Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 645
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 900
В 21 седмица съм. Вчера бях на фетална морфология и лекарката ми каза за това състояние. Попринцип се следя при двама лекари и не са ми споменавали , че имам такава проблемна плацента.
 Признавам си, че се стресирах доста, защото знам колко е трудно в Токуда с часовете, а не мога да си позволя да чакам до последно.
Със сигурност ще пробвам в частния му център, надявам се да успеят да ме вместят!

Здравейте, момичета, налага ми се поради проблеми с плацентата да сменя болницата. Насочиха към Токуда поради особеността на моя случай. Моля ви за съвет на кой лекар да се спра. Опитах да запазя час за доц. Нашар - казаха ми първи свободен 27.05, което категорично не ме устройва. Утре мисля да пробвам да запазя за доц. Марков , но се притеснявам, че сигурно и за него ще ми кажат подобен час...
Трябва ми някой специалист, който да се справи с плацента акрета.

При доц. Марков може да пробвате да запазите час и в частния му център. Часовете вървят много напред, но след като обяснкте ситуацията може да измислят нещо, по-благосклонни са отколкото в Токуда. Бихте ли споделили коя седмица сте в момента, ако нямате нищо против? Успех ви желая!

# 901
Здравейте, днес бях на преглед при д-р Велева и тя ми каза, че плацентата ми е ниско разположена, като има възможност и да се качи нагоре по-натам във времето. Някоя от вас сблъсквала ли се е със същото и има ли за какво да се безпокоя?

В коя седмица сте?

17 седмица.

С първата бременност бях с много ниско разположена плацента. С нарастване на седмиците се качи нагоре и не съм имала проблем. Единствено, следящата ме АГ предупреди, че поради ниското разположение, докато не се качи, е възможно да се получи зацапване.

# 902
Да и мен ме предупреди за зацапване и също така да не вдигам тежко, да не се напъвам, общо взето да се пазя.

Здравейте, днес бях на преглед при д-р Велева и тя ми каза, че плацентата ми е ниско разположена, като има възможност и да се качи нагоре по-натам във времето. Някоя от вас сблъсквала ли се е със същото и има ли за какво да се безпокоя?

В коя седмица сте?

17 седмица.

С първата бременност бях с много ниско разположена плацента. С нарастване на седмиците се качи нагоре и не съм имала проблем. Единствено, следящата ме АГ предупреди, че поради ниското разположение, докато не се качи, е възможно да се получи зацапване.

# 903
В 21 седмица съм. Вчера бях на фетална морфология и лекарката ми каза за това състояние. Попринцип се следя при двама лекари и не са ми споменавали , че имам такава проблемна плацента.
 Признавам си, че се стресирах доста, защото знам колко е трудно в Токуда с часовете, а не мога да си позволя да чакам до последно.
Със сигурност ще пробвам в частния му център, надявам се да успеят да ме вместят!

Здравейте, момичета, налага ми се поради проблеми с плацентата да сменя болницата. Насочиха към Токуда поради особеността на моя случай. Моля ви за съвет на кой лекар да се спра. Опитах да запазя час за доц. Нашар - казаха ми първи свободен 27.05, което категорично не ме устройва. Утре мисля да пробвам да запазя за доц. Марков , но се притеснявам, че сигурно и за него ще ми кажат подобен час...
Трябва ми някой специалист, който да се справи с плацента акрета.

При доц. Марков може да пробвате да запазите час и в частния му център. Часовете вървят много напред, но след като обяснкте ситуацията може да измислят нещо, по-благосклонни са отколкото в Токуда. Бихте ли споделили коя седмица сте в момента, ако нямате нищо против? Успех ви желая!

Вярвам, че ще успеете и всичко ще бъде наред. Звъннете в центъра, любезни са и по принцип се отзовават на спешни случаи. Според мен ще успеете, успех!

# 904
Благодаря за полезната информация! Успях да се свържа с регистратурата, от където ми казаха, че за по-дълъг болничен се назначава комисия, доколкото знаеха ми казаха, че това е при повече от 14 дни и документите се взимат до седмица. Някои минавал ли е наскоро по тази процедура? Това само за по-дългите болнични ли е, т.е. не важи за първия от 14 дни?

