Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 702
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 735
Едно време е било едно време.
Сега няма такива стаи.

# 736
Душа, онзи ден бяхме на преглед и точно това коментираше др Игова, че стаята е свободна Simple Smile
Сега как точно и казват не знам.

# 737
Яна Раковска - снема ли първична анамнеза за нервно-двигателното развитие на бебето или прави само терапия, назначена от невролог? Има ли вариант за домашно посещение?

# 738
Има семейна стая! Семейните стаи са две като са предназначени за децата, които са в неанотологията. Има едно легло за Вас + диванче за бащата, имате хладилник което в самостоятелната нямате. Цената за една нощувка беше 270 лева на вечер, за Вас имате храна сутрин, обед и вечер. Когато ме изписаха се настаних в семейната стая и вечерта ми донесоха бебето и беше постоянно при мен! Сутрин го взимаха за баня и ми го връщаха, ако желаех мляко отивах и си исках. После ни се наложи пак да отидем заради малкия, също бяхме с таткото в такава стая, като той спа на дивана, само че извън тези 270 лева за бащата се доплащаше мисля, че беше 110 лева. Това беше юни месец.

# 739
Здравейте, когато бебчето се роди и е в кувиоз, бащата има пак право да го види през прозорчето? Благодаря!

# 740
  • София
След секцио слагат ли колан техен за времето на престоя в болница или ако искаме да си носим такъв?

# 741
След секцио слагат ли колан техен за времето на престоя в болница или ако искаме да си носим такъв?

Не предлагат колан. На мен докторката като дойде да ме види в реанимация ми каза да ми донесат, но насред пандемията тогава, нямаше как. Оправих се и без, но обмислям този път да си взема.

# 742

Не предлагат колан. На мен докторката като дойде да ме види в реанимация ми каза да ми донесат, но насред пандемията тогава, нямаше как. Оправих се и без, но обмислям този път да си взема.
А дали са ви казвали какъв тип колан ( модел) ?

# 743
Здравейте.
Аз съм една бъдеща мама и искам да попитам относно пакетите за проследяване в Токуда дали има някой запознат как стоят нещата и също така към кой доктор бихте ме насочили (съответно за следене и след това за раждане). Благодаря Simple Smile

# 744
Аз се следих и раждах при доктор Колева. Не съм взимала пакет за проследяване, защото се следих по ЗК при нея. Платих си само феталните морфологии и някои специфични изследвания, които така или иначе не влизат в пакета.

# 745

А дали са ви казвали какъв тип колан ( модел) ?

Не ми е казвала конкретен модел, каза "колан за след раждане", но не съм разучавала какви видове има.

# 746
Здравейте, ако родилен сектор е зает и те преместят във ВРБ, заплаща ли се нощувката там? Благодаря!

# 747
Здравейте, ако родилен сектор е зает и те преместят във ВРБ, заплаща ли се нощувката там? Благодаря!

Да. Но това не се знае по някаква причина от администрацията и затова, когато слезе бащата да плаща (защото най-вероятно той ще плаща), трябва изрично да го каже. Както и ако искате двойна стая, а сте настанени в единична. Личен опит.

# 748
Личен опит- дори е трябвало да каже, че сме +1нощувка за плащането моят мъж. Така, че наистина си го карат по протокол и заявка предварителна.

# 749
Здравейте!
Дали тук мога да попитам: трябва ми емайл/ телефон на Д-р Ненад Леков от Токуда?

Общи условия

Активация на акаунт