Да раждаме спокойно!!!- помогнете с подписи!

• 74 312
  • 797
  •   1
Отговори
# 285
Разбира се че ще подкрепя !Просто е задължително! bg bg bg

# 286
Разбирасе че подкрепям-за един по добър живот-за една по-добра БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!

# 287
Здравейте!
Подкрепям Ви!

# 288
"Да се премахнат всички допълнително регламентирани от АГ Русе цени за медицинско обслужване. "Не ви подкрепям! Нереалистично е да искате еднакъв пакет услуги за всички. Така се връщате доста години назад! Нека има едно добро качество на основния пакет и възможност за доплащане!
По-скоро нека се премахнат НЕ регламентираните доплащания!
За останалите неща бих ви подкрепила, но там където раждах бяха налице, така че не ми се вижда логична тази петиция за Шейново.

# 289
давам глас Peace Peace Peace

# 290
"Да се премахнат всички допълнително регламентирани от АГ Русе цени за медицинско обслужване. "Не ви подкрепям! Нереалистично е да искате еднакъв пакет услуги за всички. Така се връщате доста години назад! Нека има едно добро качество на основния пакет и възможност за доплащане!
По-скоро нека се премахнат НЕ регламентираните доплащания!
За останалите неща бих ви подкрепила, но там където раждах бяха налице, така че не ми се вижда логична тази петиция за Шейново.

Ние повече от всичко искаме да се премахнат нерегламентираните плащания.Ако имаш някаква идея как се премахва нещо нерегламентирано-приемаме предложения всякакви   Wink
Според нас регламентираните  са параван за пари под масата,уговорки и всякакви други порочни практики.
Петицията е за АГ- гр.Русе.

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 23:49 от jkaterina

# 291
  Имате подкрепа и от мен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 292
Подкрепих ви.Успех!!!  Peace

# 293
Подкрепям Ви и аз:)

# 294
i az vi podkrepqm.ne samo za ruse, a za cqlata strana   Heart Eyes newsm10 smile3501Peace Hug Praynig

# 295
подкрепа разбира се:) кой знае и мен какво ме чака......

# 296
Подкрепям ви,УСПЕХ newsm10

# 297
желая ви много успех

# 298
Напълно подкрепям идеята  Peace

# 299
Подписах! Peace

Общи условия

Активация на акаунт