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 21:43 от Madlennata

# 905
За всички болнични над 14 дни се минава комисия - независимо дали е за бременност или друго (ортопедия, неврология)…

# 906
  • София
Благодаря за полезната информация! Успех да се свържа с регистратурата, от където ми казаха, че за по-дълъг болничен се назначава комисия, доколкото знаеха ми казаха, че това е при повече от 14 дни и документите се взимат до седмица. Някои минавал ли е наскоро по тази процедура? Това само за по-дългите болнични ли е, т.е. не важи за първия от 14 дни?

За тези 14 дни не важи, но заа да де пуснат 30, първо трябва 14 - това ми обясни АГ. Нали това обяснявах в предходна публикация. Назначава се експертна комисия и до няколко дни има становище. Но това се случва само документално, единствен ангажимент е да платите и да си вземете после болничия лист.

Да попитам какви са условията в стаите? Аз ще се боря за самостоятелна, но ме интересува, ако не се доредя, другите какво представляват? Банята и тоалетната вътре ли са?

# 907
Без значение в коя стая ще сте е като в хотел! Аз бях в двойна стая. Стаята е достатъчно голяма и уютна. Всяка стая си има самостоятелна баня и тоалетна, които се чистят всеки ден. Между моето легло и леглото на другото момиче имаше нещо като "стена" с телевизор. Отделно, ако искате да се усамотите можете да си дръпнете пердето, което е около вашето легло. До него има нощно шкафче, масичка на която ви оставят храната, стол и малко дивначе. Самата стая има тип кухненски бокс, както и гардероб, за да си оставите нещата.

Благодаря за полезната информация! Успех да се свържа с регистратурата, от където ми казаха, че за по-дълъг болничен се назначава комисия, доколкото знаеха ми казаха, че това е при повече от 14 дни и документите се взимат до седмица. Някои минавал ли е наскоро по тази процедура? Това само за по-дългите болнични ли е, т.е. не важи за първия от 14 дни?

За тези 14 дни не важи, но заа да де пуснат 30, първо трябва 14 - това ми обясни АГ. Нали това обяснявах в предходна публикация. Назначава се експертна комисия и до няколко дни има становище. Но това се случва само документално, единствен ангажимент е да платите и да си вземете после болничия лист.

Да попитам какви са условията в стаите? Аз ще се боря за самостоятелна, но ме интересува, ако не се доредя, другите какво представляват? Банята и тоалетната вътре ли са?

# 908
  • София
Вътре са си банята и тоалетната на абсолютно всички стаи независимо дали си сама или не, по 2 жени настаняват (по последна информация, ако няма промяна). Има перденце да си пуснеш/закриеш, ако искаш да ти е по-усамотено. Имаш си ТВ, масичка, столче, хладилник, стандартни неща за няколкото дни престой.
В единичната разликата е, че имаш диванче за посетителя (освен нали, че си и сама).

Има видеа на бг влогърки от двойните стаи и може спокойно да си разгледаш в ютуб и да видиш какво точно са.

# 909
  • София
Много ви благодаря! Звучи ми направо разкошно. Ще прегледам някое видео, че ми стана много любопитно.
Значи каквото и да ми се падне, няма изобщо да ми е зле. 🥰

# 910
Здравейте. Сега се загледах в резултатите от ехографа вчера и се натъкнах на написан пол. Понеже аз все още не знам какъв е той, дали случайно това тук написаното е пола на бебето?

# 911
Здравейте. Сега се загледах в резултатите от ехографа вчера и се натъкнах на написан пол. Понеже аз все още не знам какъв е той, дали случайно това тук написаното е пола на бебето?

Това е Вашият пол.

# 912
Благодаря. И аз така помислих, но все пак да попитам Grinning

Това е Вашият пол.

# 913
Плацента акрета е сериозно нещо. Обикновено се събира екип, когато се насрочи секцио, предполагам са ви обяснили всичко.
Направете консултация с Дяволов в Майчин дом, Славов не е добра идея. Имам резерви към него и то сериозни. В Токуда за Марков обяснете ситуацията и настоявайте да ви вместят.
Стискам палци!

# 914
Може ли да споделите за резервите си към Славов по подробно?
Все пак с Марков са се обучавали заедно при Славчев.

Общи условия

Активация на акаунт