Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 627
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 915
В друга тема имаше момиче, което прави операция при него с много неприятни усложнения и последствия.

# 916
Звъннах в центъра на доц. Марков и ще ме приемат в 28 г.с. за да се запознаят с моя случай. Остава ми надеждата, че нещата ще имат подобрение до тогава.

# 917
Разбиран, препоръката ми бе за Светлозар Славов, може би имате предвид Сергей?
В друга тема имаше момиче, което прави операция при него с много неприятни усложнения и последствия.

# 918
Звъннах в центъра на доц. Марков и ще ме приемат в 28 г.с. за да се запознаят с моя случай. Остава ми надеждата, че нещата ще имат подобрение до тогава.

Успех и дано всичко се развие по най-добрия начин!

# 919
Здравейте,

Има ли тук някоя майка, която да е родила естествено и да са и дали бебчето веднага след раждането за т.нар, "контакт кожа до кожа"? Знам, че не е обичайна практика по нашите болници, но тая надежда, че все пак там е възможно.

# 920
Здравейте,

Има ли тук някоя майка, която да е родила естествено и да са и дали бебчето веднага след раждането за т.нар, "контакт кожа до кожа"? Знам, че не е обичайна практика по нашите болници, но тая надежда, че все пак там е възможно.
Да, аз- родих преди 2 месеца- естествено, кожа в кожа за около 10-15 мин плюс факта, че акушерката ми помогна бебка да засуче докато беше върху мен ! Най- щастливият миг в живота ми ❤

# 921
Здравейте,

В Токуда ми казаха да си взема лична амбулаторна карта, да я попълня и занеса за следващия преглед.
Само корицата ли трябва да попълня или? И след като я попълня преди прегледа я нося на регистратура или греша? Благодаря предварително!

# 922
  • София
По принцип трябва и да е заверена от личен лекар. Иначе само първата страница се попълва. Поне на мен ЛЛ не ми е искал друго да пиша някъде по нея.

АГ иска на нея да я нося.

# 923
На мен ми искаха само попълнена корицата, без да е заверена от ЛЛ. Нося я на АГ.

# 924
По принцип трябва и да е заверена от личен лекар. Иначе само първата страница се попълва. Поне на мен ЛЛ не ми е искал друго да пиша някъде по нея.

АГ иска на нея да я нося.

Аз съм в друга частна болница, но ми я завериха в нея, не ЛЛ. Даже си я купих от регистратура, попълних я и ми сложиха печат.

Преди години се оперирах в Първа градска и пак там я завериха. Не е нужно да се ходи до ЛЛ.

# 925
  • София
То навсякъде може реално да се завери, да. То се и административна услуга, просто на мен никога не ми се е налагало другаде и покрай други неща личната си е отговаряла за такива документи. Включително и на детето ЛЛ си я заверява всяка година.

Аз сега също трябва да издирвам моята къде е, че не е ползвана от години. Ще им дам незаверена, ако се наложи да купя нова, не очаквам проблеми.

# 926
Здравейте! Може ли повече информация за доктор Васил Василев? Чака ли се много при него, само в Токуда ли преглежда и дали държи на естественото раждане, ако няма медицински предпоставки за обратното?

# 927
  • София
Аз съм била на феталните морфологии при него и останах много доволна от отношение. Чакала съм най-много 30тина минути (сутришно-обедно като часове). Обяснява всичко, спокоен е, пуска и лафчета от време на време. Единия път си игра 10мин само и само да ми направи хубава снимка на личицето и не се отказа докато не излезна добра. Ако се реша някога на 3то бих се следила при него. Grinning
Иначе за раждане - аз съм вече с 1 секцио и го бях питала за препоръка (то при мен няма друг вариант, но от чист интерес как процедират). Не каза на 100%, че е задължително винаги да е така и втория път, но не се ангажира да даде отговор, защото според него проследяващия трябва да вземе това решение заедно с родителите (като по-запознат със случая).

# 928
Здравейте! Може ли повече информация за доктор Васил Василев? Чака ли се много при него, само в Токуда ли преглежда и дали държи на естественото раждане, ако няма медицински предпоставки за обратното?

Аз се следя при него. В момента съм в 36та седмица. Ниогс не съм чакала при него особено много (с изключение на веднъж, когато точно преди моя ред го извикаха в операция). Той преглежда и в друг МЦ в Младост и от 12та седмица си записвам часове там, защото е по-спокойно и ми е по-удобно. Доктора е винаги изключително прецизен и детайлен. Няма въпрос, на който да не ми е отговорил. Обръща ми много внимание (имайки предвид, че винаги моите часове са последни, защото ходя след работа). Относно раждането, за мен ще е второ и първото беше естествено, така че не е и ставало и дума за секцио освен ако не се наложи по спешност.

# 929

Аз се следих и родих при него декември месец. Мога само хубави неща да кажа страхотен лекар, много спокоен, винаги отговаря на всички въпроси, във вайбър ми е отговарял и дори ми е звънял, за да ми обясни как да действам в конкретната ситуация. Аз родих секцио и в деня на настаняване лично дойде и ме заведе до врб и ми обясни какво следва, дойде в деня преди операцията отново да ми каже какво следва и след операцията идваше всеки ден да ме види. Единствения лекар, който го прави по мои наблюдения от престоя ми там (други лекари минаваха само по веднъж да видят техните си пациенти). Винаги е бил усмихнат на всички прегледи и ми е вдъхвал много спокойствие. Не съм чакала много при него макс 40мин, но и аз винаги си запазвах сутрешни часове. Изобщо няма да съжалявате, ако се следите при него. Аз преди да избера лекар доста четох коментари по групите и първоначално се бях насочила за Нашар или Атанасова, както правят всичко общо взето. Ако имам друга бременност пак него бих избрала.

Общи условия

Активация на акаунт