Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 9

• 59 607
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали специалист за микропигментация на устни за гр. Варна?
Благодаря!

https://www.facebook.com/pmudanchenko/

# 721
  • Варна
Зависи какъв цвят е очната линия. Моят е кафяв и няма черно, изобщо не стои сивкава.
Не ми стои кафяво. С черни очи и вежди съм. Ще кача снимка по някое време.
Опитах някак да снимам моята очния линия, която е на над 4 години. Има съвсем леко избледняване на черния цвят.

Да, но твоята не е опушена, затова стои. Ще видим на ретуша може и да я направим плътна, въпреки че много се харесах с опушена.
А на една седмица не е ли малко рано да се съди за това как ще е цветът и контурът по-нататък? Поне аз не бих бързала да се ядосвам, докато стане време за ретуш може и по-добре да изглежда.
Просто не виждам откъде ще дойде тоя цвят като изчезна почти 😀

# 722
Доста пъти са се оплаквали в темата че някакви дни след перманентен грим пигментът сякаш "потъва" в кожата и не се вижда много, а след това казват че се оправят нещата, явно си има и такъв стадий. Аз щото от сума години се чудя стиска ли ми да си направя, та чета внимателно какво се случва и какво се очаква Grinning
Така или иначе сега можеш само да чакаш, поне аз бих се опитала да не се ядосвам като дори не е сигурно има ли за какво.

# 723
  • SF
Имам клиентка, която преди 20 дни си направи веждите. Видях я вчера и на места всичко е изпопадало. Ще ходи на ретуш.

# 724
  • Варна
Аз имам включен ретуш, но се питам дали след него няма пак да стане така. Сякаш бързо ми паднаха коричките, може би заради това е.

# 725
  • Варна
Твърдо не харесвам т. нар. опушена очна линия. Стои ми като размазани сенки в някои случаи. Нещо, което никога няма да омръзне или да се натрапва е миглена линия и/или съвсем лек завършек като опашка.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 21:15 от ivka_smile

# 726
  • Sunshine state
На мен пък не ми допада опашката и черната контрастна очна линия като черта, но всеки с вкуса си. Няма да омръзне на теб, но на друг изобщо няма и да му допадне. Simple Smile

# 727
  • Варна
На един му отива едно, на друг друго. На мен най-много ми отива опушена. Аз и като се гримирам рядко я правя черта. Пробвахме поне 10 варианта преди да пристъпим към татуиране и така наистина ми седеше най-добре.

# 728
  • Варна
Под "миглена линия" разбирам такъв резултат, това може ли да "омръзне" според вас? Една дискретна очна линия става просто естествена част от лицето и човек и забравя за нея. Може ли да покажете вашите опушени очни линии?

# 729
  • Sunshine state
Това е между миглено пространство, а не очна линия. То все едно нищо не е правено, та да има какво да гледаме. Не ти схващам идеята на заядливия пост, но всеки човек си има вкус и на всеки му отиват различни неща. Показвали сме се в темата вече, върни се назад и виж.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 13:49 от Pupitka

# 730
  • Sofia
Това е между миглено пространство, а не очна линия.

Но все пак, за да сме точни, тя и в първия пост е написала какво визира. Simple Smile

# 731
  • Sunshine state
Да, така е, но се сравнява с очна линия и се правят някакви генерални обобщения. За мен лично двете неща са несравними. Аз отдолу имам между миглите, отгоре опушена и не ми е омръзнало Simple Smile Много съм светла и това ми придава цвят на лицето. Иначе като омита чиния, дето се вика.

# 732
  • Варна
Къде съзряхте заяждане?
Темата е за лично мнение, въпроси, споделяне. Съгласна съм че всичко е въпрос на вкус, но това е моето виждане. Сложих снимка на моята очна линия в помощ на темата.
Радвам се, че има и хора, които са разбрали.

# 733
  • Sunshine state
Мнението ти директно обижда участничката задала въпрос по-горе за опушената очна линия. Както и да е, аз приключвам по въпроса.

# 734
  • Sofia
Сложих снимка на моята очна линия в помощ на темата.

А при кого я прави, ако това на снимката си ти? Simple Smile Много нежно се е получило!

Общи условия

Активация на акаунт