Домакини 85/ Минаваме от есента, към пролетта

• 46 826
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Честит имен ден на Тод. Да е здрав и успешен!
Честит празник и на сестрата на Смърфи.

# 361
  • при късмета
Да саживи и здрави Тод и на Смърфи сестра й и всички покрай тях!
Ние доста работа отмятаме
И първа реколта Grinning

# 362
  • в сърцата на децата <3
Честит Тодоров ден на всички именници 🥂
Ма ко, сорЕ, ама ко е туй? На телефона не го видя, одъртях и трЕбе очила да турям май-май.

Ние днес правихме помен на баба - кога мина цяла година, имам чувството, че беше вчера... Видяхме се с братовчедите, събрахме тумбата дечурлига - играха, пяха, скараха се, реваха, сдобриха се и на раздяла пак ревнаха, ама тоя път щото не искаха да се разделят 😂

# 363
  • при късмета
Това е балучката, която боднах есента. Тръгна още декември, вместо края на март, както ми казаха като я взимах и вече расте упорито. Ще имам зелен лук доста по-рано

# 364
  • София
Честит да е Тодор!
Снеже, да е здрав и много щастлив!
❤️❤️❤️

Смърфи, и на твоята сестра честит празник!

Аз година садих така есента и се отказах. Не виждам смисъл. Горе долу по едно и също време излиза с пролетния.
Моят го насадих преди две седмици и вече изникна на места.
Всичко си иска слънце и топло.
Ма ко, как са доматите?

# 365
  • при късмета
Не питай. Бях ги планирала за миналата седмица, ама не успях. В понеделник ги почвам

# 366
Честит празник на Тод и сестрата на Смърфиета както и на всички празнуващи.
Днес беше интересен ден. Почивен какъвто не съм имала отдавна, хубаво беше времето можеше да попътуваме, ама здраве да е.
ма ко няма да показвам моя лук, момчетата го насяха 1 кг на 1 кв. м. Свраки и гугутки упорито се опитват да го разредят....Още не е поникнал, но и не го ядем много. Аз целогодишния си ползвам.
Моите вече са за пикиране, в понеделник ги почвам. Пробата от босилек е успешна  почвам да пикирам и него.

# 367
  • Бургас
Лейди,да ти е честито момчето!
Гордост за всички е Тод!

# 368
  • София

Една сладка и романтична неделя ви желая!

# 369
Добър да е денят ви Kissing Heart
Вале как отслабваш като постоянно правиш калорични изкушения? Ти си с жестока воля.

# 370
Нали, нали?

# 371
  • София
Добро утро!
Ох, Лейди, отслабваХ е по- точно. Стоя си на минус 7 кила и това ме обезкуражава много. Но няма да се откажа.
Изядох един еклери, толкова ми се полага.

От мен няма кафе, тази седмица ще ви предлагам пролетни цветя. За да се усмихвате!

# 372
  • при късмета
Добро утро!

И аз се радвам на събуждането на цветята.
Вале, зарежи кантара. Аз като започнах режима изобщо не го ползвах. Айде, да не е изобщо, на се мерех веднъж месечно. Не знаех колко съм на долу с точност, дрехите ми бяха мярка. Важното е да си уцелила диетата или режима, на който си и да има резултати. Винаги има някакъв застой след първоначалното сваляне, ще станат нещата.
Ние довършихме всички стани на 1 етаж. Мъжа ми де, всичко е измазано. Направени са и новите контакти и са прекарани кабели за осветлението. Махнахме лозницата на терасата и следва новия навес. Боднала съм няколко пръчки на другата есента, боднах и миналата седмица, сложих и няколко във вода, че гроздето е различно от другото. На навеса ще се увиват пълзящи рози и няма да привличат стършели и оси. Освен, че чакам разноцветната на дърво, взех и една за арка, синя. Дойде, ама още не цъфти, надявам се наистина да е синя.
Трябва да направя разсада за доматите днес, че късно стана. Подрязвах и дървета, голяма купчина за горене стана. Надявам се да изсъхне за другата седмица, че и листата от орехите не съм събирала на есен. Минавам с греблото целия двор, да го разчистя и после на огъня.
Гушки на всички и хубав ден Hug

# 373
Боже, завиден ентусиазъм за работа имате, браво!!!!
  Нищо не ми се прави на мен, нищичко.Такава апатия ме е хванала , че даже не ми се простираше навън, а бухнах в сушилнята. А времето е само да ти съхне прането.
     Нашите ме напрягат и то доста. Отново планове и уговорки за Великден, цялото трептене за едната софра. Все едно ако не се пече цяло животно, и не се наплюскаме ,не е празник. Все се заричам за тези почивни дни да запазя някъде почивка, ама все не ми стигат кинтите.
   Айде, намрънках се, благодаря за вниманието!
    При нас слънчицето е обещаващо, дано вече се оправя времето.
  Кати си е в къщи, кашля.

# 374
Добро утро!
Ние се изнасяме за Великден. Не мога да свикна с тази суетня по празниците и безкрайните софри. Затова за по-сигурно извън БГ.

Марулетка, нямам кьорав щендер за простиране - всичко бухам в сушилнята. ММ си купи един мериносов пуловер, много фин, него бухнах в пералнята. Излезе като за 6-месечно бебе, хаха. Добричък ми е той, не се разсърди. Имаме 2-3 неща в гардеробите, които са за пране на ръка, тях ги суша на лирите в баните.
И в кухнята съм така - всичко, което не се мие в съдомиялната е декорация. Ами така, де, хората измислили страхотни спестяващи време и усилия машинки, трябва да ги използваме.

Общи условия

Активация на акаунт