Домакини 85/ Минаваме от есента, към пролетта

• 46 686
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • София/Севлиево
Честито на всички, които имат поводи Simple Smile
И ние бяхме навън,че три дни заради гадния вятър даже на двора не се бяхме показвали.
Едно следобедно кафе от мен

Валето преди време сподели откъде си купува порцелан и аз станах фен на мацката,но все още повече гледам, отколкото купувам,че имам много чаши,а място йок(тази красота от там я взех заедно с още 1 такъв сет).

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 14:59 от Елислава

# 631
Браво, Вале! Поздравления за Мими!

# 632
Леле, Вале! Рзтреперих се, бе, човек! Страхотна е Мими! Само напред и нагоре! Чудесен подарък за юбиляра!
Ей сега ще си сипя едно аперолче, не може да не полеем случая! Heart EyesKissing HeartHeart

# 633
Честит рожден ден на Плами

Вале поздравления за Мими!
Аз вече съм у дома, в Пловдив изкарах ветровитите дни. , заредена с положителни емоции.

# 634
  • София
Благодаря, момичета!
Сега на спокойствие прегледахме писмото, сметнахме. Даже е 60 процента стипендията.
Много е хубаво, много, много, да виждаш детето как сбъдва мечтите си с труд и постоянство.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 20:49 от Валенцето

# 635
  • София/Севлиево
Вале ,дано има повече деца като Мими, че в новата тема "С какво ви дразнят децата" майките масово се оплакват от мързела и нежеланието на отрочетата им да учат...

# 636
Плами, честита да си! Много здраве, късмет, любов, щастие!

Ели, аз си мисля същото! Нека има повече такива деца като Мими! И тайно мечтая някой ден да се хваля и гордея с постиженията на моите деца.

# 637
  • Germany
Честита да си Плами! Здрава и обичана!
Вале, честито на прекрсната ти щерка! Все така да сбъдва мечтите си!

# 638
  • София
Отново много ви благодаря, момичета прекрасни! 🥰

# 639
  • гр.Варна
Първо...Валеееее знаех си аз.Браво на Мими.Ще ги смае в оня университет направо.Каква специалност,че съм пропуснала май?
Второ.... Благодаря за почерпката и пожеланията дами.Денят беше прекрасен  от към емоции и чувства.На работа ме посрещнаха с украсена с балони стая и бюро,цветя и надпис.Естествено поработихме до към 13ч и се почна черпнята.В моя чест и работа спешна нямаше/ което е рядкост/ Вечерта с приятели пак купон и отново изненада с балони, надпис ,букет от 47 лалета от ММ ,че и торта със свещи.
Абе обичат ме явно хората Stuck Out Tongue Winking Eye

# 640
  • в сърцата на децата <3
Добро утро!
Плами, честито на патеричка Simple Smile Жива и здрава да си, заобиколена с любими хора и само положителни емоции 🥂🎉

Вале, видя ли? Ние ти казахме, че ще получи хубава стипендия детето! Много се радвам! Тя как го приема? Вълнува ли се? Доволна ли е?

# 641
  • София
Добро утро!

Плами, чудесно сте си изкарали, браво!

Ангелче, много е щастлива Мими, да. Голямо напрежение беше, защото Американския университет и е единствено желание. Категорично отказва да учи в български университет, с българско образование. В същито време не се чувства сигурна да иде в чужбина и да учи, в смисъл чисто психически. Иска да е някъде близо до нас. Но ако може да не живее вече с нас😁, това иска.
От близо две години пита, намира си студенти от университетите, говори с тях, събира информация. И каза Ще вляза в Американския задължително.
Таксите са убийствени обаче🤐. Затова беше много важно да вземе добра стипендия и тя успя. Но дори и с високата ѝ стипендия, пак ще са страшно много пари. Ще се справим някак, заслужава детето.

Плами, там са по съвсем различна система от Бг. Реално първата година учат общообразователни предмети всички, втората година записват каквито желаят специалности. Може да запише повече от една специалност без допълнителна такса.
На нея със сигурност първата специалност ще и бъде Журналистика и масови комуникации. Втората най- вероятно ще е Европейски науки.
Сега дишаме спокойно вкъщи.
Само здраве да е, всичко друго ще се нареди.

# 642

Добър да е денят ви момичета!

Плами да си честита! Много здраве, пътувания, купони Kissing Heart
Вале много, много се радвам за Мими и вас! Нека устрема й да не секва и да постига мечтите си Heart
Смърфи на 5-ти са ми скенерите, вечерта. Надявам се да не чуя "моля изчакайте", а "довиждане, резултатите по пощата" Grinning Разговора с лекаря е за 15-ти....
Иначе съм значително по-добре - вече си върша обичайната домакинска работа. Малко е трудно с патериците, че при предвижване не мога да нося нищо, но с малко фантазия се оправям Joy

# 643
  • при късмета
Добро утро!
Вале, наслаждавайте се на хубавите емоции, довечера двоен празник
Плами, браво за празнуването
Калинче, искам да дойдеш на 05, да ни кажеш, че са те пуснали да си ходиш веднага след скенера, без да изчакваш Hug
Имам да пазарувам  и да изчистя пода за днес и това е. Ако не ме мързи ще направя една майонезена салата за вилата, ако ме мързи и без нея ще минем.

# 644
  • София
Вчера забравих да ви покажа бижутата. Много са нежни и трудни за снимане, особено като ги снимам на моята си ръка.

На живо са много по изящни.
Това в ръката ми е колието.

Общи условия

Активация на акаунт