изобщо. Цените на прегледите са по-скъпи и от очните клиники.
При началника съм ходила платено, че по фонд не работил. 4-5 думи сме си казали, основно сестрата говореше, доктора беше на фон само..
После бях ходила по фонд при Стоилова или Стоянова. Там пък като на конвейр, преглеждаше ни двама пациенти едновременно и то пак основно сестрата прави всичко, докторката прави само измерването на диоптера на табличката с числа и писането на рецептата.
Сестрата капе капки, прави измерванията на апаратите - този където гледаш лале на картинка (не знам как се казва), после другия апарат където пускат въздух към окото за измерване на очното налягане...

# 263
А да сте ходили на алерголог преди раждане в Токуда и ако да при кого?

# 264
Аз ще ходя утре на алерголог преди секцио при др Спасова. Трябва да направя тест за алергия към упойки. Ако нещо те интересува по - конкретно утре ще съм по подробна ☺️

# 265
Аз ще ходя утре на алерголог преди секцио при др Спасова. Трябва да направя тест за алергия към упойки. Ако нещо те интересува по - конкретно утре ще съм по подробна ☺️

Лекарят при който ще раждаш ли те прати или ти сама си записа час.. Чудя се дали да записвам отсега, в 8ми месец съм, или ще ми дадат знак кога да запиша..

# 266
Ами попитах дали да направя, защото имам сенна хрема, а за алергия към лекарства не знам да имам. Докторката каза, ако не ме затруднява да си направя и реших да го свърша и това за да съм и аз по - спокойна.

# 267
И аз да споделя разочарованието си от очен лекар в Токуда. Следя бременността си при АГ там, работещ със здравната каса. Във връзка с предстоящото раждане ми издаде направление за очен лекар. Трудно ми е вече да се придвижвам и избрах там да отида на очен лекар, съчетавайки с ходене за тонове. Подадох заявка през сайта на болницата за час при д-р Хаджийска и след 5-10 минути ми звъннаха да ми предложат час. Записах си първия в смяната й. След 2-3 дни ми звъннаха да ми кажат, че лекарката можело да закъснее и за да не чакам ми предложиха да ми изместят часа с 40 минути. Не ходя за първи път на лекар, не за първи път лекар
 хипотетично би закъснял, просто навсякъде часовете вървят със забавяне. Както е и в гинекологията например. Ясно ми стана, че не това е причината да ми презапишат часа, но в деня на прегледа ми стана дори по-обидно. Отидох пред кабинета доста по-рано, бях регистрирана и уверена, ще ако лекарката дойде по-рано, ще ме вземе и по-рано. Дойде време за смяната й и изведнъж се появи мъж с моя първоначален час. Само че не беше с направление като мен, а с платен преглед Simple Smile Плати си 110 лв и изведнъж излезе лекарката, която дори си беше в кабинета 15 минути преди смяната (а може би и по-рано, аз просто тогава я видях) и мъжът с платен преглед си влезе. След това се появи и още един човек, пак с час преди моя, пак с платен преглед. Добре, че не се наложи да чакам още хора с платени прегледи, че в моите седмици вече всичко е възможно Simple Smile Та там някои типове пациенти явно са по-равни от други.

Споделям впечатлението, че сестрите явно са полу лекари там, а това, че апаратът за налягане (май) е в чакалнята ми се видя абсурдно. Не бях с някаква специфична причина там, затова в някаква конкретика не мога да вляза за лечение и тн. Но отношението беше обидно и аз лично не бих стъпила там отново. Иначе последният ми преглед преди това беше при очен лекар в поликлиниката на Дженерали на Дондуков във връзка с едни най-обикновени очила. Разликата в отношението и вниманието беше от земята до небето в полза на Дженерали.

Иначе за алерголог според мен най-добре коментирайте със следящия лекар. Аз лично така направих и ми беше обяснено защо при мен не се налага такава консултация.

# 268
Здравейте, искам да попитам дали има някоя дама, която е раждала на скоро цезарово сечение, за да може да ме упъти горе-долу каква сума трябва да се задели? Интересува ме каква сума излиза цялата бременност всички прегледи, тестове, раждане, нощувки и т.н.

# 269
Здравейте, искам да попитам дали има някоя дама, която е раждала на скоро цезарово сечение, за да може да ме упъти горе-долу каква сума трябва да се задели? Интересува ме каква сума излиза цялата бременност всички прегледи, тестове, раждане, нощувки и т.н.

Цената за раждане е еднаква за естествено раждане и за секцио, добавяте неонатален пакет и нощувките (за секцио 4, за естествено 3), както и ако нямате брак се плаща припознаване на детето 50лв.

Общи условия

Активация на акаунт