Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 608
  • 1 007
  •   2
Отговори
# 930
Някой следил се и раждал при д-р Велева би ли споделил мнение?

# 931

Здравейте! Аз също ще съм благодарна на мнение за д-р Велева, както и за д-р Весела Маркова.

# 932

Здравейте! Аз също ще съм благодарна на мнение за д-р Велева, както и за д-р Весела Маркова.
Лични впечатления имам само от д-р Маркова, които не са добри. Падна ми се дежурна дните преди да родя. Не знам как е като специалист, но чисто човешки не струва- наглост, подигравки ! Няколко часа преди са родя тя влезе в родилна зала (чаках си моята АГ) и каза, че съм нямала нужда от епидурална упойка (заявих я предварително), защото не съм крещяла по време на контракциите, само съм се лигавила с тези упойки и подобни. В ФБ групата за Токуда също има много негативи за нея ако напишете в търсачката…Момичето с което бях после в една стая също роди при нея и не остана доволна… За д-р Велева нямам мнение, но съм чела хубави неща.

# 933
  • София
Маркова е много неприятна, още ме преследват думите ѝ. В спешния кабинет попаднах на нея, каза ми много гадни неща за мен като личност, но не ми се пишат тук. Както и не беше права, че се лигавя и че ми нямало нищо, защото в момента, в който се прибрах, кървенето засили и загубих бременността. Не е виновна за загубата, но ме смаза психически в този момент.

И аз съм чела добри мнения за Велева, но някой, ако иска, да сподели още.

# 934
Ето постове от ФБ групата, където други момичета са писали отзиви за Велева:

https://www.facebook.com/share/p/gswcpVw9EqX5oRKt/
https://www.facebook.com/share/p/SeunFDVftVgUvb5E/ - тук има дискусия под един коментарите за нея и като цяло има коментари за повечето лекари в болницата.

С търсачката ще намерите още коментари, както и за Маркова, точно в групата съм чела брутални истории. Като цяло впечатлението ми е, че отзивите са по-скоро смесени за Велева, а аз лично само веднъж съм говорила с нея, мина визитация след секциото ми и се заяждаше и се държеше грубо без никаква причина след като зададох въпрос (кога да си махна лепенката), та ми остави доста неприятно впечатление. В допълнение съм чела и в стари теми тук, и във ФБ, че като цяло с нейните пациентки се държи добре, а с чуждите не особено.

Д-р Василев ме прие веднъж, когато постъпвах за гинекологична операция миналата година, впечатленията са ми отлични - обстоен преглед, прекрасно отношение, даже се смяхме за разни неща и като цяло ми вдъхна огромно спокойствие. На изписване тогава също се засякохме и ме помнеше (само 4 дни бяха минали, но все пак хаха), попита как съм и как е минала операцията, а като цяло не е длъжен. Другата седмица съм на 3та ФМ при него и ще пиша след това.

# 935
Маркова ме прегледа, когато повръщах много и ме приеха на системи в болницата. Не ми е направила лошо впечатление - беше весела, приказвахме си, тогава за първи път чух и сърчицето и тя като разбра специално ми го пусна по-добре. Може да съм я уцелила в добър момент, но то са минали и 5 години от тогава.

# 936
Аз съм при д-р Велева. Като цяло съм доволна, малко е особена, но го има и това при някои лекари Grinning

# 937
Аз останах с неприятно впечатление от Атанасова по време на раждането. В момента в който акушерката се опитваше да ме изправи, за да ме настанят в стая ми ставаше лошо о не можех да си стоя на краката. Чух Атанасова как пренебрежително казва на акушерката “тя се прави” и с нежелание дойде да ме прегледа отново. След това не дойде да ме види нито един от дните, а уж се следях при нея и бях чела само суперлативи. Така че винаги има обратна страна на монетата.

# 938
Д-р Велева беше на смяна, когато отидох в болницата с изтичащи води.  Беше изключително крива, явно защото я събудха в 5:30ч, за да ме прегледа. 😁Прегледа мина много бързо, скара ми се защо се бавя и не лягам да ме прегледа за разкритие, а в този момент изтичаха води от мен 😁😵 Ясно ми е, че те това го виждат постоянно,  но на мен ми беше дискомфортно. Докато течеше самия преглед не обясняваше нищо какво и защо гледа. Общо взето на 2 на 3 и ме прати в родилна зала. До 8:30ч, докато не дойде моята АГ не е идвала при мен и като цяло това беше първия и последния път, в който я видях. За д-р Маркова пък имам само бегъл спомен 😁 Влезе в родилна докато раждах и ми каза, че се справям чудесно и малко остава.  Беше мила и приветлива, но родилите естествено момичета, ще ме разберат, че в този момент не си много в състояние да гледаш кой влиза и излиза и като цяло да си приказваш с тях 🤣

# 939
Здравейте, някой може ли да ми даде номера на доктор Атанасова, раждах преди при нея, но съм го загубила. Благодаря много!

# 940
Здравейте,

Относно болничните, издадоха ми такъв за 14 дни, но видях, че са ми написали диагноза “заплашващ аборт”, а по време на прегледа не е ставало дума за такъв. Някоя от вас, на която също и е издаван болничен с каква диагноза е бил?

# 941
Не се притеснявайте, това е стандартна диагноза. Мен ме предупредиха да не се шашкам, но намали много опции какво да напишат.

# 942
Момичета, искам да си закупя пакет здравно осигуряване от фирмата на съпруга ми с включена услуга проследяване на бременност и раждане. Тъй като обаче вече съм бременна, застрахователят ми обяви доста висока цена. Предлагат ми възтановяване на разходи 1200 за раждане и 900 за избор на екип. Да, обаче нали в Токуда за избор на екип не се доплаща, той влиза в пакет “раждане”. Въпросът ми е знаете ли дали от болницата могат да разделят фактурата за раждане и за избор на екип или да издадът отделна фактура за избор на екип? Надявам се да разбирате какво искам да кажа, тъй като ако си закупя здравното и ми върнат само сумата от 1200 за раждане ще съм на тотална загуба. Благодаря ви:)

# 943
Да, във фактурата е разбит пакета и има избор на екип.

# 944
Не е пакет, във фактурата си има избор на екип, стая, сестрински пост, всичко това формира крайната сума.

Общи условия

Активация на акаунт