Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 652
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 870
Също така доц. Марков изражда само секцио. Ако нещо не дай си Боже се обърка при мен и не издържа до датата, която сме определили за секцио с д-р Атанасова, ще ме поеме той, тъй като предната седмица тя най-вероятно няма да е на работа. Имам една гинекологична операция при него миналата година и това е основната причина да ме препрати при него при нужда.

# 871
здравейте някой има ли представа как стоят нещата с раждането докато си с ковид ?

# 872
Здравейте. Дали някой знае допускат ли се бащи в Токуда по време на естествено раждане към този момент?

Благодаря

# 873
Здравейте. Дали някой знае допускат ли се бащи в Токуда по време на естествено раждане към този момент?

Благодаря

Попитах на една от лекциите през изминалия месец и бяха категорични, че не

# 874
Здравейте,
В 28 седмица съм и следя бременността при доктор, който не е в Токуда, но искам да раждам там. Още не съм решила при кого, но съм чувала добри отзиви за Марков и Атанасова.
Някой знае ли как става пренасочването към друг доктор?

# 875
За Марков не зная, но за час при Атанасова се чака няколко месеца. Аз се обадих края на октомври и получих за края на януари, та мисля че без връзки няма да се вредите при нея, за съжаление.
Успех 🍀

# 876
И аз искам Атанасова, вчера се обадих записват за месец май в момента часове при нея!

# 877
Здравейте, благодаря за информацията, да попитам вас и останалите, които имат опит:
Назад в темата намирам, че 14 дни се издава от АГ, а за 30 трябва да се лежи в болницата или да се заплати такса. След това има противоречиви мнения дали може само да се плати такста и да се лежи фиктивно или не...
Ако първият е за 14 дни, това означава ли, че трябва да успеете да запишете част за следящия ви доктор в рамките на въпросните 14 дни, за да ви го удължи?

Първо ми издадоха за 14 дни, след това 30. Всеки месец по 30 дни, после ТЕЛК, защото няма в моя случай да стигнат.
Следя се при доктор Кирякова, веднага си ми пусна, когато поисках. За 30 дневния само се чака да мине няколко дни през експертна комисия.
Не би трябвало да има какъвто и да е проблем.

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 22:41 от Madlennata

# 878
  • София
Моята АГ си ме вика на преглед точно, когато ми изтича болничният, тя си е пресметнала, така че не се налага да го мисля аз.
И да допълня - вече съм на 30 дни болничен и няма такова нещо като да лежа в болницата. Изобщо дума не е ставало. Заплаща се, минава през ЛКК  и след няколко дни съпруга ми го взе - това е.

# 879
Благодаря ви! Първият нали е бил за 14 дни, тогава пак ли е трябвало на 14тия ден да отидете на преглед?
Докторката, която ме следи преглежда само в петък и се опитвам да го сметна.
Отделно знаете ли дали може от прегледа в петък да ми се даде болничен, който примерно започва следващата сряда, т.е. 5 дни след прегледа (искам да изляза, след като завърша определен проект и преди да съм започнала нов)?

Моята АГ си ме вика на преглед точно, когато ми изтича болничният, тя си е пресметнала, така че не се налага да го мисля аз.
И да допълня - вече съм на 30 дни болничен и няма такова нещо като да лежа в болницата. Изобщо дума не е ставало. Заплаща се, минава през ЛКК  и след няколко дни съпруга ми го взе - това е.

# 880
  • София
Когато ми е казала съм отишла, като предварително ми е споменала, че ще се пуска болничен и ми напомня да си нося картона.
Продължава си ми го от еди коя си дата. Даже не съм обръщала внимание. То си е реално продължение на болничен, не мисля, че трябва да се притеснявате. Разрешението идеа от експертна комисия и го продължават.

Ако нещо Ви притеснява се обадете и попитайте в отделението или задайте на лекарката въпросите си.

# 881
От отделението преди два дни ми казаха, че имало различни случай и не можело да се отговори така. Аз не исках да притеснявам докторката с подобни организационни въпроси, но явно ще се наложи.
Благодаря ви за отговорите и отделеното време.

Когато ми е казала съм отишла, като предварително ми е споменала, че ще се пуска болничен и ми напомня да си нося картона.
Продължава си ми го от еди коя си дата. Даже не съм обръщала внимание. То си е реално продължение на болничен, не мисля, че трябва да се притеснявате. Разрешението идеа от експертна комисия и го продължават.

Ако нещо Ви притеснява се обадете и попитайте в отделението или задайте на лекарката въпросите си.

# 882
Вече съм на 30 дневен болничен и не съм давала нито лев, нито за него, нито за 14 дневния. Не се лежи никъде, вс си го прави Аг-то, което е по каса🤞🏼

# 883
  • София
За Токуда ли става въпрос? Simple Smile

# 884
Но когато вземете 14 дневния трябва ли в деня на изтичане да сте на преглед (т.е. два прегледа доста близко) или по някакъв автоматичен начин се подновява?

Вече съм на 30 дневен болничен и не съм давала нито лев, нито за него, нито за 14 дневния. Не се лежи никъде, вс си го прави Аг-то, което е по каса🤞🏼

Общи условия

Активация на акаунт