Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 763
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 600
Здравей аз родих при др Кирякова това лято - по естествен начин- и то благодарение на нея Simple Smile  и също така ми е личният гинеколог от години 🥰
За мен това е най-съвестната и добра АГ в Токуда! Уникален човек и професионалист!!! Препоръчвам я!!

Здравейте, дами!

Прочетох всички 40 страници с мнения и благодаря за изчерпателната информация!
Към въпросите:
1. Някоя раждала ли е при доктор Емилия Кирякова със секцио и какво е мнението ви за нея?
2. Каква е цената за преглед за женска консултация?

# 601
  • София
Говорейки за Кирякова. Аз се следя при нея, още не сме обсъждали раждане, защото има време. Но има ли мама с едно секцио и после естествено раждала при нея? Разликата между двете раждания ще ми е 3г6м и нямам засега други предпоставки за задължително второ секцио. Засега тя дори не споменава второ секцио, по-скоро някак ми се струва, че клони към естествено по разговорите ни, но има ли все пак и такива случаи?

# 602
Момичета, някоя раждала скоро в болницата да ми каже какво е положението като “заетост”? Секциото ми е насрочено за доста натоварен ден на операционен блок, ще съм не знам коя по ред, но според АГ-то е “много желана дата” - не знам защо, не са поредни еднакви цифри или нещо от този род, нямам никаква представа каква е причината. Както и да е. Притесненията ми са относно заетостта на самостоятелните стаи след раждането, като споделих на следящата и тя каза, че дори напротив - било много спокойно напоследък, имало отлив на пациентки 😮 заради повишените цени и да не се притеснявам. Съдейки по времето на изчакване за всичко, количеството жени в чакалнята и прочие, имам чувството, че не е точно така… та, някой бил наскоро там да ми каже? Моя позната роди юли и нямаше самостоятелна стая, наложи се да е в двойна. Друга позната роди миналата година и даже я бяха преместили във високорискова - нямало никакви места в другото отделение.

# 603
Последно през август актуализираха ценоразписа, може би оттогава има отлив. Днес бях на преглед и беше сравнително спокойно, но пък бях от 8 и 30 до към 10 в болницата, по принцип следобед е по-натоварено.

# 604
Здравейте момичета,

По актуална информация от последния месец бащата може ли да присъства на нормално раждане?

Вече чух и двете мнения от момичета, които се следят там.

Поздрави

# 605
Здравейте момичета,

По актуална информация от последния месец бащата може ли да присъства на нормално раждане?

Вече чух и двете мнения от момичета, които се следят там.

Поздрави
Вчера бях на лекция в Токуда и казаха, че не позволявят да присъства на раждането. Може да е с вас, ако сте избрали единична стая.

# 606
Здравейте,

Извинявам се ако е коментирано скоро, но не успях да намеря информация, някой знае ли какви са актуалните цени за раждане в Токуда?

Благодаря! 😊

# 607
Здравейте ! Моля ви за помощ, на лично съобщение за мобилен телефон на д-р Колева, Токуда. Вчера бях на преглед при нея и каза да й изпратя допълнителна информация на вайбър, но от стрес изобщо забравих да попитам за номера й. Предварително благодаря на отзовалите се !

# 608
Може да пишете в групата във фейсбук "АГ пациентки на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда", там може да имате повече успех в намирането на телефона Simple Smile
Здравейте ! Моля ви за помощ, на лично съобщение за мобилен телефон на д-р Колева, Токуда. Вчера бях на преглед при нея и каза да й изпратя допълнителна информация на вайбър, но от стрес изобщо забравих да попитам за номера й. Предварително благодаря на отзовалите се !

# 609
Здравейте,

Извинявам се ако е коментирано скоро, но не успях да намеря информация, някой знае ли какви са актуалните цени за раждане в Токуда?

Благодаря! 😊

Ето ги Simple Smile

# 610
Може да пишете в групата във фейсбук "АГ пациентки на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда", там може да имате повече успех в намирането на телефона Simple Smile
Много благодаря!

# 611
Изследванията, които са включени в неонтологичния пакет в рамките на престоя в болницата ли се правят или се проследяват във времето?

# 612
Докато сте в болницата правят всички изследвания.

Изследванията, които са включени в неонтологичния пакет в рамките на престоя в болницата ли се правят или се проследяват във времето?

# 613
Здравейте, вчера бях за втори път на преглед при д-р Апостолова, доста неприятно ме изненада, че не позволи съпруга ми да присъства на прегледа. При вас имало ли е такава ситуация при нея или някой от другите лекари?

# 614
Здравейте, вчера бях за втори път на преглед при д-р Апостолова, доста неприятно ме изненада, че не позволи съпруга ми да присъства на прегледа. При вас имало ли е такава ситуация при нея или някой от другите лекари?

И аз съм при нея и в началото попитах за същото и също отказа. Не знам как е при другите лекари, но мъжете се допускат на феталните морфологии, където обстойно се гледа бебчето!

Общи условия

Активация на акаунт