Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 9

• 60 232
  • 738
  •   2
Отговори
# 450
  • софия
Момичета къде правихте очната линия?И се чудя като имам паднал клепач има ли смисъл да правя ?Дали се вижда ?Много ми харесва и съм в чудене .

# 451
Аз също съм с почти скрит клепач, няма много за рисуване, но перманентната очна се прави и между миглите и подчертава окото. Също така ми спести безкрайното неудобство от размазания грим. 
Момичета къде правихте очната линия?И се чудя като имам паднал клепач има ли смисъл да правя ?Дали се вижда ?Много ми харесва и съм в чудене .

# 452
Здравейте, преди една седмица си направих първа процедура микроблейдинг. На 5-я ден веждите ми започнаха да се белят страшно и да падат парчета пигмент. В момента съм на петна и изглеждам ужасно. Там, където са се обелили парченцата пигмент, отдолу си личат косъмчетата, които са нарисувани, но са адски бледи. Кога да очаквам потъмняване на пигмента, който е останал под кожата и дали това въобще ще се случи... Доста съм отчаяна в момента. Някой друг в моята ситуация?
П.п. Като грижа след микроблейдинга ползвам крема, който козметичката ми е дала и само изтривам веждите със суха салфетка преди да ги намажа с крема, гледам да не ги мокря засега...не знам дали аз не греша някъде. Виждала съм в Интернет снимки на различните фази от заздравяването на веждите, но чак така да се белят веждите май не съм виждала....

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 10:28 от mariamp28

# 453
И аз бях така, пълен погром. От начертаните косми нищо не остана, избледняха или се сляха. Едва изчаках ретуш , за да кажа, че не желая да ги има , а да е просто със светлосенки. Получиха се нещата, но пак е бледо и пак рисувам

# 454
Здравейте, Къде в София мога да отида на освежаване на микропигментация (не микроблейдинг)? Мина 1 година от моята микропигментация, но бих искала освежаване на формата на веждите.

# 455
А колко време след като е направен микроблейдингът може да се ползва грим за веждите? Ясно, че първите 10 дни кожата заздравява и още има корички, но след това може ли да се слага молив там, където пигментът е по-блед? При мен стои като сянка, едвам се вижда, че е правено нещо

# 456
Ще потъмнее с времето. Не много , но потъмнява и избива на места където сега не е видим. До 30-40 ден. В началото нищо не слагай като грим , след месец почнах

# 457
Здравейте, от скоро искам да си направя микропигментация на вежди. Бихте ли ми препоръчали някого в Пловдив. И имате ли мнение за Дима Милева и Цвети Василева? Ще съм ви благодарна.

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 19:20 от kk_056

# 458
  • Sunshine state
Дима Милева ми е правила устни и мога да я препоръчам с две ръце.

# 459
  • Варна
https://www.facebook.com/share/p/8MkVA39vk5oY6kWy/
Заглеждам от известно време работата на това момиче във Варна, а сега и веждите при нея са на 50 %, намаление и се чудя... Понеже си премахвах стария пигмент с лазер и вече е време за микроблейдинг.. Мислех при Айлин, но и тези ми харесват много...

# 460
https://www.facebook.com/share/p/8MkVA39vk5oY6kWy/
Заглеждам от известно време работата на това момиче във Варна, а сега и веждите при нея са на 50 %, намаление и се чудя... Понеже си премахвах стария пигмент с лазер и вече е време за микроблейдинг.. Мислех при Айлин, но и тези ми харесват много...
И на мен ми харесаха. Бих отишла при нея.

# 461
  • София

Преди 6 дни направих микроблейдинг на вежди. Влюбена съм в резултата и се надявам да се задържи. Всичко с периода на възстановяване върви “по-план” вечеризсветляват и се белят. Снимката е веднага след процедурата.
Сега обмислям и микропигментация на устни.
Устните ми имат филър, но нямат хубав контур и мисля,че лек естествен пигмент и контур ще ги подчертаят. Има ли дами с впечатления от процедурата ?

# 462
Веждите са чудесни, но доколкото знам, не се прави микропигментация на устни с филъри, трябва да се разгради, за да може да се работи. Предполагам, че няколко месеца след това пак може да сложите.

Преди 6 дни направих микроблейдинг на вежди. Влюбена съм в резултата и се надявам да се задържи. Всичко с периода на възстановяване върви “по-план” вечеризсветляват и се белят. Снимката е веднага след процедурата.
Сега обмислям и микропигментация на устни.
Устните ми имат филър, но нямат хубав контур и мисля,че лек естествен пигмент и контур ще ги подчертаят. Има ли дами с впечатления от процедурата ?

# 463
  • Асеновград
Аз пък постоянно виждам микропигментирани устни с хиалуронов фитър. Не знам.. най-добре попитайте. Иначе веждите са чудесни.

# 464
От страниците на някои майстори във фейсбук четох, че филъра трябва да е поставен минимум 6 месеца преди микропигментацията, за да е възможна работа с устните, и да се изчакат поне още 3 месеца след пигментирането, за да се постави отново филър (предполагам, за да бъде стопроцентово зараснала и излекувана тъканта). Simple Smile Иначе, понеже съм абонирана за безброй такива страници, действително на повечето снимки дамите са си видимо с филър, затова няма проблем да се работи зоната.

Общи условия

Активация на акаунт