Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 9

• 60 098
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Може ли да покажете снимки на перманентен грим на устни, ама след като е спаднал оттока. Много се чудя дали да се подложа. Чувала съм, че много боли. По принцип имам големи естествени устни, но от херпеси имам белези, които искам да оправя. Също ако може и да ми дадете координати за София.

# 556
При мен перманентният на устните стана малко спонтанно като решение. (Вежди съм правила много пъти, а защо се кумех на устни, не е ясно.) Предложиха ми да съм модел за портфолио. Изключително съм доволна и във времето пак бих правила! По принцип почти нямам цвят на устните (видно от снимката). С молив и червило никога не може да се направи толкова прецизен контур.
Уточнявам, че така и не успях да направя ретуш в рамките на месец. Бях заета покрай работа и деца и останах само на първа и единствена процедура.
Снимките са малко разбъркани, но е ясно кое е преди, кое е веднага след процедурата и кое е сега (една година по-късно). Имам нужда от ретуш и то най-вече на самия контур. Цветът е сравнително равномерен.

Относно болката - точно контурът ми беше ужасно болезнен. Запълването изобщо не го усещах. Имаше обезболяващ крем, а и устните изтръпнаха.

Скрит текст:

# 557
При мен беше пълна греда. Подуха се и двата пъти, не можеше да се попълва, излизаше лимфа. Сега е бледо подобие. Веждите са супер. Но устните ми са малки и изтърпях невероятна болка. Не знам дали бих се подложила пак. Ужасно болеше и нямаше искания резултат. А артистката е добра. Моделът беше дефектен.
Сега
Скрит текст:
В деня на  процедурата
Скрит текст:

# 558
Мен ме е срам да покажа, защото моите също са естествено големи, веднага след процедурата бях като "бургаското Барби" 😂 сега ми е смешно, ама болката беше брутална, 3-4 дена оток и диета, вода през сламка, на всичко отгоре като спаднаха, се видя, че е работено 1 към гьотере, ръбът на горната устна е различен ляво и дясно. Трагедия. Не повторих.

# 559
На мен и на двете показани снимка ми се струва, че доста извън контура са очертани устните, може от самите снимки да е, не знам.

# 560
  • София

В деня на процедурата. Имах голям оток и цветът беше много наситен. После се обелиха
На моменти са по-пигментирани, а друг момент по-бледи
Това е месец и малко след процедурата
Цветът на дневна светлина е стои естествено и много озарява вида ми
Предстои ми след месец ретуш

# 561
За мен пак са големи.
Надявам се да не се обидиш.

# 562
  • Варна
Оле, ама това ли са ви нормалните устни на втората снимка? Така ли е? Без оток?

# 563
  • София

Да, разбира се имам и филъри и на лицето ми стоят нормално предвид разстоянието между носа и устните. Така изрязани са доста по-обемни, но аз харесвам големи устни
Темата е микропигментация. Не е на дневна светлина снимката е от сега на лампа. Пигмента  изсветля много и има естествен цвят.

# 564
  • Plovdiv, Bulgaria
Влизам да споделя едно мнение за Христи Русенова, Пловдив.
Не стигнах до микроблейдинг и не мога да коментирам работата й, а само трудната и несериозна комуникация.

Първо - 2 часа преди определения ми час отпреди доста време ми звънна и го отложи, без "съжалявам" или "извинявам". ОК. на всеки се случва и го приех
Второ - Направих лазер за стария пигмент за 90лв., без касова бележка, без записки в телефон, компютър и въобще някакво досие на клиента.
След месец и определен час от предходния път, отново ми звъни 2 часа преди това и казва, че съм за ретуш и да отида по-рано. Ами на работа съм, няма как. Аз й напомням любезно, че съм за лазер и тя ми отговоря, че лазера не бил при нея!
Несериозно е!
Заприлича ми на гаражен салон и само за това няма да стъпя повече там.

Пигмента в опашките си ми стои за съжаление и търся помощ от вас за Пловдив.

# 565
От мен едно категорично НЕ за тези устни! Neutral Face

# 566
Момичета, кога изсветлява пигмента след микропигментация? Аз си имам вежди, просто исках да ги уплътня. Но ми се виждат много тъмни, иначе формата си е моята и няма някаква огромна разлика.

# 567
  • SF
След около 1-2 години. Не може точно да се каже, защото зависи от кожата ви и колко поема. Формата ви не е същата. На мене ми харесват повече направените вежди.

# 568
  • Sunshine state
И на мен ми харесват веждите. 👍🏻

# 569
След около 1-2 години. Не може точно да се каже, защото зависи от кожата ви и колко поема. Формата ви не е същата. На мене ми харесват повече направените вежди.
Те са на 2 дни (това пропуснах да уточня), как така след 2 години? Някъде пише 1 седмица, на други места месец.

Общи условия

Активация на акаунт