Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 9

• 60 144
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • SF
Ще ги оправят на ретуша. Има какво да се пипне. Отиват й повече от изтънелите вежди, но още малко трябва да се оправят линиите.

# 541
Здравейте, някой правил ли е микроблейдинг при Дарена Трендафилова в Асеновград? Снимките в страницата и показва страхотни резултати.

# 542
Здравейте, наскоро си направих микроблейдинг, но не съм доволна от резултата. Имам нарисувани сам 5-6 косъмчета и ми се струва, че не е нормално веждите ми да изглеждат така. Разколебавам се да ходя на ретуш на същото място, по-скоро ще търся друг. Качените снимки на веждите, които е правила бяха много хубави, но не виждам да имат общо с моите. Слагам снимка на моите, както и на приблизително очаквания резултат като гъстота и форма. Моля за мнения дали аз съм в грешка или веждите не са ок? Както и какво да правя?

и моите

# 543
Не си в грешка. Никак не са ок веждите. Чак се изумих какво е правено. Къси, с неправилна форма и рехави назад. Интересно ми е, ако имаш снимка веднага след процедурата да се видят. Дали е паднал пигмент или просто са направени така. Ако са направени така, то точно този пример бих определила като некадърен.

# 544
Нямам снимка веднага след процедурата, не направих, но изглеждаха по идентичен начин. Не е падал пигмент, защото няма какво да пада, рисува само отдолу няколко "косъмчета". Каза, че в началото си имам вежди и няма какво да рисува, а според мен има за оформяне. Каза, че не може да рисува по кожата, а само там, където е имало косми. Никой около мен не забеляза, че съм си правила микроблейдинг, по това съдя, че няма особен резултат  ми е доста тъпо. Не знам какво да правя, дали някой друг ще се наеме да оправи неща, то няма много за оправяне, защото почти нямам рисувани косми. Яд ме е, че отделих време и пари за нищо, разочрована съм. Не знам дали има смисъл да ходя при нея на ретуш? Май по-скоро не.
 Благодаря за потвърждението, че не е в мен грешката, както и си мислех Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 08:51 от Анонимен

# 545
Нямам снимка веднага след процедурата, не направих, но изглеждаха по идентичен начин. Не е падал пигмент, защото няма какво да пада, рисува само отдолу няколко "косъмчета". Каза, че в началото си имам вежди и няма какво да рисува, а според мен има за оформяне. Каза, че не може да рисува по кожата, а само там, където е имало косми. Никой около мен не забеляза, че съм си правила микроблейдинг, по това съдя, че няма особен резултат  ми е доста тъпо. Не знам какво да правя, дали някой друг ще се наеме да оправи неща, то няма много за оправяне, защото почти нямам рисувани косми. Яд ме е, че отделих време и пари за нищо, разочрована съм.
 Благодаря за потвърждението, че не е в мен грешката, както и си мислех Simple Smile
На каква цена ви беше микроблейдинга.

# 546
200 лв, ретушът се заплаща допълнително

# 547
Кети, отиди при друг. Няма смисъл да даваш допълнително пари за ретуш при същия артист. Тотално се е изложила. Хубавото поне е, че не те е орезилила допълнително, че има и такива случаи. Аз дори бих отишла да разговарям с нея и да ми върне парите.

# 548
Благодаря, sharpy Simple Smile Да, по-добре е, че нямам промяна, отколкото да съм плашило. Обмислям го дали да ходя да говоря, но не мисля, че ще има смисъл, тя си държи на свето, че са ми добре и само това може да се нарисува. Ще го помисля. Може ли да препоръчате някой, който ще се наеме да направи ретуш (то си е почти нов микроблейдинг), а и датите да не са за след половин година?

# 549
Благодаря, sharpy Simple Smile Да, по-добре е, че нямам промяна, отколкото да съм плашило. Обмислям го дали да ходя да говоря, но не мисля, че ще има смисъл, тя си държи на свето, че са ми добре и само това може да се нарисува. Ще го помисля. Може ли да препоръчате някой, който ще се наеме да направи ретуш (то си е почти нов микроблейдинг), а и датите да не са за след половин година?
При кого са правени вашите ?

# 550
Бях е подобна ситуация. Честно казано изби пигмент след известно време, който не беше видим преди това. И аз се поскарах с нея. На ретуша си ги нарисувах сама и и казах да работи по моето нарисувано.

# 551
Кети, аз бих го третирала направо като нов микроблейдинг. То от това все едно нищо не е правено.  В никакъв случай на ретуш при тази, още повече, че пак трябва да плащаш. За това "творение" 200 лв, достатъчно си олекнала. Кажи от кой град си, евентуално да препоръчаме някой при когото да отидеш и да каже на място какво може да се направи.

# 552
Бях е подобна ситуация. Честно казано изби пигмент след известно време, който не беше видим преди това. И аз се поскарах с нея. На ретуша си ги нарисувах сама и и казах да работи по моето нарисувано.

При мен в предната част на веждите въобще не е рисувано и няма какво да избие, аз още веднага не бях очарована, защото очаквах повече разлика. По-голям ефект има когато са правени с къна, отколкото с микро, а не би трябвало да е така.

Sharpy за София става въпрос.

# 553
Здравейте дами, при частична липса на косъмчета по веждите, коя процедура е препоръчителна?

# 554
  • SF
И двете. Зависи от кожата ви, не от това дали имате косъмчета. Някои жени имат съвсем тънки вежди или само отпред като запетайки.

Общи условия

Активация на акаунт