Войната на буквите - Тема 2

• 34 900
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Режисьорът е чужденец, поне актьорите, играещи българските царе да са българи. 😃

# 511
Зоран си е наше момче,още преди да спечели Сървайвър.

# 512
  • София
Аз против Зоран нищо нямам, даже бях за него в Сървайвър. Просто ми е странно, че точно тази продукция е поверена в неговите ръце.

# 513
Е,то и ако не ме лъже паметта "Пътят към София"е исторически със съветски режисьор.Николай Нашенки украинец бил.

# 514
Те реално всички македонци са си наши братя, ама сме като Северна и Южна Корея - един народ, разделен по политически причини и сега мразещи се.

# 515
Попаднах на тази статия
https://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/voynata-na-buk … 6f_sRT8E8vf_0lKCY

Може да сте я видели вече, но реших да я споделя.
Мекедонеца е чист българин и нищо повече!
Който както иска, тъй да го приема.
Но това е нищо повече от истината.

Sea. sea и аз така 🙂
Сървайвъри не гледам, и сефте чувам за него покрай "Войната на Буквите".

# 516
  • Велико Търново
Режисьорът е чужденец
Ами не, не е точно така.
РежисьориТЕ са двама. Единият е побългарен македонец, другият си е чист българин - Виктор Чучков. Но пък е голямото подскачане, че Зоран бил режисьор (при това - с един епизод досега, от общо 4).
Caroline_Bingley, хем и "македонецА е чист българин", хем пък считаш включването му в екипа за пропаганда. Не че е такова, но някак едното ти твърдение изключва другото, ми се струва.

# 517
Не знам колко се е вдигнал рейтингът след първи епизод, но един коментар във фейсбук е много точен: "Това е, защото бързо убихте царя и не се налага да се търпи Донков..." Joy

# 518
  • Велико Търново
Това с повишаването на рейтинга хич не ми се вярва да е истина.
И масовите възторжени хвалебствия във Фейсбук също много ме изненадват. Започвам да си мисля дали и БНТ нямат платени коментатори Rolling Eyes

# 519
  • Варна
Това с повишаването на рейтинга хич не ми се вярва да е истина.
И масовите възторжени хвалебствия във Фейсбук също много ме изненадват. Започвам да си мисля дали и БНТ нямат платени коментатори Rolling Eyes
Има нещо такова. Да бяха платили на статисти..Trollface

# 520
100% има платени коментатори, и не само за бнт.
Сериала е средна хубост, аз го гледам, интересен ми е, но чак да се възторгвам - не. Изобщо скоро никакъв филм или сериал не ме е възторгвал. А едно време какви филми и сериали имаше 🤗😜

# 521
  • софия
Аз го гледам, не е лош, но не ми допада, че липсва историческа достоверност.

# 522
  • София
Точно аз, дето съм от малкото хора, които харесват сериала, хич не подскачам. 🤣

# 523
Аз си го гледам,леко шизофренично съм съгласна и с харесващите го и с критикуващите.
Аха-аха да се прехласна по последния епизод и ММ ме отрезви,като ми каза,че понеже много си обичам Зоки,съм се объркАла. 😄.
Четох,че сериалчето било харесвано от младата публика,аз се опитах да зарибя моичките на 19,22 и племеницата на 27,отказаха ми. На малкия ( 10г.) не съм го предлагала по очевадни причини.

# 524
  • Галифрей
Едно от нещата  които ме дразнят е пълната тъмница опитах се да гледам по новият епизод. Исках да направя малко мемета. Нищо не видях и пак се отказах. 40% не виждам какво се случва.

Общи условия

Активация на акаунт