Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 134 193
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 270
Аз ще ходя утре на алерголог преди секцио при др Спасова. Трябва да направя тест за алергия към упойки. Ако нещо те интересува по - конкретно утре ще съм по подробна ☺️

Здравей, как ти мина прегледа при Спасова? И в коя седмица ходи? Аз запазих за утре, но понеже съм и на тонове ми се щеше май да отложа за друг ден..
Случайно Спасова да работи и с направления?

# 271
Здравей! За направление незнам дали рзботи, аз нямах време да чаказм и от вторник записах час за най - рано и ми дадоха за другата сутрин. Бях вторник на лекар и решихме понеделник (тоест днес) да е секциото и нямаше време за губене. Ако имаш възможност и двете да ги направиш в един ден, защо не да не си губиш времето. ТЯ е много мила и внимстелна. Плащаш първо преглед 110лв.и след това накрая тестването за алергия,по 3.50 на проба

# 272
И тук са вдигнали цените. Ноември прегледът при Спасова беше 90 лв
Здравей! За направление незнам дали рзботи, аз нямах време да чаказм и от вторник записах час за най - рано и ми дадоха за другата сутрин. Бях вторник на лекар и решихме понеделник (тоест днес) да е секциото и нямаше време за губене. Ако имаш възможност и двете да ги направиш в един ден, защо не да не си губиш времето. ТЯ е много мила и внимстелна. Плащаш първо преглед 110лв.и след това накрая тестването за алергия,по 3.50 на проба

# 273
Здравейте, наскоро се ориентирах за раждане в Токуда и бих искала да събера отзиви дали д-р Атанасова е привърженик на естественото раждане

# 274
Здравейте, наскоро се ориентирах за раждане в Токуда и бих искала да събера отзиви дали д-р Атанасова е привърженик на естественото раждане
Изключително голям привърженик е на естественото раждане.
Дори нейните близнаци първоначално е опитала да роди естествено😊

# 275
Здравейте момичета,
Вчера бях на преглед при др Апостолова. Останах с добри впечатления - зададе конкретни въпроси, разгледа лекарства и изследвания и се разбрахме за следващ час. Знам, че тя не следи по ЗК, за това искам да попитам необходимо ли е да се следя и при друг лекар от гледна точка на болничен (ако се наложи) и майчинство.
Благодаря предварително Blush

# 276
  • София
Здравей Диана, аз не се следя по ЗК. Следя се само при доктор Велева и отделно на ФМ ходя при доц. Чавеева в Щерев, за болничен - ти издават всеки месец ЛКК, струва 50лв обаче.
Не намерих за необходимо аз лично да се водя и по зк някъде макар че покрива някакви изследвания и ехографи, но то като няма да си е моя доктор, файда.
Така че ти си прецени Simple Smile

# 277
Marsala,можеш ли да споделиш колко е прегледа при д-р Велева и много ли се чака за часовете?
Благодаря

# 278
  • София
Marsala,можеш ли да споделиш колко е прегледа при д-р Велева и много ли се чака за часовете?
Благодаря
Прегледа е 125, въпреки че на последния пише 90 ехо + доплер и другата сума включена в фактурата е за вземане на секрет, болничен такива неща. Не се чака много, особено сутрешните часове вървят с да кажем 15-20 Мин закъснение.  Един път за обеден час бях чакала 1 час и това е.

# 279
Благодаря Ви, Marsala_
Аз също ме виждам голям смисъл да се водя някъде по ЗК и за това се чудех Simple Smile

# 280
В понеделник ми се обадиха от болницата да ме питат за обратна връзка след операцията ми в Гинекология през февруари. Задаваха конкретни въпроси за възстановяването, насоките след изписване, контролните прегледи, престоя, отношението на персонала. Казах, че съм доволна от всичко, грижите са били на ниво, единствно храната не е ок в сравнение с ВРБ и Родилно и жената отвърна, че доста пациенти са се оплакали от същото. Попитаха ме дали са ми разяснили колко поема касата, колко доплащам аз, казах, че не, а само са ми казали крайна сума за плащане и накрая имало и такса за касата по 5.80 на ден, за която не ме бяха предупредили (не съм се запъвала да не я плащам, но се изнадах като я видях във фактурата).

След раждането (септ 2021) не са ме търсили за обратна връзка, не знам дали е ново, или е практика само в другите отделения. Хубаво е, че питат, дано наистина взимат предвид споделеното от пациентите, особено когато има от какво да се оплачат. Моите коментари почти не минават за оплаквания, като се има предвид, че от най-важното - операцията и престоя, съм повече от доволна.

# 281
Попринцип да знаете навсякъде се плаща 5.80 такса хоспитализация на ден към НЗОК във всички болници.
Ако не сте лежала досега в болница, може да не знаете, но попринцип си е така, т.к. не е прищявка на Токуда тая такса.

# 282
Съвсем не смятам, че е тяхна прищявка, просто в разговора стана въпрос, че не са ми го разяснили от административния офис, иначе предположих, че е валидно за всички и не съм се противила да платя.

Лежала съм един път за серклаж и един път за секцио в Токуда и нямаше такава такса. Във фактурите от секциото със сигурност няма такова нещо, за серклажа не съм сигурна, тъй като фактурата ми е при застраховател и не мога да проверя.

# 283
Здравейте на всички!

Имам следното питане и ще се радвам някоя дама, която е наясно, да сподели опит. Насочила съм се за раждане в Токуда при д-р Атанасова, понеже имам отлични отзиви за нея и за АГ отделението им, но не се следя там. Успях да запиша час чак за края на юни, когато ще съм средата на 8-ми месец при нея. Идеята ми беше да ме прегледа, заедно с цялата документанция до момента и да планираме раждане при нея. Работи ли се по този начин и мога ли да разчитам, че ще се отзове, когато дойде моментът? Извинявам се, ако въпросът е глупав, но ми е първа бременност и не съм много запозната с тези неща.

Ще се радвам да споделите мнение и опит Simple Smile благодаря

# 284
Моя позната именно това направи, само че при друг лекар - Нашар. Следеше се на друго място, но се прехвърли в Токуда накрая, там и роди.

Общи условия

Активация на акаунт